Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    24. Prosinac 2024. 21:04

cupko

freya

Zatvorena si, tako da mislim da je ok to.. Naravno ti mozes malo usporiti tempo, gledaj da predugo ne sjedis, ne nosi nista tesko, cuvaj se malo.. U slobodnoj je prodaji, ja sam pila roidakal od 8tj pa sve do 35, mozes procitati malo vise o njemu, iskustva su dobra.. Ja sam imala jake kontrakcije pa se nisam otvorila tad.. Imas I feronu, jeftinija je malo ali po meni je bolji roidakal, malo je skuplji, ferona je jeftinija..

Hvala ti još jednom! Da do sad sam bila u punom gasu, iako sam doma stalno nešto čistim, šećem radim, malo ću sad popustit nakon Božića i više odmarati. 🙂
    Još da te pitam, kontrakcije bi valjda primjetila i znala da imam? 🤣

Vjeruj da bi, to ne mozes da ne primjetis 😉

• Anelerien
    29. Prosinac 2024. 15:17

Cure evo da se javim! Sretan Bozic i sve najbolje! ❤️ Meni vrag nije dao mira i jucer odem u bolnicu da me provjere jer sam pocela imati bolne kontrakcije koje su isle na ledja. I zbog nervoze tlak mi bio visok i kazu oni beba je ok ali jer je jako nisko ne mogu Doppler dobro provjeriti. CTG savrsen. I kao ostavit ce me u bolnici do planiranog carskog. Meni sve ladje potonule. I danas evo kazu da bi oni danas vec odradili carski rez da bezveze ne cekamo petak jer vide da sam ja izbezumljena. Mali je procijenjen na 2.8kg, i kazu tih 4 dana nece nista promijeniti. Tako da ako sve prodje dobro, danas postajem MAMA. Sad ne smijem nista ni jesti ni piti, i cekam da me pozovu. Javim se cim stignem ali zelim reci veliko HVALA na svemu, nisam sigurna da bi ovo sve sama izdrzala bez ove zajednice! 💕💕💕💕

• surich
    29. Prosinac 2024. 16:52

Anelerien, kakve vijesti! Želim ti svu sreću, samo hrabro, bit će to sve super 🍀😊 drago mi je da se liječnici donekle prilagođavaju tvojim potrebama, to je bitno.
    Još jednom, samo hrabro i javi nam se kad malo dođeš sebi 👶🏻💟
    Jedva čekam da dođe i moj red (što zbog toga da upoznam svoju bebu, što zbog toga da privedem trudnoću kraju 😂)!

• freyaa
    29. Prosinac 2024. 18:15

Anelerien

Cure evo da se javim! Sretan Bozic i sve najbolje! ❤️ Meni vrag nije dao mira i jucer odem u bolnicu da me provjere jer sam pocela imati bolne kontrakcije koje su isle na ledja. I zbog nervoze tlak mi bio visok i kazu oni beba je ok ali jer je jako nisko ne mogu Doppler dobro provjeriti. CTG savrsen. I kao ostavit ce me u bolnici do planiranog carskog. Meni sve ladje potonule. I danas evo kazu da bi oni danas vec odradili carski rez da bezveze ne cekamo petak jer vide da sam ja izbezumljena. Mali je procijenjen na 2.8kg, i kazu tih 4 dana nece nista promijeniti. Tako da ako sve prodje dobro, danas postajem MAMA. Sad ne smijem nista ni jesti ni piti, i cekam da me pozovu.Javim se cim stignem ali zelim reci veliko HVALA na svemu, nisam sigurna da bi ovo sve sama izdrzala bez ove zajednice! 💕💕💕💕

O kakvo iznenadjenje, zavidim ti 🥰🥰.. Javi nam se kako je sve proslo.. 💗💗
    Kod mene se nista ne desava, osim sto sam svaki dan sve veca i veca 😅  izgleda stvarno da cu do 42 😅.. bole me ledja ali od tezine, jedva hodam.. 

Piamia
    03. Siječanj 2025. 20:47

Pozdrav cure! Trudna sam 16 tjedana i osjetim bebu bas nisko, tek sam pocela osjecat pokrete ali osjecam ih doslovno iznad stidne odmah. Strah me da je to prenisko.. i u prosloj trudnoci sam imala skracen cervix iako sam na kraju tocno u termin rodila. Koja su vasa iskustva ako se nekome da napisati sto ae ticw pokreta, znaci li to ista i kad su vam uopce poceli mjeriti cervix? Nadam se da ce ga iduci tj izmjerit na pregledu. Sretno svima da trudnoce izgurate do kraja! 

• freyaa
    06. Siječanj 2025. 07:25

Eh djevojke da se javim, jucer u 10:10 stigao nam je nas djecak.. Bio je hitan carski rez, ali sve se dobro zavrsilo bogu hvala.. Sretno svima..

Btw @Piamia ok je tu da osjetis pokrete.. 

• curka2312
    06. Siječanj 2025. 10:19

Cure, kojom hranom bi se mogla poboljšati debljina endometrija?

*rani spontani- 01.24

• freyaa
    06. Siječanj 2025. 11:53

curka2312

Cure, kojom hranom bi se mogla poboljšati debljina endometrija?

Ja sam koristila aspirin i mnogo cvekle i ananasa.

Pake
    07. Siječanj 2025. 08:28

freyaa samo si nam nestala sa zimskih beba, sve smo bile zabrinute i mislile na tebe tako da mi je drago vidjeti da si rodila i da je sve dobro prošlo! Šaljem ti velike čestitke i želim ti brz oporavak, uživaj sa bebicom ♥️🙏🏻

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• freyaa
    07. Siječanj 2025. 19:06

Pake

freyaa samo si nam nestala sa zimskih beba, sve smo bile zabrinute i mislile na tebe tako da mi je drago vidjeti da si rodila i da je sve dobro prošlo! Šaljem ti velike čestitke i želim ti brz oporavak, uživaj sa bebicom ♥️🙏🏻

Bila sam u bolnici malo duze i na mirovanju pa sam se iskljucila malo iz svega, znam da su i druge zenice imale lazne kontrakcije pa da ih ne uplasim. 
    Vidjela sam da si odgodila indukciju, savjetovala bih ti puno datula, ananas ali onaj srz i curb walk i meni i jos jednoj drugarici je to sve pokrenulo, a mislila sam nakon svih lijekova da ce biti jako tesko.. ako te i bude cekala indukcija, samo slusaj babicu i disi.. Ja sam nazalost zavrsila na carskom, ali bogu hvala beba je dobro.. sretno 😘❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.