Kod Krpine sam preko socijalnog zbog uputnica,ali mi dr.Vlatković vodi trudnocu..tii?
Ana, hahahaha eto garantiram ti da će neki jad po kući bit kad mi krenemo rodit!
Ja ne znam kako ste vi tako mobilne i pokretne jbtttt, ja se zadnja 3 dana nemogu sagnut nema šanse a po vragu mi non stop nešto ispada iz ruku! e i još jedna zanimljivost! ja mislim da sam razbila 20 čaša otkad sam trudna jutros sam se probudila sva super i kad sam vidila komodicu za bebaca odjednom u glavu pitanje: ma daj zar ću ja stvarno rodit dite?! ima dana kad i dalje ne vjerujem da mi se to događa usprkos svim očiglednim znakovima! haha
Joj cure, svaka čast na čišćenju! Mene leđa dosta bole pa uspjevam malo po malo... Moji već imaju uputstva sredit stan prije nego se bebač i ja vratimo iz bolnice tak da sad ne brinem previše... sve mi je teško, o saginjanju da ne pričam.. uhvati me koji dan akcije, ali sve rijeđe.
Can't stop the signal.
Inače, na jednom tečaju su govorili kak su veće šanse da će porod krenuti kad je mama opuštena i kad joj je lijepo, udobno i sigurno.... zato dosta poroda kreće navečer/po noći i tada znaju vodenjaci pucat... u snu mama bude najopuštenija... sve povezano s hormonom sreće ;)
Zato ženske, opustite se, uživajte i punite baterije da budete spremne a ne umorne kad sve krene... ne bu kraj svijeta ak bu malo prašine po kući.
Can't stop the signal.
Jel ima koja mama u splitu da je termin pocetkom 4.mj?
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
U 8 ipo sam dosla na pregled zavrsila u 12.40... Radila ctg ( kaze dr. super ) uzv i pregled. Rekla je cerviks jedan prst to valjda znači da je otišo skroz...
Ukratko, kad je radila uzv joj je ispalo da je beba 4070 i kaze ona meni da moze falit gore i do 500 grama sad u ovoj fazi trudnoce dakle da bude sad vec 4500 i da bi ona mene na carski i da ja ostanem u bolnici ali ipak ce pitat kolegu za misljenje i kolega dosao i ponjemu nije tolika beba nego 3700-3800 sad i popipao trbuh i kaze nije tako velika beba... ali ako ne bude islo na porodu onda ce me na carski... Kako faken super! Znaci sad ce me masakrirat 12 sati na porodu jer vise virujen svojoj doktorici nego njemu nekako i onda nakon 12 sati ce me iskidat... I sad uopce nemam volje ic ni rađat a bas sam se bila pomirila da cu ipak ja uspit izgurat tu bebicu i da ce sve bit super...
Spizdilo mi psihu skroz... Sad idem kuci jest friganu ribu i zelenu salatu jer me strah ako pojedem nesto kaloricnije da ce imat 5 kila... Narucena sam na pregled za 7 dana a termin mi je za 5-6- dana... Ma... Nemam pojma...
By the way nista me ne boli osim sto sam umorna ka pas.
pepi, ako ovako nastavim meni ce bit termin pocetkom 4.mjeseca
Sortiraj odgovore
Najstariji