Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaDi
    09. Ožujak 2015. 12:06

Tanja cestitam 

Evo da se i ja javim... 
    Konacno dosla moja doktorica pa i saznala zasto sam tu. Kao imam trudnicki dijabetís pa da me imaju pod kontrolom 

Al da se i pohvalim, kaze ctg da imam trudove 
    Malo mene bole leda jos od jučer, al nisam skuzila da je to to 
    Otvorema 1 prst, voda mlijecna 
    Kaze meni doktorica da ce to biti danas, najkasnije sutra 
    Joj tak sam sretna, konacno neki pomak

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 12:08

Weeeee!! Sretno unaprijed TetaDi ! nadam se da će što prije krenut i da će što prije završit :)))

Poki2
    09. Ožujak 2015. 13:21

Aaaa tanja cestike od srca!!! Da vas i ja obavijestim, rodila sam predivnu malu crnu curicu jutros oko 10. Cekam da mi je donesu pa da se mazimo po cijele dane 

Dvenas
    09. Ožujak 2015. 13:23

Čestitke Tanja na super brzom porodu i dobrodošla mala Laura :D

Evo, ja friško s pregleda i koliko god da sam ja mislila da će sve ranije i bila s torbom i svime spremna tamo već s 36 tjedana, toliko sam sad još uvijek zatvorena. Nema pomaka. Slijedeća kontrola na termin (po zadnjoj mengi) 17.03., inače termin po ovulaciji 15.03.

Nadam se da nećemo dočekat termin u komadu već da će se u međuvremenu moj mali mislilac smislit da hoće van.

Meni zadnjih par dana najveća boljka bol u leđima... nikak se smjestit sjedit ni stajat. I žderem sve pred sobom... još ću najviše kila nabacit u zadnjem tjednu 

Can't stop the signal.

renata6
    09. Ožujak 2015. 13:32

Poki čestitiam!

Ana76
    09. Ožujak 2015. 13:39

Poki cestitke!!Kasnije javi kako je tu i kako si prosla da znam sta mene ceka

• iska
    09. Ožujak 2015. 13:47

evo curke da se i ja pridruzim vasem iscekivanju...ja cekam curicu,nama je termin 17.3...

Ana76
    09. Ožujak 2015. 13:51

Jos jedna sa nama u finalu!Dobrodosla!
    Evo ja gotova s prozorima,jos glupe zavjese da popeglam,ufff..umorna sam ko pas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.