Drage Kruna23 i Erin2020, držim fige da vam mirovanje prođe što brže i lakše te da dogurate do sigurnih tjedana! 🥰
Meni je u 15tt cerviks bio 35 mm, u 16tt hospitalizirana, situacija se popravila i sad doma na strogom mirovanju i progesteronu - cerviks 30 mm, T oblika. Iduća kontrola u idući ponedjeljak, nadam se da će cerviks biti poslušan. 😄
Iščitala sam temu od početka do kraja i stvarno ima svakakvih priča… Puno mi je pomoglo i smirilo me kad mi je najviše trebalo.
Hvala Eonaria! I ja tebi zelim da ovo vrijeme lezanja sto brze prode u miru i vjeri da ce sve biti bas onako kako treba. 😊🙏Puno je njih uspjelo, uspjet cemo i mi! Samo hrabro! 💪Drzite se cure! I pisite novosti i kako steee❤️
Pozz Erin.. ja I moja cura smo zasad dobro..nek tako i ostane Otpuštena sam prije par dana iz bolnice i sad sam na kauču naravno. Doktor je zadovoljan savom serklaze, sve zatvoreno I pijem preventivno još antibiotik. Za 2 tjedna me naručio na kontrolu. Kako si ti? Kako provodis dane?
24tt prijevremeni porod 👼
Pozz Erin.. ja I moja cura smo zasad dobro..nek tako i ostaneOtpuštena sam prije par dana iz bolnice i sad sam na kauču naravno. Doktor je zadovoljan savom serklaze, sve zatvoreno I pijem preventivno još antibiotik. Za 2 tjedna me naručio na kontrolu. Kako si ti? Kako provodis dane?
Odlicnoo! Bit ce to na kraju super, vidjet ces! 😉Mi smo isto dobro, povremeno neka boluckanja ali valjda to tako mora i biti. Neki su bolovi vjerujem i od lezanja samo sto tako dok lezimo sve osjetimo i ja se i dalje dosta bojim. Tu i tamo malo onakvog smeđkastog iscjetka ali ne mogu sad bas svaki puta zbog toga kod doktorice. Mislim da me mozda i od tih pregleda sve nekako boli dolje. Odbrojavam dane do pregleda. Od danas za deset dana. Sporo mi prolazi, lezim uglavnom, tu i tamo protegnem noge, malo prosetam po sobi. U svakom slucaju sam stroza prema samoj sebi nego sto mi je doktorica rekla. Ali nekako, zelim znati da radim sve sto mogu da bude dobro. Izdrzat cemo nekako. Vjerujem da ce i tebi sada doma biti malo lakse i ljepse. 😊 samo neka nase curice lijepo napreduju🩷
Joj što se tiče tih boluckanja sve ti je isto i kod mene, stalno nesto..onda promijenim položaj pa bude ok. Također se i cura javi tu i tamo pa me i to prestrasi. Meni je dok samo rekao mirovat ( nikakve detalje),a s obzirom da ja imam serklaz zaljepila sam se za krevet doslovno. I ja se nadam da će sve biti ok mada je psihicka borba prisutna svaki dan
24tt prijevremeni porod 👼
Daaa, ne volim se osjecati tako bespomocno i jadno. Jedan dan bi samo plakala, drugi dan malo nadodem i tako u krug. Vjerujem da ce biti lakse iz tjedna u tjedan. I nadat se da u meduvremenu nece nesto poci po zlu.🙏 Treba se nekako gledati opustiti u tome svemu. Jos nisam shvatila kako.🫤
Kruna drago mi je da si doma, vjerujem da je odmah lakše. I ja bih se zaljepila za kauč, osjećaš se sigurnije ako radiš sve po PS-u. Kako se osjećaš?
Erin boluckanja su normalna dok nisu prejaka, dugotrajna i popraćena krvarenjem. Ja se okrećem svakih 15 do 20 minuta jer me bok i noga počnu boljeti i to pošteno.
Lijek za opuštanje je svima potreban, mene su nekako opustili u bolnici i samo sam si posvjestila da činim stvarno sve što mogu (vjerojatno nekad i pretjerujem) i da je sve drugo vam moje moći.
Bila sam na pregledu, cerviks se dodatno ne skraćuje, briseve ponavljaju tek za 3 tjedna, a bilo bi mi draže da su odmah to napravili. Sad odbrojavanje do 4.3....
Nakon 4 mjeseca krvarenja, napokon je prestalo, i to mi je takvo olakšanje, napokon imam osjećaj da idemo naprijed.
Kako kratite dane?
Da, noga na kojoj lezim me isto boli uzasno. Od gore do dolje. 😔 super da sve stoji kako je, to je velika stvar. 😊 najgore to iscekivanje do pregleda a dani spooro prolaze. Dok je maleni ujutro u vrticu gledam da lezim skroz, filnovi, serije, internet...a popodne onda u druzenju s njim. Koliko mogu. Navikao se vec da lezim pa donese na kauc igracke pa se snalazimo. Ima i tu svakakvih dana, nekad mi je lakse s njim nekad teze ali guramo nekako.
Danas točno 20+0, imam još dosta ispred sebe. 😄
Ali polako, dan po dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji