Martinica19 čestitam!!!!
Tanja sretno!!!
Evo cure ja sam u 36.tjednu i smatram da i ja brojim sitno, jer sam se jako bojala da ću roditi ranije.
Hvala curke,bas me neka tresavica sad ulovila,bas su cesti full. Sad sve boli...ufff.
Hvala curke,bas me neka tresavica sad ulovila,bas su cesti full. Sad sve boli…ufff.
Ajde, jos malo... Ne znam kako te utjesit ali vjerujem da ce sve bit dobro!
Tanja draga sigurno se otvaraš, polako u bolnicu, neka bude brzo, sretno!
Go Tanja gooooo, samo hrabro naprijed,
Loreen po mom ginekologu moja se nikad nije ni digla. U utorak mi je reka da se skroz spustila, a doduše i osjećam punu zdjelicu samo nisam sama skužila da se spustila jer nemam pritisak na mjehur, a sad možeš rec da sam luda ali sam primjetila da se beba sa manje miče ako nisam bila obavit nuždu br. 2, a kad je obavim počne skakutati znam da nema veze s mozgom ova teorija ali eto već 2 tjedna to pratim i poklapa se.
Go Tanja gooooo, samo hrabro naprijed,
Loreen po mom ginekologu moja se nikad nije ni digla. U utorak mi je reka da se skroz spustila, a doduše i osjećam punu zdjelicu samo nisam sama skužila da se spustila jer nemam pritisak na mjehur, a sad možeš rec da sam luda ali sam primjetila da se beba sa manje miče ako nisam bila obavit nuždu br. 2, a kad je obavim počne skakutati znam da nema veze s mozgom ova teorija ali eto već 2 tjedna to pratim i poklapa se.
I mene muci jer mi nije jak pritisak na mjehur piškim puno kao uvijek.. i bila mi beba gore mozda nekih tjedan ipo dva ako i toliko jer mi je bila kiselina i osjecala sam udarce ispod rebara a sad mi dole skroz udarci i neko migoljenje...
A za nuzdu 2 se slazem i mislim da je ti je dobra teorija. kad je bebi guzva od crijeva se mice manje kad izadje sve iz crijeva beba skace. to sam ja rekla mami neki dan :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji