Cure drage, evo mene sa pregleda kod druge doktorice, cerviks i dalje isti, nepromijenjen sto je dobro, ali cu morat u bolnicu na dva dana da primim injekcije za razvijanje pluca, pa sad moram vadit nalaze.
Moj dr me nije slao na ogtt pa moram sad i to…
Drago mi je da ti je stanje ostalo nepromijenjeno 🙏a svakako bolje da ideš dva dana u bolnicu na infekcije, tako ćeš biti sigurnija ♥️ ja sam baš danas vadila OGTT( jedino šta traje dva sata, ali imala sam još jednu curu koja je isto došla vaditi pa mi je brzo proletilo). Što se tiče otopine za piti ništa strašno😁
*Inekcije (mobitel mi sam izvrne riječi)
Bome da baš sreća u nesreći eto, zeznut je taj 35.tjedan..zato sam toliko sretna jer je na kraju, i još onda samo tjedan dana i na konju smo 🥳🍀 valjda ćemo toliko još izdržati. Jučer mi mama kaže sad kad na kraju i preneseš, toliko brige i svega a stvarno sve je moguće 😂
Pa ja evo mirujem od samog početka, od 8.tj 😖 već sam zaboravila kako je to živjet normalno i izlazit 😂😂
Ma dovoljno je da ti kažu da moraš mirovat i mjesec dana, i to je puno jer dani baš onda sporo prolaze, i baš onda kad ne smiješ, sve bi i svugdje bi, i to onda naravno utječe i na psihu, brineš konstantno hoće bit sve ok,Itd…
Neke cure vidim pišu da im se tako čine nedostižni ti “visoki” tjedni i točno znam kako se osjećaju i šta misle..ja sam doslovno brojala i živjela dan za dan, od pregleda do pregleda brojala dane i strepila, pa onda samo da izguram do ovog tjedna, pa do onog, i tako kad sam sad napokon došla do toga da sam izgurala dokle sam molila Boga da izguram, sad me tek lupilo u glavu da beba stvarno stiže i da sad već može svaki dan, da više nema strepnje i nekog čekanja na “nešto”.. 🙈😅
Nek te tješi i to što je ljeto stvarno usrano kad se moram tako izrazit 😂 vrijeme nenormalno, baš je za ništa..možda nam kraj ljeta i jesen budu super pa budemo mogli onda uživat kako treba s bebama 🍀🤗
Kako je prošao ogtt? 😊
Mom i ja sutra imam pregled, nek nam bude sretno, i javljaj sve (ja bih voljela da sam imala nekog voljnog da mi iz prve ruke oko svega pomogne i uputi, a ti eto imas mene😊)
Arijana nemam prethodnog iskustva, al nemoj da se brines, na kraju krajeva ima i carski rez…
Jagoda01
Evo javljam se. Jucer napravljen pregled, cerviks na 12 mm, tunelizacija prisutna, beba se vec glavicom okrenula za van.
Ostala odmah u bolnici, jutros napravljena serklaza. Rekli su da je proslo ok, sutra bi trebala ici doma ako bude sve u redu.
Malo bolova i krvarenja ima ali nista strasno.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Arijana pozlilo mi tokom ogtt, poljevali me vodom, izgubila se skroz, pritisak 80/60 i nesto, tako da ga necu ni ponavljat… U nedelju bi trebalo da idem na prvu inekciju za pluca…
Mom super da su ti uradili, bas si me razveselila, a ti bolovi kao menstrualni brzo prođu. Javi kakvu si terapiju dobila, bas me zanima
Bolovi su danas manji. Rekli su da se nadaju da ce izdrzati. Pregled obavila, od terapije mi je sve ukinuo, samo jedan utrogestan uvecer.
Doma sam. U pon moram zvati za urinokulturu jer je bilo promjena u urinu pa da mi mozda prepisu antibiotik ako se sto pronade.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Drage moje ...da li ste možda nedavno imale proljev? Šta bih mogla uzeti da mi pomogne? Imala sam ga i u prvoj trudnoći, ali sam zaboravila šta sam koristila ..🙄da napomenem koristim magnezij, pa vjerojatno i on ,, pripomaže,, da mi je takva stolica...
Arijana onda stvarno svaka cast, mirovanje od 8.tjedna. ne mogu to ni zamisliti alii moze se sve kad zelis 💪🏼💪🏼 i ja se nekak nadam da ce biti lijep kraj ljeta i jesen barem za setnje po Zagrebu ili neki kraci izlet ako uspijemo s bebom.
