Hvala vam na odgovorima, a pretpostavila sam da ce bit mirovanje, ali potajno sam se nadala da ipak nece jer je preventivni, postavljen dok je sve jos ok... 😔
Hvala vam na odgovorima, a pretpostavila sam da ce bit mirovanje, ali potajno sam se nadala da ipak nece jer je preventivni, postavljen dok je sve jos ok… 😔
A gle...
Mirovanje ce ti određivati i dinamika kako će trudnoća ici
..
Ako ces ti imati serklažu i na pregledu npr. Biti sa cerviksom od 50, slovo T...pa onda te nitko neće smještat u krevet...
Ja sam npr. I sa serklažom se dalje nastavljala otvarat do mjere da je cerviks u potpunosti nestao...pa u tom slučaju naravno da je mirovanje...
Ako sta znaci moja mama je imala sa mnom serklaz i prijevremeni porod.
S sekom rodila u 9tom mj bez problema i serklaza. Tu dinamiku ce odredit dr na osnovu pregleda.
S druge strane kod mene je s drugom trudnocom gora situacija nego s prvom pa kako kome zivot karte podijeli.
Bitno je na vrijeme pratiti
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Hvala Dea, a nista, onda ici cesce na kontrole i u skladu s tim se ponasat... Nek nam je sretno svima
Jel ima tko povremenu bol u preponi mozda? Mene ubijaaaaa desna strana
Sassy, neces vjerovat, ista situacija i kod moje mame,sa mnom imala sav, sa sestrom ne,obje rodila u terminu. Ja sam u prosloj T sa serklazom rodila skoro u terminu, 3. dan nakon skidanja sava. Nadam se da ce i sad preventivni izdrzat fino
Cvita, evo kad sam se vec raspisala, da ti kazem da sam ja imala u toj prosloj T ogromne bolove u simfizi i preponama i sve to dole, nekad sam hodala po kuci cuvajuci se za namjestaj...
Cure hvala vam na odgovorima 😊 najrade bi otisla na jos jedan pregled kod nekog drugog ginekologa, koliko vidim svatko ima svoje misljenje u vezi svega 😵💫 izdrzati cu do kontrole 21.10 pa cu vidjeti novu situaciju, nadam se da cemo sve docekati svoja klupka srece u sigurnim tjednima 🤞
Jel ima tko povremenu bol u preponi mozda? Mene ubijaaaaa desna strana
Imam ja. Iskreno ne znam vise ni sta me boli al stalno nesto bolucka :/ od kako sam trudna izgleda
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja sam danas malo više sjedila... Pod tim mislim cca sat vremena...mene prepone i zdjelica tako bole ..ajme...
Stvarno ne mogu nista...vjerojatno bi sad vec to i samo po sebi došlo, ali i ovo visemjesecno ležanje je ostavilo traga...
Tako da mi netko i sad veli da više ne moram ništa mirovati...nebi išlo jer jednostavno ne mogu ... Tako da više manje u ovom tonu mirovanja i ležanja ćemo biti do kraja pa kad god on bio...
I druga stvar...zatvor 🫣 dakle pijem onaj magnezij citat (baš za to i ništa) ... Ja sam jucer popodne pila istovremeno kavu i onaj sok od sljiva iz dm-a...i ljudi moji i dalje ništa...
I to vec tako neko vrijeme..jedva da svaka 3 dana nesto malo uspijem... Baš me to muči..čak ne toliko fizicki, koliko psihicki...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji