Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    08. Ožujak 2015. 21:09

A i meni je čudno ali eto nemam pojma kako se to desilo. Šta se tice dojenja dat cu joj desnu , a posavjetovat ce se s ginekologom pa cu vidit, nadam se da ce antibiotici napravit svoje.

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 21:09

Bravo Martinica :) Cestitam! nadam se da si dobro!!

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 21:11

Martinica19 čestitke sve najbolje

• Ukilele
    08. Ožujak 2015. 21:29

Martinica cestitam od srca!

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 21:43

Loreen imam još 10tak dana, a šta se tice micanja bebe sve je to normalno nista ne brini i moja  jedan dan poludi, a drugi skroz mirna, a i nemaju vise ni mista za micat se, isto primjetim ako me nesto boli ili sam ja nervozna ona se smiri, a ako sam mirna ona poludi.

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 21:46

Hvala Dragana... A sto kad se spusti tbuh.. Meni je nekako mekan i mlohav sad ako nema kontrakcija. Je li to normalno? -.- Koji sam ja panicar...

tanja24
    08. Ožujak 2015. 21:50

Martinica19 cestitam!!! Bravoooo,evo cure i ja cu se lagano uputiti put bolnice kroz 15 min. Sad su na 5-7 min.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.