Tanja cestitam
Evo da se i ja javim...
Konacno dosla moja doktorica pa i saznala zasto sam tu. Kao imam trudnicki dijabetís pa da me imaju pod kontrolom
Al da se i pohvalim, kaze ctg da imam trudove
Malo mene bole leda jos od jučer, al nisam skuzila da je to to
Otvorema 1 prst, voda mlijecna
Kaze meni doktorica da ce to biti danas, najkasnije sutra
Joj tak sam sretna, konacno neki pomak
Weeeee!! Sretno unaprijed TetaDi ! nadam se da će što prije krenut i da će što prije završit :)))
Aaaa tanja cestike od srca!!! Da vas i ja obavijestim, rodila sam predivnu malu crnu curicu jutros oko 10. Cekam da mi je donesu pa da se mazimo po cijele dane
Čestitke Tanja na super brzom porodu i dobrodošla mala Laura :D
Evo, ja friško s pregleda i koliko god da sam ja mislila da će sve ranije i bila s torbom i svime spremna tamo već s 36 tjedana, toliko sam sad još uvijek zatvorena. Nema pomaka. Slijedeća kontrola na termin (po zadnjoj mengi) 17.03., inače termin po ovulaciji 15.03.
Nadam se da nećemo dočekat termin u komadu već da će se u međuvremenu moj mali mislilac smislit da hoće van.
Meni zadnjih par dana najveća boljka bol u leđima... nikak se smjestit sjedit ni stajat. I žderem sve pred sobom... još ću najviše kila nabacit u zadnjem tjednu
Can't stop the signal.
Poki cestitke!!Kasnije javi kako je tu i kako si prosla da znam sta mene ceka
evo curke da se i ja pridruzim vasem iscekivanju...ja cekam curicu,nama je termin 17.3...
Jos jedna sa nama u finalu!Dobrodosla!
Evo ja gotova s prozorima,jos glupe zavjese da popeglam,ufff..umorna sam ko pas!
Sortiraj odgovore
Najstariji