Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    09. Ožujak 2015. 13:53

hvalaaa...koliko vas iz Zadra imaa.mozda mi neka bude cimerica haha

Pepi14
    09. Ožujak 2015. 14:41

Cestitke pokiii!! 
    Uhh, vama je svima termin kroz ovih tjedan dana... meni je 4.4 a sve mi ss cini da bi mogla svaki dan 

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Ana76
    09. Ožujak 2015. 15:00

E moj mali cijeeli dan stuca!A jaadaan!

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 15:07

Leptirica, hahahaha ništa ja se nadam da će moj dečko malo uranit pa da ću ja tad već bit u bolnici, rekla bi ti da se nadam da ćeš ti prenijet par dana pa da dočekaš moj termin al znam da ti to nije u interesu ko nikome hahaha

phived
    09. Ožujak 2015. 15:16

bok curke, evo da vam se i ja javim. Ja sam tu nova, al pratim teme, a ovaj post pogotovo :) lijepo ste mi skratile dane :) ja sam sad 37+3, dr kaže da će curka ranije zbog veličine, ali nikad se ne zna... sad su mi počeli zglobovi na nogama oticati, ne znam jel netko ima iskustva s tim, može li se učiniti išta po tom pitanju?
    Čestitam curama na prekrasnim prinovama!

MalaMia
    09. Ožujak 2015. 15:31

Poki čestitam sada uživajte i mazite se 

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 15:34

Pozdrav phived i dobrodosla ;) evo ja imam isti problem s oticanjem nogu i to bas poprilicno jako, pomaze mi jedino drzat noge na povisenom dok lezim ili sjedim i sto manje stajat na nogama.. nema tu neke velike pomoci dok ne rodimo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.