Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • linaa
    09. Srpanj 2023. 22:30

Cure pitanje ...sutra planiram dati urin, a koristim utrogestan vaginalno...da li je bolje ovu dozu koja mi je ujutro u 3 popiti ili?šta mislite?

• loli24
    09. Srpanj 2023. 22:36

Lina ja sam uvijek normalno stavljala vaginaletr prije davanja urina nije bilo problema... 

• linaa
    09. Srpanj 2023. 23:00

E pa onda najbolje da ju ja popijem...iako dajem urin ali vadim i krv, tako da nisam pametna😅

• linaa
    10. Srpanj 2023. 10:25

Koliko su vama koji ih imate znale trajati BH kontrakcije? Jutros mi se stvrdnuo stomak te je to popustilo za nekih 5 min .. neznam da li je to bila kontrakcija ali pretpostavljam da je🙄

• loli24
    10. Srpanj 2023. 10:37

Ja imam BH ali traju kratko manje od minutu uglavnom pri promjeni polozaja... 
    Prati ako ti se desi vise puta a tako duze mislim da bi se trebala javiti doktoru jer BH inace traju kratko... tako mi je barem dokror objasnio 

Vanilla Diva
    10. Srpanj 2023. 10:59

Cure sto se tice urina, mislim da utrogestan ne bi smio imati neke veze na nalaz. Ja sam par puta davala urin otkad uzimam vaginalno utrogestan i uvijek mi je bilo sve ok iako da.. malo gadno izgleda. Mislim da tesko da su bakterije ocitane u urinu povezane s utricem, ali mozda grijesim.. 
    .
    A sto se tice kontrakcija, ja imam sve moguce vrste i trajanje stalno. Vise ne znam jel bi se trebala brinuti zbog neke ili ne. Vecinom mi traju po 30tak sekundi, ali i meni se zna stegnhti pa drzati i dulje. Ne znam sto bi ti rekla iskreno.. svakako napomeni na sljedecem pregledu.

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• linaa
    10. Srpanj 2023. 11:40

Vanilla Diva

Cure sto se tice urina, mislim da utrogestan ne bi smio imati neke veze na nalaz. Ja sam par puta davala urin otkad uzimam vaginalno utrogestan i uvijek mi je bilo sve ok iako da.. malo gadno izgleda. Mislim da tesko da su bakterije ocitane u urinu povezane s utricem, ali mozda grijesim..
    .
    A sto se tice kontrakcija, ja imam sve moguce vrste i trajanje stalno. Vise ne znam jel bi se trebala brinuti zbog neke ili ne. Vecinom mi traju po 30tak sekundi, ali i meni se zna stegnhti pa drzati i dulje. Ne znam sto bi ti rekla iskreno.. svakako napomeni na sljedecem pregledu.

Ma i meni se to jutros desilo, a do sada su bile do 10-tak sek ...ali da svakako ću prekosutra napomenuti...koliko jedva čekam pregled toliko me i trta😅

Vanilla Diva
    10. Srpanj 2023. 11:43

I ja imam prekosutra i bas se veselim, nestrpljiva sam vidjeti kakvo je stanje, ali i to sto kazes, trta me malo. Bojim se da ce mi reci da se cerviks jako smanjio 🙈🙈 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• linaa
    10. Srpanj 2023. 11:52

Vanilla Diva

I ja imam prekosutra i bas se veselim, nestrpljiva sam vidjeti kakvo je stanje, ali i to sto kazes, trta me malo. Bojim se da ce mi reci da se cerviks jako smanjio 🙈🙈

Ajme toga se i ja bojim...treba svakako bit optimističan ali šta ću kad je to jače od mene🙄😁

Vanilla Diva
    10. Srpanj 2023. 12:04

linaa

Vanilla Diva

Ajme toga se i ja bojim…treba svakako bit optimističan ali šta ću kad je to jače od mene🙄😁

A gle.. kako god bilo nazalost ne mozemo puno utjecati. Mozemo samo mirovati, uzimati te lijekove i nastojati se ne zivcirati (koliko god je nekad tesko). Ako se pridrzavas svega i vjerujes da ce biti dobro, onda i mora biti ❤ 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.