Eonaria, znaci negdje na pola puta.😊Samo hrabro! A od zbog cega si krvarila? Jesu tebi radili serklaž?
Eonaria hvala na pitanju, dobro sam, bolje spavam od kad sam doma,a i kratim vrijeme netflixom i uvijek netko navrati od obitelji ili prijatelja. Brojim dane do pregleda pa onda dalje.. tjedan po tjedan. Bolje sam i psihički, vjerujem da će bit sve ok uz mirovanje
Ja sam dns na 22+5.
24tt prijevremeni porod 👼
Erin nisu saznali otkud krvarenje, ali barem je prestalo. 🙏🏻 Serklažu nisu radili, ostavili su me u bolnici, napravili pretrage, na brisevima su našli bakteriju, odradila antibiotike i sad čekam kontrolne briseve.
Kruna drago mi je da lijepo kratiš vrijeme i da si bolje, proći će i ovo i doći će naša nagrada. ❣️
Meni isto knjige, serije i povremene posjete krate vrijeme. U zadnje vrijeme sam počela duže i bolje spavati pa i tak ubijem par dodatnih sati. 😂
Kad imate opet kontrole? Ja tek 4.3. I to mi djeluje tako daleko... 🙈
Moja kontrola je zakazana za 26.02..relativno je brzo al pretpostavljam zbog mog cijelog slucaja koji je daleko bio losiji nego kod vas. Vjerujem da će mi i dalje biti kontrole svaka 2,3 tjedna.
24tt prijevremeni porod 👼
Mozda je krvarenje bilo u vezi s tom infekcijom pa se sad smirilo od antibiotika. Nadam se da je to sada iza tebe. Moj pregled je 22.2, odbrojavam jos tih osam dana. Bas me zanima kakvo ce sada biti stanje a i gledat cemo bebicu, to sad nismo dugo pa se veselim 😊
Držimo ti fige!
Mi u ponedjeljak idemo privatno na anomaly scan, također jedva čekamo vidjeti bebicu. 🤩
Žene, pozdrav svima! Iščitala sam sve stranice foruma i malo se smirila no svejedno svako malo briznem u plač. Jutros, nakon redovitog pregleda, ustanovljen skraćen cerviks 21mm, Y oblika, ja sam tek 24 tjedan. Doktorica me poslala kući, dala Utrogestan i Normabel te smo naručili prsten koji će mi staviti sljedeći tjedan. Dakle, od totalno uredno trudnoće u jednom trenutku se sve promijenilo. Malo sam očajna i pitam se kako izdržati narednih 2.5 mj uz drugo dijete kuci i minimalnu pomoć...
Liduska, slicno je i kod mene, meni se to desilo cak dva tjedna prije ali uz nesto duzi cerviks. S time da meni nitko nije spomenuo cak ni strogo mirovanje iako se ja stvarno trudim lezati sto vise, nista po kuci ne radim. Isto imam doma starije dijete, tri godine. Jako mi je tesko sto ne mogu s njime sve sto smo inace radili i sto bi htjela. Opet, tjesim se, ipak sam doma i s njim sam. Sada sam 27 tjedana i stanje je nepromjenjeno. Strepim od cetvrtka kad idem na pregled. I dalje se osjecam kao da sve mogu a ne smijem. I to me bas frustrira ali nekako guram iz dana u dan. Tebi zelim puno strpljenja a vjerojatno ces se s tim prstenom osjecati sigurnijom. Meni to nitko spomenuo nije. A sto kazu, jesi izvana zatvorena? Cerviks tvrd ili omekšan?
Liduska, slicno je i kod mene, meni se to desilo cak dva tjedna prije ali uz nesto duzi cerviks. S time da meni nitko nije spomenuo cak ni strogo mirovanje iako se ja stvarno trudim lezati sto vise, nista po kuci ne radim. Isto imam doma starije dijete, tri godine. Jako mi je tesko sto ne mogu s njime sve sto smo inace radili i sto bi htjela. Opet, tjesim se, ipak sam doma i s njim sam. Sada sam 27 tjedana i stanje je nepromjenjeno. Strepim od cetvrtka kad idem na pregled. I dalje se osjecam kao da sve mogu a ne smijem. I to me bas frustrira ali nekako guram iz dana u dan. Tebi zelim puno strpljenja a vjerojatno ces se s tim prstenom osjecati sigurnijom. Meni to nitko spomenuo nije. A sto kazu, jesi izvana zatvorena? Cerviks tvrd ili omekšan?
Hvala vam što ste mi odgovorile! Iskreno ne znam ništa za otvorenost, gledam i trudnicku ništa ne piše...valjda bi mi rekla doktorica da jesam? Još uz sve to i inače imam napadaje panike, evo sad sam prošla kroz jedan. Osjećam se već sad zatoceno u stanu i zatoceno u vlastitom tijelu...ne znam vam objasniti
Sortiraj odgovore
Najstariji