Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    10. Ožujak 2015. 15:57

Ja cu odma pocet s purelanom jer me svrbe bradavice jako .... ne znam zasto....

SanjaM4
    10. Ožujak 2015. 16:16

Loreen, da ti ispričam sto je bilo mojoj prijateljici :) ona je niske gradje, beba isto velika bila, pukla joj voda i ona fino u bolnicu. Tamo je dočeka doktor koji je ubije u pojam, kaze joj da ce teško rodit da je sva uska i da ce garant na carski Morat. Dva sata poslije, ona otvorena preko 5cm, dosao u smjenu ovaj moj doktor, on je pregleda i kaze do 14h cete rodit bez po muke. I tako je i bilo. 
    Ne slušaj njih sto ti govore, samo se nerviraš bezveze :)

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 17:00

Hvala na utjesnim ricima  Nadam se... Carski izgleda kao manja patnja ali posli ti trebas brigu a beba jadna ispasta... Ok, neke se zene brze oporave ja ne.meni je oporavak od slijepog crijeva trajao 3 tjedna. Nisam se mogla uspravit 3 tjedna...

leptirica3
    10. Ožujak 2015. 17:07

Po iskustvima s poroda mama s klokanice možemo zakljuciti da npr.ti Loreen možeš imati lakši i brzi porod svoje bebe od preko 4 kg,nego ja svoje koja možda ima malo više o 3 kg.Jednostavno nema pravila,svaka smo prica za sebe.. Tako da opusti se i uživaj,evo ja sam sad spavala jedan sat i tako mi dobro došlo.

leptirica3
    10. Ožujak 2015. 18:29

Ana ne bacaj mobitel,neces nam se moci javiti iz rodilišta.

Ana76
    10. Ožujak 2015. 18:54

Hahahaha,vidis na to nisam mislila!
    Ja cijeli dan danas imam bh kontrakcije,nisam ih imala vec dobra dva tjedna,malo sam prosetala sad popodne na kavu,dok setam ok je,sad kad sjedim kuci opet me gnjave!Sad cu opet na namakanje u kadu,mozda nema nekog ucinka kod otvaranja ali tako me ta topla voda opusti i ne bole me ledja,uzivancija!
    Jedva cekam sutra ctg i uzv,mozda padne i jos jedan pregled koji mrzim mrzim ali posto je muski dr mozda i meni potakne stogod kao sto je Nixie pa se porodim,hihihi....al nisam ja te srece,kod mene ocito nema drugog nego kako moja djeca zele!

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 19:07

Ja se isto sad probudila.. Probudio me mrak.. Mrzim spavat popodne ali nisam mogla izdrzat skoro sat ipo sam oderala. Kad sam nocas slabo spavala i jos cilo jutro na pregledima...

Sve me svrbi... Idem mazat noge... imam kolutove od čarapa..

leptirica3
    10. Ožujak 2015. 19:12

I ja bi u kadu,ali nemam,podstanarski stan.ali idem pod tuš dok ne potrošim toplu vodu..

Ana76
    10. Ožujak 2015. 19:17

Ei ja ti ispraznim cijeli bojler!Hahahaha,volim da je puna,da mi voda barem cice prekrije kad vec nemoze trbuh!Ma kada je zakon,djeca ju obozavaju,moja mala je svaku drugu vecer u kadi,nevoli tusiranje,ovako kaze da moze plivati!Kad budem imala svoju kucu pokusat cu se izboriti i za kadu(i to kutnu) i za tus!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.