Martinica čestitam, uzivaj sa svojom bebico
Tanja sretno i neka brzo prodje
Evo da vas nesto pitam,ako koja zna
Cijelu vecer me nesto leđa bole pa malo trbuh
Prvo mislila da me mozda ledja bole od lezanja i sjedenja tolikog, al vise ni sama neznam
Tjera me stalno na wc a kad dodjem tamo, nista ( mislim na onu malo vecu nuzdu ) makar danas vec bila
Sad mi je vec muka i povraca mi s
Glava me rastura onako opako
Otisla prosetat do sestre,al nigdje niko
Nekako imam osjecaj da mi bude rekla da sam mimoza. Da umisljam, da legnem i da mi bude bolje
A stvarno nisam za takve komentare raspolozena
Dodje mi da mi je bolje pa mislim ne budem panicarila bez veze
Al onda opet pocnewi tako u krug
A ja mislila da sam luda. Ma bitno je da je svako malo osjetiš bar na trenutak.
cure meni je tak isto otkad se spustio,samo je meni zlo ako slucajno jedan dan nemam nuzdu 2!dolje me toliko pritisce i bas mi neugodan osjecaj,moram svaki dan obavezno!pila sam magnezij do 37 t i nisam imala problema ali sad kako sam prestala(jer mg te dolje drzi zatvorenom)uzas!pa sam pocela piti Portalak od male,po zlicicu svaki drugi dan i ok je!al ni slucajno vise od jedne,grcevi uzasni!uff
Jooooj uzasan je ovo osjecaj
Nadam se da se bude smiril
Ako ne bude popustalo otici cu ja do sestr
Kad sam vec bezveze u bolnici nek mi onda barem nekako pomognu kad mi nije bas dobro
Budem jos malo pricekala pa vidjela kako bude
Tako i meni bude lose ako moram veliku nuzdu.. Joooj.. Imam one grčeve dole izmedju pipi i guze i moram cucnut i preznojim se i onda si popijem vruci caj i onda se ispraznim bogu hvala... Grozan osjecaj...
Da sam u bolnici trazila bi cepic :) Cepici su zakon
Sam se ono danas zalila da se slabo mice? Evo upravo mi izbija bubreg mislim. Bas sam sretna sto me boli... Znaci da je sve u redu... Onaj nedostatak boli i osjecaja tezine me tako prestrasio... LJubav moja mala slatka debela nepoznata
A glavobolja ti je sigurno od klimatizacijskog ustajalog zraka u bolnici, a wc problem može bit zato šta si prominila prehranu sad na bolničku pa dok se crijeva ne priviknu. Ali ja bi isto otišla do sestre ti ćeš bit mirna a njoj to sve ide u radni staž.
Meni nije nista,samo sam gladna al sad sam non stop gladna!upravo sam smazala jedan "kinder minder šinder"kako moja curica kaze!hihihi
Hahahaha, kinder minder :)
Ja sam danas pojela tonu ali tonu hrane jer sam bila na rodjendanu... E da znate koliko sam pojela ni ja ne mogu vjerovat da mi je to stalo u trbuh... Nevjerojatno...
Kako god, sad sam sita i debela i mogu mirno se izlezavat. Sutra idem na sisanje. Nadam se da ce dobro ispast da necu izgledat ko neka debela teta :)
E i otkrila sam sto mi smanjuje svrab trbuha i cica. Jaaaako masne kreme. Ne ona ulja itd nego bas krema ona masna sto se tesko razmazuje... Meni osobno nevenova mast...
Sortiraj odgovore
Najstariji