Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 18:39

Ja sam prije dva dana generalku po stanu napravila, od ribanja tepiha, pranja zavjesa, ali ono - svaki pedalj stana oriban i blistav :D Smijala sam se da će mi voda garant otić na čisti i oribani tepih  Ali malac ne izlazi van, valjda ću ga dimnim signalima morat tjerat  Sad me i mama zafrkava, da lijepo uzmem muža pod ruku i u spavaću sobu, onda znate koja je ura hahahaha 

• iska
    09. Ožujak 2015. 18:44

ma ja mislim da definitivno kad i kako ce ko roditi nema veze s aktivnoscu ali barem meni je malo lakse biti sto vise aktivna u trudnoci.ako dva dana ne vjezbam odma me ledja i sve pocne boliti.sto vise aktivna to se bolje osjecam.
    :)

SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 18:49

Po tome Ana i ja možemo čistit do preksutra, nikakve nam koristi  Ali, što jest-jest, lijepo je kad u kući sve miriši 

Ana76
    09. Ožujak 2015. 18:49

To sigurno,ja sam u prvoj se dosta kretala ali puno manje nego u ovoj jer sam se morala paziti zbog pobacaja prije toga,nisam nista puno radila,doslovno sam smjela kuhati i brisati prasinu(naredbe dragog)pa kad sam prenjela poludila sam!Ali u ovoj se nimalo nisam pazila i vozim evo skroz do sad i ne vrijedi!Ali puno to pomaze da se krecemo da imamo snage za porod a ne da smo trome,ulezane pa na kraju zavrsit na carskom jer nemamo snage roditi!Naravno,one koje smiju,jel!

Ana76
    09. Ožujak 2015. 18:59

Ma da budes neznam kako umorna,kad te uhvati..sve ces zaboravit...i na umor,i na glad,i na zeđ..na svesamo da rodis vise!

SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 19:02

Uf računam na to, samo da bude onaj osjećaj ' daj da to više privedemo kraju ' 
    Iskreno, ja sam već jako nestrpljiva. Ove moje kontrakcije su se spustile na 8 min, vidjet ćemo kako će noć proći. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.