Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Erin2020
    09. Ožujak 2024. 19:46

Faith, dobrodošla k nama! Nisu neke okolnost naseg bivanja ovdje ali zelim ti svu srecu i da se zajedno pratimo i bodrimo do nekih lijepih tjedana i nasih bebica.Cure su ti sve rekle, nema se tu sto puno uciniti. Dobro je da si pod nadzorom i budi sigurna da ce se pobrinuti za tebe onako kako tvoja situacija zahtjeva. Pokusaj ostati mirna, pozitivna i stvarno procitaj grupu od pocetka. Svima nam je to puno znacilo. Vidjet cemo sto kazu brisevi, moguce da ti je neka bakterija napravila takvu frku cim je tako naglo skracenje. Ako brisevi budu sterilni vjerojatno ces ici na serklaz a ako ne prvo ce antibiotikom rijesiti bakteriju. U svakom slucaju, bit ce to sve dobro. 

Eonaria
    11. Ožujak 2024. 16:58

Faith, ima li novosti? Kako ste? 

• Erin2020
    12. Ožujak 2024. 09:59

Ja cekam pregled u petak. Nadam se da je curica lijepo dobila na kilazi. O tome zadnjih dana vise mislim nego o cerviksu. Valjda zato sto svuda gdje citam neke velike bebe a meni je i sin roden sitniji a curica isto nece biti veca. Tako da me time vise strah da ne rodim ranije.  Radim lagane stvari po kuci, ono sto mogu. Ostalo lezim. Pupica raste. Prosetala sam 5 minuta do svekrve u nedjelju, tamo lezala. Malo mi je pomoglo da promijenim okolinu, presvucem se u nesto sto nije trenerka i cak sam stavila i ruz da se malo docaram. Eto tko bi rekao da ce nam takve male stvari znaciti puno u ovakvoj situaciji. Malo me zadnjih dana hvata gnježđenje i panika da necu sve stici pripremiti i kupiti...iako imam sve velike stvari od sina...  Ostale cure kako ste, kako se drzite? Faith jesu stigli nalazi brisevi, kakva je situacija?

• Faith1509
    12. Ožujak 2024. 21:07

Ćao cure, iskreno nisam sigurna jesu li stigli brisevi ali me šalju sutra kući tako da pretpostavljam da jesu i da su uredni. Mi smo dobro oboje, bolova više nema. Serklaž raditi neće jer sam potpuno zatvorena, samo će trebati češće kontrole. Znati ću sve sutra, trebali bi još jednu kontrolu obaviti prije odlaska kući. Kako ste vi ostale? 😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Liduska
    13. Ožujak 2024. 08:10

Faith, super što ideš kuci i što je sve ok! Sad kod kuće lagano, odmarati što više i eto tebe brzo u sigurnijim tjednima 😊😊

Erin, sigurna sam da je beba super i da odlicno napreduje, mislim da se ne moraš brinuti...Doduše sad imamo puno previše vremena za razmišljanje tako da se kuzim, nađemo si uvijek nešto oko čega ćemo se brinuti😅

Ja sam ok, lezim, odmaram, malo po kući obavim što se može, beba udara, štuca i javlja se stalno što je najbitnije.  Evo mene u 28 tjednu, stigla do jednog malog cilja, sad idem dalje do 32!

• Erin2020
    13. Ožujak 2024. 14:48

Faith super da ides doma i da je sve dobro. sad kod kuce laganini i brojati dane i tjedne. Liduska cestitam na ostvarenju jednog malog ali znacajnog cilja, brzo ce i tih 32 (ja ih isto zeljno iscekujem) ...Nadam se da se curka lijepo zdebljala jer zadnja tri dana je bas bas aktivna i imam osjecaj da je sa svih strana u trbuhu! 

• Liduska
    15. Ožujak 2024. 10:11

Ima li novosti? Netko bio na pregledu? 😊

• Erin2020
    15. Ožujak 2024. 14:10

Evo ja sam bila na pregledu. Nije mi radila vaginalni ovaj puta, samo smo uzeli briseve. Ovako je sve dobro, curica je glavom dolje, nije nisko, sve je na svom mjestu. Dobila je u tri tjedna nesto vise od pola kile ali je sitnija pa ce mi raditi neku obradu na transfuziologiji. ( nisam tocno sigurna sto tocno ali s obzirom na moj prijasnji pobacaj dr puse i na hladno pa voli sve detaljno provjeriti da ne bi bio neki zastoj u rastu ili sl...) Malo me to nasekiralo ali eto.  Inace danas usla u 31 tjedan...

• Liduska
    15. Ožujak 2024. 15:30

Erin, ne brini, ja vjerujem da doktor to sve radi da bi na kraju krajeva i tebe smirio...A i sama si napisala da ti je i prvo dijete bilo sitnije tako da se ne bi ja previše zabrinjavala. Misli pozitivno! I već si 31, wow! Eto 32 iza vrata, a onda polako u zivot😊

Eonaria
    15. Ožujak 2024. 18:02

Faith odlične vijesti, sada doma odmaraj i čuvaj bebicu. 🥰
    Erin čestitam na 31. tjednu, ja jedva čekam doći do te brojke. Nemoj unaprijed brinuti o ovome, bitno da je beba dobro. 🥰
    Liduska što ima kod tebe?

Mi čekamo ogtt idući tjedan, malo me strah tog dvosatnog sjedenja, da ne bi nešto bilo. 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.