Cure bila sam..nažalost nije bas dobro stanje. Popustio je sav i sad sam u bolnici na mirovanju do daljnjeg. Nema nitko nikakve prognoze, sad ovdje idemo dan po dan. Čekaju se još nalazi briseva, dobivam antibiotik i to je to od terapije. Kako ste mi vi?
24tt prijevremeni porod 👼
Kruna23 zao mi je bas da je tako ali opet, dobro da si tamo i pod nadzorom. Sigurna sam da ce svi raditi najbolje za tebe i bebicu i da ce na kraju sve biti dobro. Ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko ali pokusaj misliti pozitivno. Pisi nam kako se odvijaju stvari. Saljem ti puno podrske i pozitivnih misli! Drzi se! 😊🙏
Cure bila sam..nažalost nije bas dobro stanje. Popustio je sav i sad sam u bolnici na mirovanju do daljnjeg. Nema nitko nikakve prognoze, sad ovdje idemo dan po dan. Čekaju se još nalazi briseva, dobivam antibiotik i to je to od terapije. Kako ste mi vi?
Baš mi je žao Kruna...Šaljem ti zagrljaj i pozitivne misli! Bit će sve ok. Bar znaš da si tu na sigurnom gdje će se situacija riješiti i brzo ćeš ti kuci na mirovanje. Javljaj nam kad stigneš i drži se
Kruna23 drži se, bit će to sve ok bitno da si pod njihovim nadzorom. Šaljem puno podrške i pozitivnih misli. Svakako nam se javi kad stigneš :)
Kruna23, žao mi je, drži se, uz tebe smo. ❣️
Znam da je teško biti u bolnici, ali tamo ćeš biti najsigurnija. Držim fige da brisevi što prije dođu i da sve bude sterilno!
Evo cure, ja bi s vama podijelila da smo danas usli u veeliki dugoocekivani 29 tjedan! Sad dalje dan po dan, tjedan po tjedan do 32...Drzite se, pazite se,pricajte svojim bebicama i pisite kako napredujete!
Evo cure, ja bi s vama podijelila da smo danas usli u veeliki dugoocekivani 29 tjedan!Sad dalje dan po dan, tjedan po tjedan do 32…Drzite se, pazite se,pricajte svojim bebicama i pisite kako napredujete!
Jaooo kako dobre vijesti! Uskoro tjedni počinju s 3 pa ćeš vjerojatno puuuno lakše disati 😀 Jedva čekam i ja doći do tih tjedana.
Kako se osjećaš? Ja sam jedan dan ok, drugi mi je sve teško, lezim stvarno koliko mogu s obzirom da nemam nikoga da pomaže preko dana. Al sve u svemu, izdržavam!
Liduska, daaa jedva cekam tu magicnu brojku 3...ali sjecam se da mi se i ovih 29 tjedana ne tako davno cinilo kao da nikad nece doci. Ali evo...Mirujem od 22 tjedna. Nije bilo kriticno ali ozbiljno sam shvatila i evo u mom slucaju stvari su svakim pregledom izgledale bolje. Zadnjih tjedan dana bas onako osjecam taj prijelaz u 3 tromjesecje. Imam neka boluckanja i zgaravice ali generalno se dobro osjecam. Cim sam psihicki okej i ostalo se nekako poslozi. Ima dana kad sam samoj sebi teska i sve mi smeta i samo bi zaspala i probudila se za dva mjeseca.
Evo cure, ja bi s vama podijelila da smo danas usli u veeliki dugoocekivani 29 tjedan!Sad dalje dan po dan, tjedan po tjedan do 32…Drzite se, pazite se,pricajte svojim bebicama i pisite kako napredujete!
Čestitam, sad je sigurno lakše 🥰
Samo hrabro naprijed, držimo fige do punog termina!
Sortiraj odgovore
Najstariji