Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    09. Ožujak 2015. 02:38

Evo curke ja u bolnickom hodniku,prodisavam trudove. Vodenjak jos citav,klistir odradile i 6 prstiju sam otvorena. Za 10 min mi prokidaju vodenjak pa cemo vidjeti

tanja24
    09. Ožujak 2015. 05:09

Evo nas mi se mazimo 3200 i 49 cm malena Laura i mama se upoznale. Ljubim vas sve.

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 08:04

Cestitam tanja od srca!!
    Ocemo i dojmove s poroda kad budete u stanju curke

leptirica3
    09. Ožujak 2015. 08:23

Baš se mislim sinoc hoce li do jutra biti jos jedna beba, čestitam Tanja na malenoj mrvici..

leptirica3
    09. Ožujak 2015. 08:27

Kako ste jutros mame 2u1, meni se cijelu noć stomak grcio,jel to znaci da se beba gura u zdjelicu?

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 08:33

Ja sam jutros puna pozitivnih misli o porodu i stava sam: da vas vidim trudovi?! Kao ono ja cu to razvalit ko od sale! Mislin da mi puno ova tema pomaze jer ksd vidin kako curke odlaze rodit i jave nam se sve sretne kako se maze sa svojim bebicama odma mi je lakse!

Ana76
    09. Ožujak 2015. 08:39

Ma tema je prva liga,ako ne zbog druzenja,bar znamo da nismo same sa svojim simptomima!Sve smo skoro na istom,neka vise neka manje.Od bolova,nespavanja,gladi,nervoze,plakanja,sve sto prolazim,uvijek se nadje jos jedna kojoj je isto pa je lakse!
    Ja sam budna od sest,nemogu spavati pa sam si mislia obic krug oko naselja dok moji spavaju al sam jucer toliko setala da me sve boli.a i hladno je a nema jakne koju mogu zakopcati...hehehe!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.