Ajme Klaudija draga ❤️❤️❤️😭 koja prica! I koliko prekrasnih emocija ipak 💛💜 cestitam na tvom hrabrom malenom, ali VELIKOM decku, pravom malom heroju 💚✨
Uzivajte skupa ❤️ jako mi je drago sto si se javila!
Limun , dobrodosla! Slazem se sa Lillyy da je to mrvu kratak cerviks za tvoje tjedne, ali super sto je T oblik. Svakako bih na tvom mjestu potrazila drugo misljenje... Na Svetom duhu ne prakticiraju serklažu, to znam sigurno... Ovo za utrogestan prvi put cujem i bome meni nikada nista nije osusio, ali ok, valjda oni znaju.
Ja bih iskreno na tvom mjestu mrvu usporila, probala sto manje sjediti i na sljedecoj konzoli cete vidjeti kako se sve skupa razvija, nadam se da ce ostati isto 🤞
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Kladudija cestitam! ❤️❤️Limun evo ja sam isto prva trudnoca, zbog jedne klasicne i jedne LETZ konizacije isto vodim trudnocu u bolnici. Na utrogestanima sam od 9tog tjedna zbog jednog kapilarcica koji je prokrvario, i nisu me skidali s njih, iako trenutno ne razumijem zasto ih vise uzimam.
Kad sam dosla na prvi trudnicki pregled, odmah mi se zbog konizacija pocelo pricati o serklazi. Doktorica je rekla da bi serklazu ona radila svakako, makar preventivno, jer ovaj moj batrljak od cerviksa nema prostora za neko skracivanje. Uglavnom, sljedeci tjedan me primaju u bolnicu, zahvat bi trebao biti na 16+6, dalje ne znam sto me ceka.
Krecem se onako, do ducana, po kvartu, nista posebno, isto mi jako tesko pada jer sam prije trudnoce bila dosta aktivna. Svaku setnju mislim jel to bilo previse ili ne. Kako ostat cist u glavi ne znam, budemo valjda prezivjele do kraja :)
02/2023 💔👼 22tt
Klaudija, čestitam na sinčiću! Hvala ti što si podijelila s nama ostatak vaše priče. Nek mali princ bude dobro i nek što prije izađete iz bolnice. U kojem je tjednu rođen?
Klaudija, čestitam na sinčiću!Hvala ti što si podijelila s nama ostatak vaše priče. Nek mali princ bude dobro i nek što prije izađete iz bolnice. U kojem je tjednu rođen?
Hvala ti!😊 Rodjen je u 33tj (32+3).
Ja vam svima želim sigurne tjedne, vjerujte da je za njih svaki dan koji duže ostanu u stomaku značajan.❤️❤️
Klaudija, hvala na odgovoru. Mi smo sad 30+2 i jedva čekamo 32-i tjedan. I moja curka bi tad mogla imati oko dvije kilice. Ovakve priče me osnažuju i ohrabruju. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu s tvojim sinom.
Lillyy kako je prosao mini sistematski? 💛 Mislimo na tebe!
Jen_dva samo hrabro! Javljaj stanje 💪🧡
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Svea, draga, čak i dobro. CRP mi se spustio na 9.6, sam od sebe, čak i nakon gripe i čak već 2,5 tjedna, mislim, bez antibiotika.
Ostatak KS je ok, malo sam anemična pa su mi dali da pijem željezo. Savjet jedne sestre je da ga pijem uz C vitamin.
Sutra još ponavljam nalaze vezano za jetrene enzime. Mislim danas apstinirati od prenatala i ostalih tableta koje mi nisu baš nužno nužne, ne znam hoće li to imati ikakvog utjecaja.
Sestra mi se jučer vratila u sobu do. Nešto ctg nije bio dobar pa zbog nadzora. Za tjedan dana je porod (al nikad se to ne zna kod nje).
Trenutno sam sama u dobi. Dvije ženice su otpuštene doma, jedna je na carskom. Nije se još dogodilo da sam baš solo, baš me zanima koliko će potrajati.
Prof. Košec je već u dva navrata spominjala skidanje s tokolize. Nisam baš najsretnija s time. Mislim si, ak nešto funkcionira, pusti. Ako sam tak dugo izdržala na njoj, mogu koliko treba. Rađe bi, barem za svoj duševni mir, da ostanem na njoj što duže.
Svea, draga, čak i dobro. CRP mi se spustio na 9.6, sam od sebe, čak i nakon gripe i čak već 2,5 tjedna, mislim, bez antibiotika.
Ostatak KS je ok, malo sam anemična pa su mi dali da pijem željezo. Savjet jedne sestre je da ga pijem uz C vitamin.
Sutra još ponavljam nalaze vezano za jetrene enzime. Mislim danas apstinirati od prenatala i ostalih tableta koje mi nisu baš nužno nužne, ne znam hoće li to imati ikakvog utjecaja.
Sestra mi se jučer vratila u sobu do. Nešto ctg nije bio dobar pa zbog nadzora. Za tjedan dana je porod (al nikad se to ne zna kod nje).
Trenutno sam sama u dobi. Dvije ženice su otpuštene doma, jedna je na carskom. Nije se još dogodilo da sam baš solo, baš me zanima koliko će potrajati.
Prof. Košec je već u dva navrata spominjala skidanje s tokolize. Nisam baš najsretnija s time. Mislim si, ak nešto funkcionira, pusti. Ako sam tak dugo izdržala na njoj, mogu koliko treba. Rađe bi, barem za svoj duševni mir, da ostanem na njoj što duže.
Svida mi se ovo sve procitati ❤️ uzivaj u miru i tišini dok ste same vas dvije cure ❤️💛
A i seka te moze obici i skratiti vrijeme 😊
Nece nista biti ako ne popijes prenatale, iako jetreni bi ih trebali biti ok bez obzira na prenatale, iako ne znam jel na njih moze utjecati tokoliza, ali znaju doktori pa vjerujem da sve prate 💪
Ne znam sto bih ti rekla za tokolizu, ja sam isto panicar 🙈
Sto se tice zeljeza, moja topla preporuka i jedino sto me spasilo grozno niskog zeljeza bio je Kendural C, od svog ginekologa mozes traziti recept (ali to je onaj crni recept, jer se placaju tablete). Meni su najnajbolje ikad! Nekih 190kn, ali 50 tableta i imaju u sebi C Vitamin. I ne boli zeludac od njih i nije tvrda stolica, sto je meni bilo bas bitno 😅
Ako pijes neke druge, moras uzimati i C vit.
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Bok, evo me s pregleda, cerviks je poceo ici u Y oblik, dubina kanala 21mm. Frisko sam usla u 17ti tjedan, jel to prerano za Y? Kad je vama cerviks postao Y?
lillyy kako si ti, jel ima kakvih novosti?
02/2023 💔👼 22tt
Počeli su me skidati s tokolize Sada sam 20 ml/h i to će postepeno smanjivati. Ne znam što da mislim o tome.
Jetreni enzimi su mi nešto povišeni (žuć ok) pa su mi rekli da ne pijem ništa osim onog što baš moram (ne prenatali, ne probiotici, ne Mg...). Uglavnom dosta novosti na jutrašnjoj viziti.
Sortiraj odgovore
Najstariji