Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    09. Ožujak 2015. 22:19

Imat ces Loreen vjeruj mi,ja sam zaista eto ekspresno i sina prije 8 i pol godina i kcer sada rodila. Za nijansu drukciji pocetak poroda al onaj najbolniji dio je kratko jako trajao. Ovaj put sam imala srecu pa nisam ni sivana,al vjerojatno zato jer je manja od sineka bila i slusala sam ovaj put kako treba nije brzo izletila. Sad je sve to iza mene...uhh hvala Bogu. Znam ja da ce i vama svima tu ici brzo. Vidjet ces. Pa.nisam temu bezveze otvorila,mi smo sve expresne zenskice tu:)

SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 22:33

Jos se nije promijenilo stanje, na 8 min i dalje. Ujutro cu ja u bolnicu, ako bas ne ubrza veceras. Držite palčeve 😊😊

Ana76
    09. Ožujak 2015. 22:50

Mene sad nakon wc i kupanja stalno trbuh boli,onak kao da bi jos trebala a nemogu!!
    A i na mm sam trebala zaskocit a sad mi se i neda bas kad me tak boli,nasto bi to licilo...a i on evo hrce!Toliko od njegove pomoci..uff

Ana76
    09. Ožujak 2015. 22:59

Tanjci,jedva cekam!jedvaaa!
    Mislim da je drugi porod nesto sasvim drugo jer sa prvim ti je sve nekako zbrkano,nemozes se snaci,prebrzo je a sa drugim onak vec znas kako sta pa mozes vise uzivati u svojoj mazici

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 00:31

Cure moje.. Ja sam toliko loše večeras.. ne znam sto je ovo ali uhvatila me bol u leđima neka neugodna i onda mi se trbuh stisnuo pa bol u trbuhu i to je trajalo jedno pet minuta sigurno dok se nisam otusirala.. Ne kuzim sto je to ali pokusavam sad obratit paznju ako su krenuli trudovi...

Inače, jucer mi je moja baka rekla kad je rađala prvi put otkad ju je uhvatila bol u ledjima i trbuhu da nije prestajala dok nije rodila dakle nije imala trudove nego stalnu bol da se izmucila ko zivotinja... Pa nisam valjda na nju posla...

Evo mi je malo bolje. Idem se ispruzit al ne mogu bas spavat. Jedva cekam sutra na ctg da mi kazu jesu to pravi trudovi... I osjecam mucninu neku... i glava me boli malo... 

Drzite se sve skupa ja idem citat nesto pozitivno da ne pocnem panicarit... 

uff... nije mi svejedno... nestao mi humor i glupiranje dok si reka keks....

• Ukilele
    10. Ožujak 2015. 08:02

Boze moj pa da mi se bar naspavat prije nego rodim nego no fucking way! Ja imam fobije od toga da cu ic neispavana radjat 
    Kako ste vi curke jutros?
    Loreen javi kako je prosa ctg

Ana76
    10. Ožujak 2015. 08:36

Jaooo Loreen,ajde curo rodi vise da se rijesis!Ja i ti ovdje najvise kukamo!
    Ja budna,a ustat mi se neda...nesto sam sanjala al meznam sta i tak!

Ana76
    10. Ožujak 2015. 10:15

Sta je ovo,gdje su kokosi?Spavaju ili radjaju?
    Ja se sjetila sta sam sanjala.bebu moju kako joj osjetim cijelu rucicu kroz trbuh i pruza mi ju,to sam sanjala i malu kad sam trebala roditi!Malo jezivo zvuci al bilo je tako lijepo!Jedva cekam da ga vidim i te male smezurane prstice!
    Sanja,di si?jesi rodila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.