Ja sam danas malo više sjedila… Pod tim mislim cca sat vremena…mene prepone i zdjelica tako bole ..ajme…
Stvarno ne mogu nista…vjerojatno bi sad vec to i samo po sebi došlo, ali i ovo visemjesecno ležanje je ostavilo traga…
Tako da mi netko i sad veli da više ne moram ništa mirovati…nebi išlo jer jednostavno ne mogu … Tako da više manje u ovom tonu mirovanja i ležanja ćemo biti do kraja pa kad god on bio…
I druga stvar…zatvor 🫣 dakle pijem onaj magnezij citat (baš za to i ništa) … Ja sam jucer popodne pila istovremeno kavu i onaj sok od sljiva iz dm-a…i ljudi moji i dalje ništa…
I to vec tako neko vrijeme..jedva da svaka 3 dana nesto malo uspijem… Baš me to muči..čak ne toliko fizicki, koliko psihicki…
Ja sam u utorak isla u Petrovu na ogtt koji nije dobar😪 i tamo sam sjedila 3 sata tj vise na bokovima i to sto sam prosetala do auta i nazad, toliku upalu misica sam imala uzas😪
Ja sam danas malo više sjedila… Pod tim mislim cca sat vremena…mene prepone i zdjelica tako bole ..ajme…
Stvarno ne mogu nista…vjerojatno bi sad vec to i samo po sebi došlo, ali i ovo visemjesecno ležanje je ostavilo traga…
Tako da mi netko i sad veli da više ne moram ništa mirovati…nebi išlo jer jednostavno ne mogu … Tako da više manje u ovom tonu mirovanja i ležanja ćemo biti do kraja pa kad god on bio…
I druga stvar…zatvor 🫣 dakle pijem onaj magnezij citat (baš za to i ništa) … Ja sam jucer popodne pila istovremeno kavu i onaj sok od sljiva iz dm-a…i ljudi moji i dalje ništa…
I to vec tako neko vrijeme..jedva da svaka 3 dana nesto malo uspijem… Baš me to muči..čak ne toliko fizicki, koliko psihicki…
Ja sam u utorak isla u Petrovu na ogtt koji nije dobar😪 i tamo sam sjedila 3 sata tj vise na bokovima i to sto sam prosetala do auta i nazad, toliku upalu misica sam imala uzas😪
Šećer imaš?? Sad te profili čekaju?? Ja sam u prošloj imala, a sad ne...hvala Bogu barem sam toga oslobođena...
S time da u našoj bolnici profile radiš tako da dođeš k njima i ležiš u sobi, dobivaš jesti i onda ti sestre dolaze vaditi krv...
Navecer ti doktorica očita i ideš doma sa uputama...u Zg znam da sami uzimate uzorke i nosite...
Zadnja vrijednost iza 2 sata mi je povisena, pa mi je rekla dok da pazim mj dana pa cemo Guk radit, evo vise sam gladna nego sita al dobro ajde bsr necu natuci kila lezeci
Zadnja vrijednost iza 2 sata mi je povisena, pa mi je rekla dok da pazim mj dana pa cemo Guk radit, evo vise sam gladna nego sita al dobro ajde bsr necu natuci kila lezeci
Ja imam veliku sreću u ovoj trudnoći pa mi se jedu samo variva, juhe, meso...u sve guram dodatni papar...i to je vise manje to (evo možda bi mogla malo manje kruha za dorucak)... Vecera oko 19, nikad gladna poslije...
Slatko ako mi stavite na nos cu uzeti, ali ovako se ne sjetim...isti sa grickalicama..ako mi baš stavis na nos...
I to je spas...jer inace imam dosta kila viška i još ful mirovanje...moglo je ispasti pogubno...
U trudnoci do sad dobila samo 4 (od toga samo beba ima 2 kg vec 😂) ...
Nadam se da ce tako ostati do kraja...
S curkom sam dobila 16 🙃
A sa drugim sinom isto samo 6 ...
Ja imam veliku sreću u ovoj trudnoći pa mi se jedu samo variva, juhe, meso…u sve guram dodatni papar…i to je vise manje to (evo možda bi mogla malo manje kruha za dorucak)… Vecera oko 19, nikad gladna poslije…
Slatko ako mi stavite na nos cu uzeti, ali ovako se ne sjetim…isti sa grickalicama..ako mi baš stavis na nos…
I to je spas…jer inace imam dosta kila viška i još ful mirovanje…moglo je ispasti pogubno…
U trudnoci do sad dobila samo 4 (od toga samo beba ima 2 kg vec 😂) …
Nadam se da ce tako ostati do kraja…
S curkom sam dobila 16 🙃
A sa drugim sinom isto samo 6 …
O pa.ti si super, ja sam bila 7 dok nisam zalegla sad sam na +10 al dobro, ja bi samo slatko jela u neogranicenim kolicinama🤣
Cure moje ja sam bila na pregledu i moj cerviks digao se na 19mm.
Ja sam na terapiji za GD od pocetka trudnoće. I otkad sam na mirovanju ja kao da sam nasađena na slatko to je za ne vjerovat, ne mogu se ni kontrolirat. Jer beba je glavom dolje u zdjelici vec, cerviks y oblika. Mene to boli tako nisko doli da ne znam jel to od pokreta bebe ili sam luda. Kontrola za 7 dana opet.
Bog nam bio u pomoći, sve smo svjesne svih scenarija sto vise razmisljam to luđa….😅
Cure moje ja sam bila na pregledu i moj cerviks digao se na 19mm.
Ja sam na terapiji za GD od pocetka trudnoće. I otkad sam na mirovanju ja kao da sam nasađena na slatko to je za ne vjerovat, ne mogu se ni kontrolirat. Jer beba je glavom dolje u zdjelici vec, cerviks y oblika. Mene to boli tako nisko doli da ne znam jel to od pokreta bebe ili sam luda. Kontrola za 7 dana opet.
Bog nam bio u pomoći, sve smo svjesne svih scenarija sto vise razmisljam to luđa….😅
Koji si tjedan?
29tjedan
Meni se u tim tjednina podigao i postalo je puno lakše ...
Prije toga me lupao dolje nisko užas...doslovno mi se guzica zatresla...a ja u strahu hoce li sad sve ispasti ...
Nadam se da će se i tebi beba pomaknuti na gore...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji