Hey dea3, evo me..kao što sam rekla čitam sve redovito al ne pišem..
Evo danas punih 27tj, kad sam bila 17tj činilo se nedostizno,a sad naravno prizeljkujem prvo 30 pa dalje.. Kod mene sve uredno, šav dobro drži, rade ni redovito nalaze krvi i urina. Čak postoji ideja da bi me dok pustila nekad doma na mirovanje ali sama nista ne forsiram. Nemam nikakvih kontrakcija i sve je mirno..samo da ostane tako i dalje. Ja da sam na tvom mjestu ne bih više uopće mirovala mada vjerujem da ti svaka aktivnost zahtjevna od tolikog lezanja 😆
Prijevremeni porod 24tt 👼
Hey dea3, evo me..kao što sam rekla čitam sve redovito al ne pišem..
Evo danas punih 27tj, kad sam bila 17tj činilo se nedostizno,a sad naravno prizeljkujem prvo 30 pa dalje.. Kod mene sve uredno, šav dobro drži, rade ni redovito nalaze krvi i urina. Čak postoji ideja da bi me dok pustila nekad doma na mirovanje ali sama nista ne forsiram. Nemam nikakvih kontrakcija i sve je mirno..samo da ostane tako i dalje. Ja da sam na tvom mjestu ne bih više uopće mirovala mada vjerujem da ti svaka aktivnost zahtjevna od tolikog lezanja 😆
Kruna, jako mi je drago radi tebe, jer ova trudnoca evidentno ide svojim tokom...punih 27 tt - to je izvrsno! Sad još do 30 tt i ja mislim da ti možeš malo doma na odmor.
Da...ja sam sad u situaciji da bi mogla pomalo se dici i odraditi nešto, ali nemam snage ni za lijek...
Zato se i tako osjećam...🥴😴
S obzirom da sam do sad dobila samo 4 kg, od toga samo beba ima 2 kg, očito je da malac crpi sve iz mene šta može....
Pokušavam si nekako u glavi posložiti da je možda to znak da do 34 punih ipak još malo pričekam...doslovno me 2 tjedna dijeli od toga.
No, svakako ću sad da ne uzimam stvari na svoju ruku, u četvrtak porazgovarati s doktorom i onda pravac ljekarna kupiti bilo što treba da malo poradim na energiji pa će možda biti bolje i lakše...
Lijepo curee 🤍
Ja sam u cetvrak 34 tjedan!
Mirujem od 26,27 , i pretesko je, vama skidam kapu 😊
Cerviks se vrti oko 20 mm, ali sad nastavak strogog mirovanja jer je beba jako nisko i bas je nisko osjetim 😖😟opet onaj pritisak
bas me strah
Jos 2 tjedna izgurat i to je to
Cvita ako se mene pita i ti si već na konju...ali kako si i napisala ako još dva izdržiš - milina...
Kod mene je stvarno sreća da se beba okrenula i podigla..od onda mi je i psihicki postalo lakse...jer sam ovako uvijek bila u strahu hoce li sad ispasti 🥴 kad me lupala jako dolje...a to mi je tamo bilo oko 26-28 tt negdje...
To je ipak bio jos period kad bas i nisam bila spremna da išta krene...
Napisala sam mislim i u drugoj grupi..ovo je tipicno moje ponašanje...
Držim, držim, guram i onda pred kraj posustanem...nemam ni snage ni volje ni želje za dalje 😴🥺 a opet znam da bi za bebu svakako još dva - tri tjedna trebala biti i više nego poželjna ...
U super ste tjednima. Izdrzite jos malo kad ste vec toliko.
Ja ni do 20 nisam dogurala jos :/ vrijeme tako sporo prolazi.
Mala mi je ozdravila bar to.
Nesto me opet stomak bolucka kao da se bakterija vraca i eto u iscekivanju smo dana D 13tog kad je sljedeci pregled i retestiranje ... mnogo sam nervozna i bas me uhvati napad panike da ne mogu disat.
Pridrzavam se svega, mirujem, pijem lijekove, cajeve i ostale pripravke. Fali mi slatko i kafa - nesto za moju dusu 🙈 al ne smijem.
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy
Samo hrabro...
Pišem iz iskustva jer sam s mirovanjem krenula od 16+4, a na max od 18+4 tt...
Znam da je teško i da se sve čini daleko, ali proći će...
Ja sam na kontrolama uglavnom bila svaka 2 tjedna..sad koliko je dobro da prčkaju stalno toliko mozda i nije...ali je svakako pomagalo psihicki cuti da je ok i da idemo dalje...
.
P.s. jeste primjetile da sad ako nekome odgovarate onda piše dolje kao ODGOVOR pa treba kliknuti na to...nije da se vide kao do sad svi redom...
Ali može se konačno i ispravljati pa je to prednost...
Ahm, radili su neki update ma forumu :) jos da blokiraju one botove bilo bi top.
A valja mi izdrzat, nema druge, gurat naprijed pa kako god da zavrsi...
Kao i svi, svim srcem bi voljela da uspije i bude sve u najboljem redu, sto zelim i vama.
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Jel i vas boli donji dio stomaka, pa leđa, pa prepona, pa se sve smiri - i onda opet i tako u krug.. kad se ustajem, okrecem takoder 🤯🤯
Ja nisam imala tu vrstu bolova.
Ali mene opcenito osim prepona niti u jednoj trudnoci nije puno toga boljelo..moguce kad sam u svakoj mirovala...
Niti kad krenu trudovi nemam bolove u leđima kao što to neki opisuju... Samo kao menstrualne...
Ja sam obavila danas pregled.
Šav nam je popustio malo, promijenili smo terapiju...
Kod ovih tableta ce jedino biti da ce mi rušiti tlak pa mi je rekao da mogu očekivati vrtoglavice...
Izgleda da idemo prema kraju. Doktor se trudi dobiti još dva tjedna, ali kako bude.
Generalno sam za prst otvorena, ali kod mene to nista ne znaci jer kad odluci krenuti taj cas sam na osam 🙈
Išli smo u dm i ljekarnu, u cia sam našla još jednu spavacicu koja se kopca od gore do dolje...tako da navecer pakiramo torbu i cekamo...
Realno može biti sutra, a može još potrajati i koji tjedan...
Živi bili pa vidjeli...
Beba je preko 2 kg...
Sretno! Da izdrzite jos 2 tjedna, a ako i bude ranije - super ste dogurali 💕
Bravooo, koje divne vijesti i divni tjedni, ajde jos maloo samk izdrazi, moglo bi ti ici i di termina tako, meni frendica lezi vec 2 mj otvorena 2 cm na vodenjaku tako da ide to, mi smo u pon prva prekretnica 28 tt i imamo pregled i bas se jako veselim.
Cvita123 ja imam svako malo te bolove citav drugi trimestar, iskreno vise ne znam od cega su jer cijelu trudnocu lezim, moze od tog bit. Mozda bakterija, mozda to sto mi se skracuje cerviks. Ni dr mi nije znala puno reci o tom.
Dea3 izdrzi jos koliko mozes 🙏 kad si vec toliko mirovala sta znaci jos nekoliko dana, bar tih 34 ako moze.. opet divno je sto beba ima na kilazi.
Sto su tebi skinuli na pocetku 7 dana s termina, ako se ne varam?
Btw Sve se blizite terminu, nedostajat ce mi prica ovdje xD
Da skinuli su ni 8 dana .. na pocetku su kao sve mjere beba iste Pa su prema tome odredili...to je jos bilo u 6 i 7 tt.
Ja mislim da je to ipak bilo malo previse...mozda max 4 dana i to ako ..
Ali smo onda ostali na ovom zbrajanju ...
Kao bolje da racunamo da je manje, nego da je vece..ja ionako do kraja necu doci...
Tako da ja garantiram životom da sam ja sad vec sigurno punih 32 tt, a beba po mjerama za 34 cak...
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Daa Dea, po kilazi smo isti, malo vise od 2 kg moj ima sad, a bas sam 34 tjedan (i mjere i kilaza prate taj tjedan sada)
Do negdje 30 tjedna je uvijek bio napredniji, pogotovo glavica, a sad na zadnjem pregledu sve uglavnom tu negdje oko tjedna kad i treba biti
Tako je..to su mjere za 34 tt.
Ja sam vec jednog rodila od 2100 g 🙃 s tim da nam je pao najniže na 1800 g pa poprilici znam kakva je beba sad.
Dakle ako još malo uspijemo, bilo bi super...evo barem da smo na 2500 g 😁😁😁😁 da ga imam di primiti ...
Sjecam se maleckog smo i vise od mjesec dana uz odjecu motali i u meki rucnik (jer je tako bio u bolnici) i još u jastučić... Zimsko doba je bilo...
Drage moje...
Ja sam jutros rodila 🫣
Iako je ovaj forum pun iskustva žena koje na kraju probiju termin to kod mene nije tako...
33 tt ocito neki plafon...dalje neide...
No dobre su vijesti da je malac 2270 i 46 dugi.
Fino zaplakao...sad je na intenzivi
..doktor još ne isključuje transport na Rebro...pa ćemo vidjeti...
Ja sam standardno super..brzi porod bez ikakve intervencije jer niti ne stignu...nema pucanja...i to je to...
Cestitam od ❤️, jako je to lijepa kilaza, bit ce malisa super , tebi brz oporavak i navrati nam nekad🎊😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji