Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    03. Ožujak 2024. 14:05

LaFemme sretno u utorak, obavezno javi što kažu.
    Ja sutra idem, nadam se da je cerviks u dobrom stanju. 🤞🏻
    Što se žgaravice tiče, meni je jedino navečer problem, ne smijem jesti iza 21 inače sam gotova. 😂
    Za mirovanje su mi prvo rekli strogo pa umjereno pa opet strogo, ali ja cijelo vrijeme treniram strogoću jer se nekako osjećam sigurnije. 

• LaFemme
    04. Ožujak 2024. 09:12

Eonaria

LaFemme sretno u utorak, obavezno javi što kažu.
    Ja sutra idem, nadam se da je cerviks u dobrom stanju. 🤞🏻
    Što se žgaravice tiče, meni je jedino navečer problem, ne smijem jesti iza 21 inače sam gotova. 😂
    Za mirovanje su mi prvo rekli strogo pa umjereno pa opet strogo, ali ja cijelo vrijeme treniram strogoću jer se nekako osjećam sigurnije.

Hvala! Sretno tebi danas na pregledu i javi svakako kako je prošlo. Vjerujem da je sve ok :)

Eonaria
    04. Ožujak 2024. 11:49

Cerviks nepromijenjen. 🥳
    Uzeli kontrolne briseve, držite fige! 
    Još nas muči cista na mozgu, ali nadamo se da će nestati sama od sebe. 

• Erin2020
    04. Ožujak 2024. 13:32

Super Eonaria, drzimo fige i da brisevi budu dobri! Kad je iduci pregled? Inace, svako koliko vama zakazuju preglede, ja imam svaka tri tjedna...inace cure ja sam si uzela omnia biotic flora plus probiotik pa to pijem da me malo zastiti od infekcija i pomogne vaginalnoj flori jer stavljam te utrogestane. Cini mi se kao dobra stvar i citala sam i ovdje mislim cak na forumu da su zene koristile pa eto ako nekoga zanima

Eonaria
    04. Ožujak 2024. 13:52

Hvala! ❣️
    Idući pregled za tri tjedna, tako je i zadnjih par puta bilo. 
    Čula sam puno pohvala za taj probiotik, koliko dugo ga uzimaš? 
    Ja sam uzela Biokult Pregnea, ali nakon njega isto planiram taj, samo ne znam dal da uzmem taj Plus ili Panda, nisam pogledala u čemu je točno razlika. 
    I promijenila sam intimni gel, sad koristim Lactacyd s antibakterijski djelovanjem. 
    Isto tako, uzela sam Gyno Pro za dodatnu zaštitu.
    Sve samo da nema ponovo beštija. 🙈

• Liduska
    04. Ožujak 2024. 14:27

Eonaria, baš mi je drago da je cerviks dobro! Koje olakšanje kad se to čuje, jelda? Ja cekam pregled u petak, a onda ćemo dalje vidjeti što doktorica kaže...

Jeste vi imale infekcije pa je zbog toga cerviks skraćen ili? Moji su brisevi bili u redu pa ne znam bi li trebala koristiti neki probiotik svejedno?

Eonaria
    04. Ožujak 2024. 15:11

Hvala, naravno da je olakšanje, nikad mi nije svejedno dok ne čujem brojke. 😊
    Kod mene je u pitanju bila E. coli na cerviksu, a sad jel zbog tog cerviks skraćen ili ne ne znam. Počeo se krstiti još u 15tt, ali tada nitko nije uzeo briseve.
    Vidi kako se osjećaš u vezi toga, dobro je i zbog probave. Kako ne jedem dovoljno mliječnih proizvoda, to mi je bio dodatni plus da ih uzmem. 

• Erin2020
    04. Ožujak 2024. 15:49

Ja nisam nikad imala nista ni u brisevima ni u urinu. Ali sam uzela taj pribiotik jer stavljam utrogestan( iako pazim i dobro perem ruke i vodim higijenu) ali nekako sam sigurnija ako mogu jos nesto uciniti a odmoci ne moze. Imam jos par do kraja kutije a ona ima 28 vrecica i uzet cu opet pa dok stavljam utrogestan planiram i to. 

• LaFemme
    04. Ožujak 2024. 16:29

Eonaria

Cerviks nepromijenjen. 🥳
    Uzeli kontrolne briseve, držite fige!
    Još nas muči cista na mozgu, ali nadamo se da će nestati sama od sebe.

Bravo za cerviks 🥳 Sada bar možeš po tom pitanju malo odahnuti. Još kada ti dođe nalaz da su brisevi u redu onda počni uživati na maksimalno, a cista će vjerojatno nestati sama od sebe kako si i rekla. Držimo fige za dobre briseve :)

• Liduska
    05. Ožujak 2024. 07:24

Kruna23, gdje si, kako si? Bolnica još uvijek? Nadam se da je sve ok💪🫶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.