Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    10. Ožujak 2015. 20:31

N ja nemam kadu nego mali tuš. Tako mali da mi se sad trbuh zalijepi za onu plahtu od tuša 

Dragana31
    10. Ožujak 2015. 20:47

Loreen drži se i ne bediraj sve ćeš znat na dan poroda. Nemoj samo otic u onaj začarani krug misli pa šta ako ovo pa šta ako ono ispalit ćeš na živce. Mene je isto pralo ovo sranje oko mastitisa pa kako cu dojit, šta ako ne budem mogla, pa kako sam se iznervirala beba se smirila pa sam onda počela složit šta se ne miče, pa kao idem jest da se pomakne pa me od toga uvatila glupa zgaravica i pizdarijama nigdi kraja, e danas sam lipo otišla u šoping pa na frizuru i sad muž spremnija večeru i opuštena sam Full, beba udara, zgaravica nema a dojenje o tom po tom kad dojde vrime, jebate ne mogu se na glavu nasadit bit ce šta bude je nije do mene i ne mogu utjecat na nista.

Ana76
    10. Ožujak 2015. 20:48

Tako je!

Dragana31
    10. Ožujak 2015. 21:27

Je svrab ali i bol intenzivna par dana u mozak mi je udaralo svako diranje bradavice, ali gnjojni čep i osjetiš kad stisneš bradavicu prava mala kugla je ispod. A i za porod male/velike bebe živi primjer da nema pravila je i moja nevista malog od 2400 36 tt je radjala 18 sati u mukama izrizali je totalno a malu 3 god kasnije 3900 puni termin katapultirala u 45 minuta šta je bila u boxu ni Sava nisu zasili, tako eto ne isplati ti se glavu razbijat šta ce bit dok taj tren ne dojde.

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 21:30

Hm, a nista onda mi ne preostaje nego da kupim purelan i da masiram cicke da se ne zacepe... Pocele su rast mislim pa me zato svrbe...

A imate pravo.. sve ovisi kako ce to sve ic.. Rodit hocu.. A sad kako.. jbg.... nema izlaza :D

Dragana31
    10. Ožujak 2015. 21:34

Samo pazi s masiranjem da ne bi izazvala kontrakcije, jer meni je dr rekla da ih ni slučajno ne masiran da ne dojde do toga.

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 23:11

Ja sam u terminu.. Imam jos 4-7  dana... Ovisi kako koji doktor procjeni... Valjda ih mogu masirat haha...

tanja24
    11. Ožujak 2015. 09:11

Evo curke da vas malo procitam i da vam javim da moja princeza i ja idemo danas kuci braci i tati. Cekamo jos pedijatricu i otpusno pismo njezino i moje. Inace pali smo malo na kilazici,sad imamo 3 kg. Kaze dr sve je to super. Sad ce doma papati malo cicu malo dohranu ko i tu. Ljubim vas sve i svima sretno,zelim vam porod ko moja oba:)!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.