Cure kako ste s mirovanjem? Lina, Jagoda, Lily?
Meni je koma po vrucinama, nocu se znojim, tesko mi spavati i nikako se namjestiti. Kako ste vi? Cime se bavite? Ima li sto novog?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure kako ste s mirovanjem? Lina, Jagoda, Lily?
Meni je koma po vrucinama, nocu se znojim, tesko mi spavati i nikako se namjestiti. Kako ste vi? Cime se bavite? Ima li sto novog?
Evo ok mi je jer sam cijeli dan i noć sa upaljenom klimom, tako da ne osjetim ove vrućine😅mislim da je to jedina pozitivna strana ovog mirovanja😅 navečer malo teže zaspem, pa kada se probudim teško se namjestiti u neki ugodan položaj pa me to izludi...Dane provodim gledajući TV, Netflix, mobitel, pa malo sa svojim dječakom i tako...ugl. prolaze dani, ali sporo...bude mi tu i tamo po koja kontrakcija, ali opet sve na dane...jedan dan 2-3, drugi dan cca. 5 i tako u krug... utrogestane i magnezij i dalje koristim naravno i nadam se dobrome🙏sljedeća kontrola u srijedu 26.7.
Znaci sve smo na istom... ma meni je dr rekao da se aktiviram koliko mi odgovara i tako i jesam, ali cim nesto malo vise, odmah me sve zivo boli, u zdjelici krene rezat, probadat, kontrakcije se povecaju (a ful su mi se smirile zadnjih dana). Skuzila sam nekako da kao da beba brze raste u nekim danima ili nesto, tad imam puno vise tih kontrakcija, zatezanja i bolova i onda mi doslovno u 2 dana trbuh bude veci. Jedino na vagi ne dobivam bas ali okej je valjda to. Ja sam na +7kg za sad od pocetka trudnoce.
Tako da zene drage i ja dalje gledam tv i zujim.. nije neka sreca ali me strah da se nesto ne pokrene sad kad sam blizu cilju... ako sam kogla mirovati do sad, onda se stvarno mogu strpiti jos koji tjedan. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ali da.. sretna sam sto sam blizu 36 bas jako sada 😁
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ma mozes jos ovo malo mirovat, pogotovo po ovoj vrucini, najbolje ti je u kuci
Rodica me tjesi, kaze kod tebe skracen cerviks, omeksan, izletice ti beba ko metak, pa nesto i dobro od ovog naseg stanja, nadat cemo se😊
To je istina.. bar je lakse biti doma pod klimom kad je vani plus 35
Ee tako se i ja tjesim 🤞🏻😁😁 stvarno se nadam da ce onda kad porod stvarno krene ici brzo! 🙈
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Drage cure, nešto mi je poznato da ste pisale već ali kakav je vama iscjedak bio od korištenja utrogestana i općenito iscjedak? Meni se čini čak malo ljepljiv...
Drage cure, nešto mi je poznato da ste pisale već ali kakav je vama iscjedak bio od korištenja utrogestana i općenito iscjedak? Meni se čini čak malo ljepljiv…
Mislim da mi je takav bio i u prvom tromjesečju, ali nisam sigurna 😅
Ma nema kakve nisam imala iscjetke od utrogestana vaginalno, nisam se ni obazirala, gace mijenjala po 5x dnevno
Sad ga pijem vec dugo i sad vec analiziram iscjetke, dok sa utrogestanom vaginalno-ne vrijedi analizirat
E tako i ja, više puta na dan gaće mijenjam...ma da najbolje ne analizirati...a odkad si krenula piti utrogestan?
Pijem vec dva mjeseca, otkako su mi serklazu uradili… Meni je i drago sto pijem jer ja to uopste nisam dovoljno duboko stavljala, a dokaz za to mi je i taj omeksan cerviks, koji mozda ne bi ni bio omeksan da sam ispravno stavljala, jer utrogestani vaginalno ucvrscuju cerviks, a ja ih koristim od pocetka trudnoce, znaci nesto sam krivo radila..
Ahaa....a da treba i njih znati staviti...nadam se da ih stavljam dovoljno duboko...
Ja sam isto imala svakakve iscjedke od utrica vaginalno... od toga da je ispadalo van do vodenastog (pogotovo kad mi je bilo vruce), ljepljivog, svakakvog..
Nemoj se s tim previse zamarati. I isto nisam sigurna da sam dovoljno duboko stavljala jer me bilo nekak strah ista dotaknuti unutra makar tabletom iako je istina da oni ucvscuju cerviks makar mislim da nema pravila...
Jagoda mozda i da si ih nezz kako duboko stavljala bi ti se isto dogodilo.. nazalost nekad lijekovi ne kogu protiv prirode i tijela.
Ja ga sad isto pijem ovako oralno i bolje mi je bar sto se tice iscjedka i te cijele muke oko mijenjanja dnevnih ulozaka i gaca.. i ne znam jel ima veze ali imam puno.manje kontrakcija u danu otkad ga uzimam tako oralno. Ali meni je dr rekao do 34.tjedna obavezno vaginalno, tek onda oralno
Curka 🎀🎂 19.08.23.
A daa, nadam se da će ipak pomoći, ali i to šta kažeš nema pravila...vanilla još malo i 36 tjedana je tu, bravoo 🙏♥️🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji