Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mačkor
    11. Srpanj 2023. 13:17

U našoj situaciji i bolje da je mekano, a ne da se napinjemo i mučimo 😅.
    Magnez

Mačkor
    11. Srpanj 2023. 13:18

Sada slučajno stisnula send. Magnezij je super inače i za zatvor i probleme s probavom. Poslije poroda ako budemo imale problema, možemo slobodno popit 2 dnevno, da se ne pamtimo bezveze. 

• linaa
    11. Srpanj 2023. 13:53

Da da, svakako će dobro doći i tada😁

• linaa
    11. Srpanj 2023. 13:59

Mačkor, jeli ti bio još pregled ili čekaš? ♥️

Mačkor
    11. Srpanj 2023. 16:37

linaa

U 17h, evo sjedim u kafiću i guštam u kavicu u slučaju da mi je ovo prvi i zadnji put da sam izašla iz kuće u narednih mjesec dana 😂 
    Javim situaciju!

• linaa
    11. Srpanj 2023. 17:10

Mačkor

linaa

U 17h, evo sjedim u kafiću i guštam u kavicu u slučaju da mi je ovo prvi i zadnji put da sam izašla iz kuće u narednih mjesec dana 😂
    Javim situaciju!

Heh, tako bi mogla i ja sutra😅 sretnooo 🙏

Mačkor
    11. Srpanj 2023. 17:57

Evo cure mene s pregleda. Ukinuo mi je mirovanje 🎉🎉 mogu sve, ali da ipak malo smirim doživljaje i držim usporeni tempo 😂. Beba je super, sve mjere su savršene, ona ima 1600g 😱 i ja sam za mjesec dana mirovanja dobila samo 2 kile, a nisam prestajala jest 😂😂. 

Vanilla Diva
    11. Srpanj 2023. 18:04

Mačkor

Evo cure mene s pregleda. Ukinuo mi je mirovanje 🎉🎉 mogu sve, ali da ipak malo smirim doživljaje i držim usporeni tempo 😂. Beba je super, sve mjere su savršene, ona ima 1600g 😱 i ja sam za mjesec dana mirovanja dobila samo 2 kile, a nisam prestajala jest 😂😂.

Bravooo, super! Pa to su odlicne vijesti 🥳🥳 uzivaj sad i laganini, nemoj se forsirati samo zato sto ne moras mirovati vise. Jel ti mjerio cerviks? Kakvo je stanje? I jel te gledao vaginalno? 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• linaa
    11. Srpanj 2023. 18:31

Ajmee baš mi je drago🙏🙏sada lipo polako i uživaj ♥️♥️

Mačkor
    11. Srpanj 2023. 20:35

Vanilla Diva

Mačkor

Bravooo, super! Pa to su odlicne vijesti 🥳🥳 uzivaj sad i laganini, nemoj se forsirati samo zato sto ne moras mirovati vise. Jel ti mjerio cerviks? Kakvo je stanje? I jel te gledao vaginalno?

Prvo me pregledao vaginalno, rekao da sam kompletno zatvorena, da je sve okej, tvrđe od zida 😅 i onda ultrazvukom. Stoji mi na 30-31mm. Rekao mi je da se sad i može skratiti, da je jedino bitno da sam zatvorena, a ne koliko je on dugačak i da se mogu opustiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.