Cure pitanje ...sutra planiram dati urin, a koristim utrogestan vaginalno...da li je bolje ovu dozu koja mi je ujutro u 3 popiti ili?šta mislite?
Lina ja sam uvijek normalno stavljala vaginaletr prije davanja urina nije bilo problema...
E pa onda najbolje da ju ja popijem...iako dajem urin ali vadim i krv, tako da nisam pametna😅
Koliko su vama koji ih imate znale trajati BH kontrakcije? Jutros mi se stvrdnuo stomak te je to popustilo za nekih 5 min .. neznam da li je to bila kontrakcija ali pretpostavljam da je🙄
Ja imam BH ali traju kratko manje od minutu uglavnom pri promjeni polozaja...
Prati ako ti se desi vise puta a tako duze mislim da bi se trebala javiti doktoru jer BH inace traju kratko... tako mi je barem dokror objasnio
Cure sto se tice urina, mislim da utrogestan ne bi smio imati neke veze na nalaz. Ja sam par puta davala urin otkad uzimam vaginalno utrogestan i uvijek mi je bilo sve ok iako da.. malo gadno izgleda. Mislim da tesko da su bakterije ocitane u urinu povezane s utricem, ali mozda grijesim..
.
A sto se tice kontrakcija, ja imam sve moguce vrste i trajanje stalno. Vise ne znam jel bi se trebala brinuti zbog neke ili ne. Vecinom mi traju po 30tak sekundi, ali i meni se zna stegnhti pa drzati i dulje. Ne znam sto bi ti rekla iskreno.. svakako napomeni na sljedecem pregledu.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure sto se tice urina, mislim da utrogestan ne bi smio imati neke veze na nalaz. Ja sam par puta davala urin otkad uzimam vaginalno utrogestan i uvijek mi je bilo sve ok iako da.. malo gadno izgleda. Mislim da tesko da su bakterije ocitane u urinu povezane s utricem, ali mozda grijesim..
.
A sto se tice kontrakcija, ja imam sve moguce vrste i trajanje stalno. Vise ne znam jel bi se trebala brinuti zbog neke ili ne. Vecinom mi traju po 30tak sekundi, ali i meni se zna stegnhti pa drzati i dulje. Ne znam sto bi ti rekla iskreno.. svakako napomeni na sljedecem pregledu.
Ma i meni se to jutros desilo, a do sada su bile do 10-tak sek ...ali da svakako ću prekosutra napomenuti...koliko jedva čekam pregled toliko me i trta😅
I ja imam prekosutra i bas se veselim, nestrpljiva sam vidjeti kakvo je stanje, ali i to sto kazes, trta me malo. Bojim se da ce mi reci da se cerviks jako smanjio 🙈🙈
Curka 🎀🎂 19.08.23.
I ja imam prekosutra i bas se veselim, nestrpljiva sam vidjeti kakvo je stanje, ali i to sto kazes, trta me malo. Bojim se da ce mi reci da se cerviks jako smanjio 🙈🙈
Ajme toga se i ja bojim...treba svakako bit optimističan ali šta ću kad je to jače od mene🙄😁
Ajme toga se i ja bojim…treba svakako bit optimističan ali šta ću kad je to jače od mene🙄😁
A gle.. kako god bilo nazalost ne mozemo puno utjecati. Mozemo samo mirovati, uzimati te lijekove i nastojati se ne zivcirati (koliko god je nekad tesko). Ako se pridrzavas svega i vjerujes da ce biti dobro, onda i mora biti ❤
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji