Ja sam prije dva dana generalku po stanu napravila, od ribanja tepiha, pranja zavjesa, ali ono - svaki pedalj stana oriban i blistav :D Smijala sam se da će mi voda garant otić na čisti i oribani tepih Ali malac ne izlazi van, valjda ću ga dimnim signalima morat tjerat
Sad me i mama zafrkava, da lijepo uzmem muža pod ruku i u spavaću sobu, onda znate koja je ura hahahaha
ma ja mislim da definitivno kad i kako ce ko roditi nema veze s aktivnoscu ali barem meni je malo lakse biti sto vise aktivna u trudnoci.ako dva dana ne vjezbam odma me ledja i sve pocne boliti.sto vise aktivna to se bolje osjecam.
:)
Po tome Ana i ja možemo čistit do preksutra, nikakve nam koristi Ali, što jest-jest, lijepo je kad u kući sve miriši
To sigurno,ja sam u prvoj se dosta kretala ali puno manje nego u ovoj jer sam se morala paziti zbog pobacaja prije toga,nisam nista puno radila,doslovno sam smjela kuhati i brisati prasinu(naredbe dragog)pa kad sam prenjela poludila sam!Ali u ovoj se nimalo nisam pazila i vozim evo skroz do sad i ne vrijedi!Ali puno to pomaze da se krecemo da imamo snage za porod a ne da smo trome,ulezane pa na kraju zavrsit na carskom jer nemamo snage roditi!Naravno,one koje smiju,jel!
Ma da budes neznam kako umorna,kad te uhvati..sve ces zaboravit...i na umor,i na glad,i na zeđ..na svesamo da rodis vise!
Uf računam na to, samo da bude onaj osjećaj ' daj da to više privedemo kraju '
Iskreno, ja sam već jako nestrpljiva. Ove moje kontrakcije su se spustile na 8 min, vidjet ćemo kako će noć proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji