Ja se inace namacem po pol sata u kadi al sad sam jedva izletila iz nje jer su me uhvatili uzasni grcevi pa sam trcala na wc!Jucer isto tako..neznam,nadam se da je krenulo ciscenje!!
Sanja,javljaj stanje!
E cure, cijeli dan sam bila negdi pa se nisam prijavljivala... Ukratko, otekla sam ko tijesto ali to je kao normalno.. Baš sam si fuj ne mogu se gledat u ogledalo, kao da imam dupli podbradak odjednom.. Noge mi se raširile u tri dana i trbušina mi debela i velika... Mali se poceo micat bogu hvala.
Jucer sam pojela cijelu platu finog pršuta i sira sa cherry rajčicama... I komad torte od jagode... I uopće nisam bila sita mogla sam još jednu platu -.-
Danas sam jela friganu ribicu i blitvu kuhanu i bila se šišnut do frizerke i tako sam prosetala po gradu, a dan prekrasan da mi je bilo sjest na kavu ali mi je nnekako bilo neugodno jer su me svi gledali s raskopčanom jaknom i trbušinom i nisam se osjecala ugodno sama tako sjedit u kaficu na kavi pa sam šetala...
I sad sam kuci za laptopom.. NIsta ne radim vec dva tri dana i ne da mi se. Samo jedem, malo setam i spavam i uopce se necu vise mucit da se krećem jer očito od toga ništa.. Nemam vise skoro nikakve kontrakcije.. Nesto rijetko i slabo... Jace su mi bile u 28.tjednu nego sad...
Mislim da sam dobila 3 kila u 3 dana.. Ma boli me briga vise.. Uopce se necu trudit izazivat trudove jer ocito to ne djeluje. Puno mi zena reklo da cekam da beba odluci da je nista nece moc izbacit... Pa sam se pomirila i sa tjedan dana kasnijim terminom.
procitala sam sto ste pisale ali nije mi ostalo u glavi sto je s Tanjom i Nixie? Jesu jos u komadu??
Tanja rodila? O Bože, to sam i vidila , ma mozak mi ne radi vise. nemojte mi zamjerit pliz...
Hahahaha Loreen tvoji postovi su vrh! Ja sam danas pojela valjda 30dag mesa za rucak da je i muz u cudu gleda u mene..iza toga nekih kolacina i evo sad mi je lose i muka a sto se tice podbradka i oteklina i trbusine i toga pucanja po savovima, o tome opce nemam rijeci..ogledalo sam pocela izbjegavat u sirokom luku..place mi se kad vidim svoje stare traperice u koje vjerovatno vise nikad necu stat
Nebrinite,ako sam ja skinula svoje kile i vi cete!I sad me mm zove big mama,pa sta..skinut cu i ove kg!Za cice se ne bunim,one mogu ostati..nikad vece nisam imala!Loreen,znas da si me zabrinula..vc sam mislila da su te kod frizera trudovi uhvatili takvu buhtlastu!I ti jo malo,sad se voda nakupila..sad kad se pipa odcepi...hihihi
Curke citam vas i dalje,sretno svima da vam bude brzo i najmanje bolno:). Moja princeza spava,tu i tamo se javi. Cicamo,al nemam jos mlijeka naravno,kolostrum pa damo sestrama da malo dohrane. Zaljubile smo se jedna u drugu,mazimo se. Ja sam super za sad,osim izmorenosti i malo bolova od vracanja maternice. Sve u svemu divno nam je i jedva cekamo kuci tati i braci!
awwwww ja sam se rasplakala Tanja! I od srece za tebe i od muke za mene, kad cu ja i hocu li imat ovako lijepe rijeci
Sortiraj odgovore
Najstariji