.
Jagoda bas mi je zao zbog groznog iskustva na ogtt-u... koma. A ove injekcije su dobra stvar i mogu puno pomoci bebi iako nisu garancija da ce joj se pluca razviti brze ali barem nesto da napravis za to, vec je puno.
.
Mom2one super za serklazu, bit ce to sve okej. Drzim fige 🤞🏻🍀🍀 odmaraj doma.. nemoj puno brinuti, znam da je to puno lakse reci nego uciniti ali bebe stvarno sve znaju i osjete od prvog dana, posebno nasu tjeskobu.
.
Lina prvo malo "too much information" pitanje ali jel imas bas proljev proljev ono voda puno puta na dan ili ti je samo mekana stolica? Jer mekana ti je sigurno od magnezija (samoj mi je tako), ali ako je bas proljev onda je zeznuto jer mozes gubiti elektrolite i dehidrirati. Uzimas li neki probiotik?
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Hvala svima na savjetima. Ne mrdam iz kreveta. Wc i to je to.
Premda me i dalje brinu ti nalazi krvi. Dan prije serklaze, kad su me ostavili u bolnici su se upalni parametri dodatno povisili, oni opet govore da su ok. U pon cu zvati svoga ginekologa da malo vidim s njim sta je s tim, mozda da mi on da kakav antibiotik.
Jedino sto sam zaboravila pitati je za tusiranje.
Mogu danas?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Arijana onda stvarno svaka cast, mirovanje od 8.tjedna. ne mogu to ni zamisliti alii moze se sve kad zelis 💪🏼💪🏼 i ja se nekak nadam da ce biti lijep kraj ljeta i jesen barem za setnje po Zagrebu ili neki kraci izlet ako uspijemo s bebom.
.
Jagoda bas mi je zao zbog groznog iskustva na ogtt-u… koma. A ove injekcije su dobra stvar i mogu puno pomoci bebi iako nisu garancija da ce joj se pluca razviti brze ali barem nesto da napravis za to, vec je puno.
.
Mom2onesuper za serklazu, bit ce to sve okej. Drzim fige 🤞🏻🍀🍀 odmaraj doma.. nemoj puno brinuti, znam da je to puno lakse reci nego uciniti ali bebe stvarno sve znaju i osjete od prvog dana, posebno nasu tjeskobu.
.
Lina prvo malo "too much information" pitanje ali jel imas bas proljev proljev ono voda puno puta na dan ili ti je samo mekana stolica? Jer mekana ti je sigurno od magnezija (samoj mi je tako), ali ako je bas proljev onda je zeznuto jer mozes gubiti elektrolite i dehidrirati. Uzimas li neki probiotik?
Inače mi je bila mekana, ali danas mi je vodenasto i bolno tj. Od popodne🙄 ne znam da li smijem Linex? Zvala bi dr. Ali jbg. Vikend je😅
.
Jagoda bas mi je zao zbog groznog iskustva na ogtt-u… koma. A ove injekcije su dobra stvar i mogu puno pomoci bebi iako nisu garancija da ce joj se pluca razviti brze ali barem nesto da napravis za to, vec je puno.
.
Mom2onesuper za serklazu, bit ce to sve okej. Drzim fige 🤞🏻🍀🍀 odmaraj doma.. nemoj puno brinuti, znam da je to puno lakse reci nego uciniti ali bebe stvarno sve znaju i osjete od prvog dana, posebno nasu tjeskobu.
.
Inače mi je bila mekana, ali danas mi je vodenasto i bolno tj. Od popodne🙄 ne znam da li smijem Linex? Zvala bi dr. Ali jbg. Vikend je😅
Koristila sam waju i tada je bilo ok...trenutno ne koristim niti jedan...
Lina smijes bilo koji probiotik u trudnoci, cula sam da je to doktorica rekla jednoj zeni u bolnici... slobodno popi Linex, mozda i dva-tri kroz par sati. Ne moze nista skoditi nego bas naprotiv. I uzmi si za inace neki, ja pijem Omnibiotik Pandu. Cula sam da je taj bas super za trudnice jer se nekako apsorbira pa i beba dobije dosta za imunitet. Ali bilo koji probiotik u trudnoci je dobar i za bebu tako da slobodno pij, a tebi ce dobro doci za probavu.
Mozda ti je nesto losije sjelo sto si pojela ili ti beba stisce crijeva pa su proradila.. ja cesto bas imam proljev tako random ali prođe mi. Ako ti ne bude bolje sutra, onda se javi dr
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji