Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    08. Ožujak 2015. 21:53

ajda,ajde starka...pratimo te!puno srece i brz porod ti zelim!

• lelox
    08. Ožujak 2015. 21:59

Martinica19 čestitam!!!!
    Tanja sretno!!!
    Evo cure ja sam u 36.tjednu i smatram da i ja  brojim sitno, jer sam se jako bojala da ću roditi ranije.

tanja24
    08. Ožujak 2015. 22:06

Hvala curke,bas me neka tresavica sad ulovila,bas su cesti full. Sad sve boli...ufff.

leptirica3
    08. Ožujak 2015. 22:15

Cestitam martinica,tanja sretno ..

• lelox
    08. Ožujak 2015. 22:18

Tanja draga sigurno se otvaraš, polako u bolnicu, neka bude brzo, sretno!

Pepi14
    08. Ožujak 2015. 22:22

Tanja sretno! Evo da se i ja javim, ja sam u 37. sve se nadam da necu jos iako se stomak vec dosta spustio 

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 22:28

Go Tanja gooooo, samo hrabro naprijed,

Loreen po mom ginekologu moja se nikad nije ni digla. U utorak mi je reka da se skroz spustila, a doduše i osjećam punu zdjelicu samo nisam sama skužila da se spustila jer nemam pritisak na mjehur, a sad možeš rec da sam luda ali sam primjetila da se beba sa manje miče ako nisam bila obavit nuždu br. 2, a kad je obavim počne skakutati znam da nema veze s mozgom ova teorija ali eto već 2 tjedna to pratim i poklapa se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.