Ajde cure, pozurite vi to malo da prije dodje red na nas koje smo mrvicu dalje od sitnog!
Ma nisam rodila, nek sve ide k vragu više. Ne zna čovjek koga bi slušao. Moj doktor kaže ako ti te kontrakcije potraju cijeli dan da odem u bolnicu. Ja jutros oko 8h nazvala i pitala ovog mog super cool doktora u rodilište, koji je zbilja tamo cijelu vječnost i obično kako on kaže tako bude (ako kaže ostani i za 2h ćeš rodit tako i bude) i on govori to ti je normalno ništa se ne brini, dođi sutra oko 12h na ctg i da plodnu pogledamo. Kaže da pratim bebu i da brojim te kontrakcije, a ako počne bilo što bolit da ga nazovem i odmah krenem.
Jutros su bile na 5min, ali nikakve boli, samo mi se trbuh jako stisne. Dok ja njega osjetim da on skače/migolji ostajem doma. Vidjet ćemo što će sutra biti.
Samo mi se danas ne smije ništa reći, samo bi cmoljila, valjda mi je pun kufer više.
Nego sta,ja mislim da smo mi sve iste sad ovih zadnjih dana po tom pitanju!Al ja sam i inace malo luda stim ciscenjem,ako ne usisam svaki drugi dan,nemogu funkcionirat normalno kad imam malog hrcka koji mi grickalice i igracke raznosi po cijeloj kuci!Jednostavno ti predje u naviku onda!
Jucer sam sredila prozore,plocice i fuge u cijeloj kuci rijesene,ormari preslozeni,neznam sta bi danas mogla da mi vrijeme brze prodje,daj mi neku ideju!
I mene je jutros uhvatilo neko generalno čišćenje kuće al ne uzimam to više ko neki znak gniježđenja, meni se čini da će me uhvatit baš onda kad kuća bude u totalnom rasulu
MM im je zabranio da me zovu, hahaha, vidio da sam već počela šizit pa sad zovu njega stalno ;D Svekrva je najbolja, zove ga valjda jedno 5 puta na dan da pita ima novosti. Svi su dosadniiiiiiiiiiiiiiii :P
Bravo,to i ja radim!Doduse kad nitko ne gleda!
Ja idem nesto skuhati pa cu nesto usput smisliti sta da radim!
Kod kojeg si dr Iska?
Sortiraj odgovore
Najstariji