Meni rekla dr da ne solim pretjerano i da pijem dosta vode radi izmokravanja te tekucine koja se nakuplja.. zaposli dragog nek ti malo izmasira noge usput, tako ja mome vicem da me bole i kad nisu samo da dobijem masazu
Pozdrav cure! Meni je termin 17.3. Znači, uskorooo
Ovaj tj.me neka nervoza drži i razmišljam sve više o samom porodu. Pitam se da li ću sve dobro radit kaj će mi govorit, jer ako me panika uhvati, sumnjam da ću se moći koncentrirati na pravilno disanje
Zasad nemam nikakvih većih problema. Nemam oticanje nogu, samo neki pritisak ili bolove ko da mi se nešto dolje širi i rasteže. Ponoći se okrećem jer ne mogu dugo spavati na jednom boku.
Čim mi se datum približava, malo me više strah, a opet s druge strane, želim se čim prije svega riješiti i nek bude čim brže gotovo.
Eto
E nemogu vjerovati,cetiri nas je iz Zadra zasad a bar 5-6 ima termin 17.3.!hahaha!Evo ja u setnji!
Ja brojim jos kojih tjedan dana (dva termina: 15.03. i 17.03.) Nema nikakvih naznaka, zatvorena, ali me ledja ubijaju do suza a i rasplačem se lako na sve... baš sam postala full emotivna i plačko.
Ja iz Zga, rodit ću na Merkuru
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji