U našoj situaciji i bolje da je mekano, a ne da se napinjemo i mučimo 😅.
Magnez
Sada slučajno stisnula send. Magnezij je super inače i za zatvor i probleme s probavom. Poslije poroda ako budemo imale problema, možemo slobodno popit 2 dnevno, da se ne pamtimo bezveze.
Mačkor, jeli ti bio još pregled ili čekaš? ♥️
U 17h, evo sjedim u kafiću i guštam u kavicu u slučaju da mi je ovo prvi i zadnji put da sam izašla iz kuće u narednih mjesec dana 😂
Javim situaciju!
Mačkor, jeli ti bio još pregled ili čekaš? ♥️
U 17h, evo sjedim u kafiću i guštam u kavicu u slučaju da mi je ovo prvi i zadnji put da sam izašla iz kuće u narednih mjesec dana 😂
Javim situaciju!
Heh, tako bi mogla i ja sutra😅 sretnooo 🙏
Evo cure mene s pregleda. Ukinuo mi je mirovanje 🎉🎉 mogu sve, ali da ipak malo smirim doživljaje i držim usporeni tempo 😂. Beba je super, sve mjere su savršene, ona ima 1600g 😱 i ja sam za mjesec dana mirovanja dobila samo 2 kile, a nisam prestajala jest 😂😂.
Evo cure mene s pregleda. Ukinuo mi je mirovanje 🎉🎉 mogu sve, ali da ipak malo smirim doživljaje i držim usporeni tempo 😂. Beba je super, sve mjere su savršene, ona ima 1600g 😱 i ja sam za mjesec dana mirovanja dobila samo 2 kile, a nisam prestajala jest 😂😂.
Bravooo, super! Pa to su odlicne vijesti 🥳🥳 uzivaj sad i laganini, nemoj se forsirati samo zato sto ne moras mirovati vise. Jel ti mjerio cerviks? Kakvo je stanje? I jel te gledao vaginalno?
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Bravooo, super! Pa to su odlicne vijesti 🥳🥳 uzivaj sad i laganini, nemoj se forsirati samo zato sto ne moras mirovati vise. Jel ti mjerio cerviks? Kakvo je stanje? I jel te gledao vaginalno?
Prvo me pregledao vaginalno, rekao da sam kompletno zatvorena, da je sve okej, tvrđe od zida 😅 i onda ultrazvukom. Stoji mi na 30-31mm. Rekao mi je da se sad i može skratiti, da je jedino bitno da sam zatvorena, a ne koliko je on dugačak i da se mogu opustiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji