Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    10. Ožujak 2015. 13:07

A Loreen,neznam sta da ti kazem!Zao mi je ako ce te muciti pa onda jos i na carski!A da probas sa dokicom pricat?Nagovorit ju za carski odmah?

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 13:12

Ma sad je gotovo. Iduci pregled mi je za tjedan dana ako prije ne krene...Sad ću molit boga da je bebač manji i da izađe bez vakuma i nekakvih šugavih carskih rezova....Jer će se prilično napatit ako bude morao glavinjat i izlazit 12 sati i vise..

Dvenas
    10. Ožujak 2015. 13:21

**hugz Loreen**

Can't stop the signal.

phived
    10. Ožujak 2015. 13:41

Loreen, drzim fige da ipak bude sve ok ;) 
    Ja znam puno cura koje su rodile velike bebe prirodno i nisu se mrcvarile, cak dvije tri su ful sitne gradje... Znas kako kazu da sve ovisi o zeninoj konstituciji, a one su rodile bebe od 4-4,5 kg bez komplikacija i mucenja do carskog.
    Stvarno se nadam da ce i tebi tako biti...

Pepi14
    10. Ožujak 2015. 14:02

Loreen bit ce sve ok, samo hrabro! Izgurat ces ti to malo cudo bez problema 

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

SanjaM4
    10. Ožujak 2015. 14:16

Samo hrabro Loreen :) u mislima ćemo tiskat s tobom da izbjegnes carski :)
    Moj savjet, vakum nikako radije neka te izrežu pošteno, posljedice vakuuma bas mogu bit gadne :(
    Ali sve ćeš ti to bez po muke na kraju riješit, vidjet ćeš ;)))

Ana76
    10. Ožujak 2015. 14:20

Sanja,kod tebe situacija?
    Ja od jutros imam neki veci iscjedak,nije cep,znam sta je sluz od cepa.Ovo je zuti zuti iscjedak bez mirisa ali obilniji,od jutros tri uloska promjenila!

renata6
    10. Ožujak 2015. 14:41

Loreen draga, nemoj se živcirati, ako su procijenili da je beba tako velika odlučit će se kad dođeš u bolnicu, nemoj misliti da će oni sad tebe maltretirati 12 sati pa da ćeš onda na carski, sve ovisi dal ćeš se uopće otvarati, koji je položaj bebe i još će sigurno raditi procjenu kilaže kao i tebe da li možeš tako veliku bebu roditi. Oni u toku zaprimanja imaju sastanak i odlučuju i procjenjuju koji je bolji izbor kako i za mamu tako i za bebu, ništa se ne dogovara u mukama jedino ako je hitno onda nema razgovora, mene su cijeli dan promatrali i zaključili da je carski ipak bolja opcija i da pomaka nema i evo živa sam i na kraju krajeva opet bi ga ponovila, tako da samo smireno i opušteno vidjet će se uopće taj dan kada te zaprime, vidjet ćeš da će sve biti ok! I da samo ti papaj, ništa ne možeš više utjecati tako i tako, pa se izguštaj!

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 15:29

Hvala curke! :) Evo malo sam se smirila.... Odlučila sam vjerovat svom tijelu... Valjda zna ,,što,, proizvodi 

A ja bi isto radije da to bude brzo pa makar i bolno ali prirodno ali opet ako ne ide onda carski i nije tako loša ideja bolje nego da se beba izmuči. Ako ništa kazu da su ,,prijatelji djece,, pa sam tu sigurna da ce bar beba bit dobro...

Ctg je super i uzv i pregled. Cerviks otišo, čini mi se da je to rekla iako mi danas zbog gužve zaboravila upisat koliko sam otvorena i nisu mi mjerili tlak ni mokraću ... DOk sam dosla na red vise nigdi nije bilo medicinskih sestara... 

Sutra cu kupit bocicu vode, neke keksice i corny od banane i stavit to u torbu za radjaonicu.

Isto tako purelan i octenisept i onda imam cini mi se sve spremno. Prebacit dva rucnika mala isto u manju torbu i gledat bebinu robicu kako je slatka :)

Ana76
    10. Ožujak 2015. 15:45

Ja lezim,krepana sva!Loreen bit ce sve ok,vidjet ces!
    Ja sam sebi isto pripremila bocicu vode i krekere al se bojim da cu biti zedna samo od njih!
    Loreen,bit ce sve ok...vidjet ces ;)
    Ja sam koristila onu malu kremicu od dm-a

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.