Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    09. Ožujak 2015. 17:52

a i ja ekstra zatvorena,samo se skracuje cerviks.pr tj je bio 1/2 članka..ctg pokazao neke slabe trudove al ja to nista nisam osjetila..jedino me nocu mucu te bh kontrakcije..al odavno ih ja osjecam,tako da to nista ne znaci...sve me strah da cu do kraja mjeseca jos nositi haha

SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 18:00

Cestitke curama koje su rodile, baš vam ZAVIDIM  Uživajte sa svojim smotuljcima slatkim 
    Mi smo prenesli, jučer bio termin, a ja otvorena 1.5cm 
    Danas bila na pregledu i kaže sestra: fine kontrakcije, popelo se preko 100 i u nekim pravilnijim razmacima, a mene ništa ne boli. Trbuh se stvrdne i malo u leđima onako bolucka. Danas mi cijeli dan tako. Pratim od 13h kako sam na pregledu bila i sve na nekih 15min. 
    Najgori su mi komentari sa strane, danas baš grizem na ljude oko sebe. Svi nešto pametuju

• iska
    09. Ožujak 2015. 18:08

Sanja mogla bi ti veceras onda :) suuper da te ne bole trudovi preko 100 :) dobar prag boli

• iska
    09. Ožujak 2015. 18:20

ma ja mislim da ces osjetiti kad krene.radije odi malo leci i odmoriti da skupis snage.probudit ce te kad ojacaju trudovi.svi su osjetili pa ces i ti ;) držim fiiige

SanjaM4
    09. Ožujak 2015. 18:21

Da :) Thx :) Držim i ja fige da to više krene :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.