Lina smijes bilo koji probiotik u trudnoci, cula sam da je to doktorica rekla jednoj zeni u bolnici… slobodno popi Linex, mozda i dva-tri kroz par sati. Ne moze nista skoditi nego bas naprotiv. I uzmi si za inace neki, ja pijem Omnibiotik Pandu. Cula sam da je taj bas super za trudnice jer se nekako apsorbira pa i beba dobije dosta za imunitet. Ali bilo koji probiotik u trudnoci je dobar i za bebu tako da slobodno pij, a tebi ce dobro doci za probavu.
Mozda ti je nesto losije sjelo sto si pojela ili ti beba stisce crijeva pa su proradila.. ja cesto bas imam proljev tako random ali prođe mi. Ako ti ne bude bolje sutra, onda se javi dr
Super, hvala na savjetima...ja inače imam problema sa stomakom općenito(gerb, gastritis, hernija) te to dosta često i vam trudnoće rezultira proljevom ukoliko neku težu hranu pojedem, tako da se nadam se da je i ovog puta tako ...probati ću koji dan laganiju hranu jesti, pa ćemo vidjeti 🙏
Mom mozes se tusirat, samo zasad nemoj usmjeravat mlaz vode odozdo, da ne ulazi nista…
Pozdrav svim curama❤️
Samo sam se vodom otusirala, nisam koristila sampon. Utrogestan sam s strahom stavila.
Koliko mogu ocekivat da cu imati ovo smedarenje i iscjedak?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mom mozes se tusirat, samo zasad nemoj usmjeravat mlaz vode odozdo, da ne ulazi nista…
Pozdrav svim curama❤️
Samo sam se vodom otusirala, nisam koristila sampon. Utrogestan sam s strahom stavila.
Koliko mogu ocekivat da cu imati ovo smedarenje i iscjedak?
A sve nam je nekako drugacije, ja nisam imala nikako krvi ni smeđe, a utrogestan mi rekli da pijem nakon serklaze… A kazu da ako ima krvarenja, traje par dana, a iscjedak od utrogestana vaginalno se ima uvijek neki…
Ja utrogestan nisam tri dana stavljala. Rekli su mi da veceras pocnem opet.
Krvarenja je bilo prvi dan, sad samo smede-zuto. Ali zna zabolit i dalje. Valjda ce proci, nadam se.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Pitaj ti svog gin u ponedjeljak da li da pijes utrogestane, mozda su ti i rekli da pijes, al ti nisi cula ili nesto
Ne, ne rekli vaginalno i zapisali na otpusno pismo. Samo jednu dnevno. Oralno su mi ukinuli.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mene je mjesec dana sav nekako zatezao, pa nemoj da se prepadnes, jednostavno osjecam kako me dole steze, zateze kad stojim, sad je vec bolje puni
Istina, jednostavno osjetim da je "nesto" dole. Joj, najgore kad nesto ne znas i sve ti novo.
Hvala puno na odgovorima 😊
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Nema na cemu, pitaj sve sta te zanima, i kod mene je relativno svjeze, prije 2 mj i 10 dana mi stavili… Laku noc i bez brige, bice sve ok❤️
Sva sreca kod vas vidim da ide u super smjeru,bravo.
Ako budem imala nedoumica, javim se.
Laku noc, cuvajte se ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Pozdrav drage ženice,
Nova sam na forumu i moja situacija je ovakva
Prije 3 dana sam završila na hitnoj zbog bolova u leđima i donjem dijelu trbuha i izgleda da se radi o urinoinfekciji te sam dobila Novocef 2x1.
Također mi je rađena UZV te me doktor pitao je li mi tko govorio za skraćen cerviks, do sada sam imala najmanje 8 pregleda i nitko mi to nije spomenuo, cerviks mi je po njegovom mjerenju 33mm, T znak, održan i zatvoren.
Tek sam 18 tj trudnoće. Danas ušla u 18.
I dalje imam neke blage bolove u donjem dijelu trbuha više mi se čini da je to maternica.
Je li se koja od vas susrela sa ovako kratkim cerviksom u ovim tjednima trudnoće? Molim vas iskustva, grozno sam zabrinuta 😔
Hvala!
👶 Due date: 09.01.24.
Baš mi je žao da je ogtt tako prošao, ali znam da to dosta žena loše podnese. Sreća pa te neće patit da opet pokušavaš
Ja sam evo upravo obavila briseve na streptokok, danas smo 36+2 🥳 moja gin. je na go., pa me naručila kod zamjene. Očekivala sam da će mi danas napravit i redovan pregled međutim ništa, odfikarila me žena doslovno za minutu bez da mi je rekla A o bebi, mirovanju, stanju dolje…baš sam razočarana. A zadnji pregled je bio prije skoro mjesec dana 😕 iščuđavala se što me naručila tako kasno bez pregleda u međuvremenu i pustila je uputnicu u trudničku ambulantu, kaže da će mi oni napravit pregled kad već dosad nitko toliko dugo nije. Sreća pa sam ih uspjela odmah evo dobit i već sutra ujutro su me naručili 🥳 tako da opet čekamo sutra s nestrpljenjem i nadom da će mi reć da se smijem napokon počet kretat kao čovjek 😅😂
Vanilla jel kod tebe sve u redu, nema promjena sad kad si uvela malo kretanja? 🤗
Lusi27, evo šta je Jagoda već rekla, ima baš svakakvih iskustva. Meni je bio skraćen i više, mirujem cijelu trudnoću uz utrogestane, a ima puno slučajeva gdje se cerviks i produžio uz terapiju i mirovanje. Nemoj se odmah bacat u bed ❤️
Evo me zene drage, ja za koji dan punih 37 tjedana. Toliko sam sretna i osjecam olaksanje da vam ne mogu opisati. Svima koje morujete i zabrinute ste samo zelim jako jakoooo puno strpljenja. Sve se moze za nase bebice, samo trebate vjerovati i drzati se uputa i terapije ❤❤
.
Uvela sam to minimalno kretanje (kratka setnja oko zgrade, malo nekog spremanja po stanu i to je to) i nije bilo nekih znacajnijih promjena osim sto me onda nekako navecer vise krene probadati dolje sve i leđa me bole. Uz bolove u preponama, standardne. Kontrakcije imam i dalje, samo jedan dan ih bude vise, drugi dan manje.
.
Jucer sam i ja bila kod soc gin na kratkom pregledu, uzela mi je briseve na streptokok i danas idem zadnji puta vaditi krv zbog testa senzibilizacije jer sam negativna krvna grupa. Napravila mi je kratki uzv, kaze vaginalno da me nece gledati jer mi samo moze tako potaknuti porod a nema potrebe. Bebica mi je super, ima skoro 3kg (2,9kg), plodne vode dosta, protoci dobri, posteljica jos nije pocela stariti tako da sve izgleda odlicno. Rekla mi je da sam spremna za porod kod god on krene, posebno zbog bebine tezine. 🥰🥰🥰
I kaze da vise ne trebam nikakvu terapiju niti mirovanje nego da se krenem pripremati za porod. A meni je jos nekako nestvarno sve i bojim se da ako se krenem normalno ponasati da ce isti tren izletiti van, a ne bi jos barem tjedan dana jer 9.8. imam pregled u TA i voljela bi do tad izdrzati aliii ovo su sve super vijesti i bas sam preeesretna, evo sta da vam kazem, svima vam zelim da dođete u moje tjedne i da vam bebe imaju 3kg jos dok su unutra ❤🍀🍀🍀
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Evo me zene drage, ja za koji dan punih 37 tjedana. Toliko sam sretna i osjecam olaksanje da vam ne mogu opisati. Svima koje morujete i zabrinute ste samo zelim jako jakoooo puno strpljenja. Sve se moze za nase bebice, samo trebate vjerovati i drzati se uputa i terapije ❤❤
.
Uvela sam to minimalno kretanje (kratka setnja oko zgrade, malo nekog spremanja po stanu i to je to) i nije bilo nekih znacajnijih promjena osim sto me onda nekako navecer vise krene probadati dolje sve i leđa me bole. Uz bolove u preponama, standardne. Kontrakcije imam i dalje, samo jedan dan ih bude vise, drugi dan manje.
.
Jucer sam i ja bila kod soc gin na kratkom pregledu, uzela mi je briseve na streptokok i danas idem zadnji puta vaditi krv zbog testa senzibilizacije jer sam negativna krvna grupa. Napravila mi je kratki uzv, kaze vaginalno da me nece gledati jer mi samo moze tako potaknuti porod a nema potrebe. Bebica mi je super, ima skoro 3kg (2,9kg), plodne vode dosta, protoci dobri, posteljica jos nije pocela stariti tako da sve izgleda odlicno. Rekla mi je da sam spremna za porod kod god on krene, posebno zbog bebine tezine. 🥰🥰🥰
I kaze da vise ne trebam nikakvu terapiju niti mirovanje nego da se krenem pripremati za porod. A meni je jos nekako nestvarno sve i bojim se da ako se krenem normalno ponasati da ce isti tren izletiti van, a ne bi jos barem tjedan dana jer 9.8. imam pregled u TA i voljela bi do tad izdrzati aliii ovo su sve super vijesti i bas sam preeesretna, evo sta da vam kazem, svima vam zelim da dođete u moje tjedne i da vam bebe imaju 3kg jos dok su unutra ❤🍀🍀🍀
Ajme kako je ovo divno pročitati, baš mi je drago Vanilla zbog tebe♥️još maloo i ti ćeš ubrzo biti sa svojom bebicom♥️😍svima nam želim isto i da dodjemo u sigurne tjedne kada ćemo napokon malo odahnuti♥️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji