Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaDi
    08. Ožujak 2015. 22:53

Martinica čestitam, uzivaj sa svojom bebico

Tanja sretno i neka brzo prodje 

Evo da vas nesto pitam,ako koja zna 
    Cijelu vecer me nesto leđa bole pa malo trbuh 
    Prvo mislila da me mozda ledja bole od lezanja i sjedenja tolikog, al vise ni sama neznam
    Tjera me stalno na wc a kad dodjem tamo, nista ( mislim na onu malo vecu nuzdu ) makar danas vec bila
    Sad mi je vec muka i povraca mi s
    Glava me rastura onako opako
    Otisla prosetat do sestre,al nigdje niko
    Nekako imam osjecaj da mi bude rekla da sam mimoza. Da umisljam, da legnem i da mi bude bolje
    A stvarno nisam za takve komentare raspolozena 
    Dodje mi da mi je bolje pa mislim ne budem panicarila bez veze
    Al onda opet pocnewi tako u krug

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 22:54

A ja mislila da sam luda. Ma bitno je da je svako malo osjetiš bar na trenutak.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 22:55

cure meni je tak isto otkad se spustio,samo je meni zlo ako slucajno jedan dan nemam nuzdu 2!dolje me toliko pritisce i bas mi neugodan osjecaj,moram svaki dan obavezno!pila sam magnezij do 37 t i nisam imala problema ali sad kako sam prestala(jer mg te dolje drzi zatvorenom)uzas!pa sam pocela piti Portalak od male,po zlicicu svaki drugi dan i ok je!al ni slucajno vise od jedne,grcevi uzasni!uff

TetaDi
    08. Ožujak 2015. 23:07

Jooooj uzasan je ovo osjecaj
    Nadam se da se bude smiril

Ako ne bude popustalo otici cu ja do sestr
    Kad sam vec bezveze u bolnici nek mi onda barem nekako pomognu kad mi nije bas dobro

Budem jos malo pricekala pa vidjela kako bude

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 23:12

Tako i meni bude lose ako moram veliku nuzdu.. Joooj.. Imam one grčeve dole izmedju pipi i guze i moram cucnut i preznojim se i onda si popijem vruci caj i onda se ispraznim bogu hvala... Grozan osjecaj...

Da sam u bolnici trazila bi cepic :) Cepici su zakon

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 23:13

Sam se ono danas zalila da se slabo mice? Evo upravo mi izbija bubreg mislim. Bas sam sretna sto me boli... Znaci da je sve u redu... Onaj nedostatak boli i osjecaja tezine me tako prestrasio... LJubav moja mala slatka debela nepoznata 

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 23:14

A glavobolja ti je sigurno od klimatizacijskog ustajalog zraka u bolnici, a wc problem može bit zato šta si prominila prehranu sad na bolničku pa dok se crijeva ne priviknu. Ali ja bi isto otišla do sestre ti ćeš bit mirna a njoj to sve ide u radni staž.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 23:28

Meni nije nista,samo sam gladna al sad sam non stop gladna!upravo sam smazala jedan "kinder minder šinder"kako moja curica kaze!hihihi

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 23:34

Hahahaha, kinder minder :)

Ja sam danas pojela tonu ali tonu hrane jer sam bila na rodjendanu... E da znate koliko sam pojela ni ja ne mogu vjerovat da mi je to stalo u trbuh... Nevjerojatno...

Kako god, sad sam sita i debela i mogu mirno se izlezavat. Sutra idem na sisanje. Nadam se da ce dobro ispast da necu izgledat ko neka debela teta :)

E i otkrila sam sto mi smanjuje svrab trbuha i cica. Jaaaako masne kreme. Ne ona ulja itd nego bas krema ona masna sto se tesko razmazuje... Meni osobno nevenova mast...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.