Ja prenervozna i pod panikom evo par dana :( nema mi rezultata briseva i sve mislim da opet ima bakterija cim im tako dugo treba. S druge strane mi propada sansa za serklaz jer dok ispijem antibiotik pa prodje vrijeme do ponovih pa rezultati docu do 25te :(
Bas sam potonula

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Dobila sam nalaz, sad je u brisu enterococus faecalis i et otpade mi serklaz i sve
Evo sad sam isla kod dr, dala mi je vaginalete za bakteriju i kaze da nije toliko opasna ova i da nas ne sprecava da odradimo serklaz odmah poslije antibiotika. Ne bi cekala ponovne briseve i tako da smo zakazali za 29ti.
Bitno je da sam eserihiju rijesila 🙏 ona je dosta vise zeznuta. I eto malo sam se umirila i idemo sad po svim pripravcima i antibioticima.
Ostacu kod njih primit i tokolizu poslije. Nadam se da nije oporavak bolan ali eto daje mi bar neku nadu taj serklaz da izguramo do sigurnih dana..
A privatno ja idem svakako ovo sve. Samo eto ona uvijek saceka 10dana od antib pa ponavlja briseve da bude 100% sigurna a sad ne bi imali vremena bas

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja sam preventivnu serklazu radila u 22 tt, tako da taman stignes a do 24 se radi, i da ne naprave serklazu iza 24 t se zna staviti pesar, i ja danss osjecsm stezanje trbuha jace i bas sam potonula, ledja me bole nezz vise jel od lezanja ili cega
Eto i ja bih tako trebala biti 22tt kad planiraju odradit, samo da se nista vise ne komplikuje 🙏
Kad je tebi sljedeci pregled Tajci?
Ovo "cuvanje trudnoce" je bas tako, cas si okej, cas potones, meni je zadnjih par dana bas kriticno bilo al sad kad sam pricala o serklazu i zakazala malo "lakse disem" mada kad se priblizi datum vjerujem da cu se ufrkat.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Bit ce to sve dobro, pokusati se nekako smirit i pozitivno razmisljati 🥰 Znam da je tesko, al jos gore si radimo kad padnemo u glavi
Meni iduci tek 6.11 vjecnost mi je do tog al dobro valjda je takav dan, jedna od onih gorih 😪
Dizem temu koja se zagubila od ovih spamova.
Nadam se da imate miran i lijep vikend sve.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy draga drži se i guraj naprijed, svaki dan novi koji dočekamo je pobjeda. Teško je psihički svaki dan osluskivat vlastito tijelo, ali iza kiše uvijek dolazi sunce. Nitko ne razumije naše misli i želje tko nije osjetio na svojoj koži to iščekivanje i nadanje ka boljem❤️
Hvala na rijecima podrske, sve si u pravu

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja sam jucer isla na hitnu da mi daju za te kontrakcije nesto jer sam ih bas imala, i dali su mi cordipin, sad cemo vidjer hoce djelovati sto s tim da me nakon 2 tabelete glava uzasno boljela, pa sam citala da se treba naviknuti na njih. Evo danas smo puni 29 tt.
Tajci kako si osjetila kontrakcije?
Meni je krenio prije par dana ispadati sluzni čep lagano.
Ali danas bas osjecam “sijevanje” nisko u maternici i pokrete bebe kao guranje, ne znam sta to znaci trebam li reagirati? Iskreno ovo osluškivanje tijela je bas iscrpljuljuće psihicki
Mene ti steze stomak, bas kao da me.grc uhvati i od 22 tjedna ja to osjetim kako je stavila serklazu, znam imati po 5 dnevni al sad za vikend sam ih imala po satu 3 sigurno pa je dok rekla da idem po te tablete e sad mi je mucno od njih valjda se treba naviknuti.Meni nisu bolne te kontrakcije samo neugodno kad se stegne i psihicki iscrpljujuce
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji