jel ti puno porasla kosa u trudnoci?meni je,jako,sad sam samo pramenove dala jer me ni frizerka nije htjela sisat koliko je lijepa i zdrava!a nokti,a ten,nikad u zivotu nije mi ovako zdrav ten bio
Blago vam se kad možete jest koliko hoćete, meni ova zgaravica ubila volju za hranom i ako muž nesto spremi poidem u suprotnom nista osim bajama, banana i tosta.
je da,bas mi se blago,22 kg sam natukla a jos cu sad tek nateci kao Loreen pred porod,ne gine mi 25kg na vagi!treba to skinuti
Ma to ce sve otic nakon poroda znam masu žena šta su skupile po 30 kg pa izgubile u pol godine, a meni zgaravica je spalila čitavo grlo do te mjere da teško gutam krutu hranu, a zaklela bi se i da je dosla do ušiju jer me i one peku svaki put kad rutnem. Bogami ja ko Jeremija
hehe...ma skinula sam ja 18kg iz prve trudnoce brzo,cak 20 sve skupa al sam do ove trudnoce nakupila jos 5 pa kad sa ovima zbrojim,bit ce i meni skoro 30 kg za skinuti..mada se nadam da je sada vise vode u meni!A ja cijelu trudnocu niti mucnine,niti povracanja,zgaravica samo ako bi ribu jela,ona mi je jako smetala a inace nista drugo,samo me slano trazilo sto vise!
A ja sam dobila 10 kg i od tog 6 oko Božica a zgaravica je počela kad su mucnine prestale pa je ova trudnoca za moj želudac ko Guantanamo za teroriste koma teška. A isto sam natekla u licu ko mala lizalica mi faca izgleda A šta se tice kose i ostalog i je istina izgledaju super cilu trudnocu, kosa pogotovo.
Lijep pozdrav svim mamama..evo brojimo jos 27 dana..beba je 3050gr i 49cm bio prije 2 tj na zadnjoj kontroli..a ja se osjecam kao i vecina vas koja broji sitno..nemogu spavat,bole me prepone, ne naticem, dobila sam 12kg, mali je okrenut i spreman, ali i jako ziv pa me sve boli od njega…i da..nocna je ptica, tako da i da mogu spavat, ne ide
Eeeeee Ivana dobro dosla u klub svaki dan me nesto drugo boli . Sve čari trudnoce .
Hahaha nasmijale ste me s ovim opisima haha
A ja se nadam da ce ova tekucina izac iz mene... Bedra i listovi su mi tvrdi ko kamen... Imam osjecaj da cu se skamenit cijela koliko me zateze... Tesna koža
Ne znam šta da više radim, s čim da se mažem, caklim se ko svinjče u rerni.... Obrazi mi ko u hrčka.... A pijem mislim 5 litara vode dnevno jer sam stalno žedna... To je za ispalit na živce... Danas cijeli dan svakih 10 minuta piškim jer pijem čašu vode svakih 15 minuta... Strašno.. Nikad neće prestat ovo piškenje noćas...
Sortiraj odgovore
Najstariji