Cestitke pokiii!!
Uhh, vama je svima termin kroz ovih tjedan dana... meni je 4.4 a sve mi ss cini da bi mogla svaki dan
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
E moj mali cijeeli dan stuca!A jaadaan!
E moj mali cijeeli dan stuca!A jaadaan!
Meni bebino štucanje je jako neugodan osjecaj u cijeloj trudnoći,ne znam zašto,ali svaki put kad on štuca ja mislim da mu nešto smeta,da mu je teško.. i jedva čekam da prođe.
A danas na pregledu doktor ga nije mogao izmjeriti jer se cijeli zgrcio..
Leptirica, hahahaha ništa ja se nadam da će moj dečko malo uranit pa da ću ja tad već bit u bolnici, rekla bi ti da se nadam da ćeš ti prenijet par dana pa da dočekaš moj termin al znam da ti to nije u interesu ko nikome hahaha
bok curke, evo da vam se i ja javim. Ja sam tu nova, al pratim teme, a ovaj post pogotovo :) lijepo ste mi skratile dane :) ja sam sad 37+3, dr kaže da će curka ranije zbog veličine, ali nikad se ne zna... sad su mi počeli zglobovi na nogama oticati, ne znam jel netko ima iskustva s tim, može li se učiniti išta po tom pitanju?
Čestitam curama na prekrasnim prinovama!

Pozdrav phived i dobrodosla ;) evo ja imam isti problem s oticanjem nogu i to bas poprilicno jako, pomaze mi jedino drzat noge na povisenom dok lezim ili sjedim i sto manje stajat na nogama.. nema tu neke velike pomoci dok ne rodimo..
Pozdrav phived i dobrodosla ;) evo ja imam isti problem s oticanjem nogu i to bas poprilicno jako, pomaze mi jedino drzat noge na povisenom dok lezim ili sjedim i sto manje stajat na nogama.. nema tu neke velike pomoci dok ne rodimo..
hvala! :) ja sam jučer cijelu večer preležala i ništa nije pomoglo :( nadam se samo da se to neće oteti kontroli ;)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji