Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMia
    09. Ožujak 2015. 10:33

Tanja čestitam 

Evo da se i ja malo uključim ovdje mi smo 37+6 dakle ostalo nam još 2 tjedna 
    Ovaj tjedan bi trebala na pregled sri ili čet pa ćemo vidjeti kolika je moja curica 

tanja24
    09. Ožujak 2015. 10:59

Evo ukratko curke dok moj anđeo spava...nakon ucestalih laznih pa pravih trudova doma od cca 19 h...sve vrlo podnoslhivo i laganini. Dosli u bolnicu tek oko 2:00 ujutro. Ja mislila kako ce me vratit a ono hop 6 prstiju,veli doktorica ajmo mi rodit:). Ja u soku! Reko ajmo a sta sad. I krece uzv,pa klistir. Odradile to i kaze dr za 15-tak min prokidamo vodenjak U boksu. I tako ja secem secem sa trudovima,i dalje podnosljivo al vec sad na 2 min razmaka i bolniji malo. Al ok super,mogu setat pit vode,ma mrak. U 3:30 ulazim u boks,dolazi i dragi. Trudovi jaci...dolazi dokica i busi vodenjak u 3:40. Prodje 10 min pocne pravi dernek,prvi pravi extra trud...i kazem babici da me na guzu tiska veli ona ooo pa to je super,i hocemo malo dripa da ubrzamo? A ja reko,bas moramo? Ma ne al kao da se brze otvorimo jos ta 3 prsta( bilo je 7) ajde kazem moze...no medjutim nije stigla jer me copio trud tolko jak da je skocio na 140 u par sec,nihe mogla vjerovat babica. Kaze ajmo na ledha zovite doktora imamo porod. Prvi trud tiskam iz petnih zila,drugi na pola snage( ne smijem jako kazu) treci ajmo sad svom snagom i mala Laurica izasla i zaplakala istu sekundu ko mama i tata! dakle opet sam bila svega 35min u boksu kao i s prvim sinekom. Posteljica izasla u cjelosti 15 min nakon,nit rezana nit pukla! Savrseno. Ljube vas vase Tanja i malena Laura!

leptirica3
    09. Ožujak 2015. 11:05

Sara još dva tjedna i onda si u sigurnim tjednima,a beba razvijena do kraja.. 
    Ana meni je 18.-og termin.. 

Ana76
    09. Ožujak 2015. 11:13

Jao Tanjice,super porod!Svaka cast,stvarno ih katapultiras iz sebe!hehehe!
    Leptirice,ja sam 17.3.,znala sam da smo tu negdje,sad smo mi u finalu!

• Ukilele
    09. Ožujak 2015. 11:45

Ajde sad čekamo Nixie i Poki da nam se javeee 
    Ma ova tema je uglavnom zakon, ima da sad svaki dan bar po jedna krene!

tanja24
    09. Ožujak 2015. 11:54

Moja mala princeza je lijena ili jako umorna,zadnje je papala u 7. Al valjda joj je dosta:). Bas mi je drago curke sta sam otvorila ovu temu,bio je red i da ja budem.bar medju prvima. Ima sta novoga kod vas cure? al ipak je pokazala mamina cura ko je gazda,nije htjela van na 8. Mart nego 9:) ima i pravo,mora bit posebnija,sad bu dva poklona uvijek dobila dan za danom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.