ma daa zeno,niposto ne idi prije 5 min.oduzi se itekako pa ti drip daju i svasta samo da ubrzaju a bespotrebno!Naravno da ces ici ako je neko krvarenje,vodenjak ili ti bas nije dobro...al ak je ovak sve ok,sjedi,setaj,lezi,sta god,olovku i papir u ruke i biljezi
Ma da,samo bez panike i dok se beba osjeti tu i tamo dobro je. Meni je frendica rekla sta radi u TA u bolnici da samo pratim dal osjetim bebu tu i tamo jer nikad ne znas kako beba u trudu reagira,dal joj padaju otkucaji itd....al uglavnom nema opasnosti ako su na 5 min i ako nema krvarenja ili mucnine.
Curke sretno svima i sto bezbolniji porod vam želim.
Evo i mene soraju lažnjaci već danima ne bole već samo sve tvrdo i zategnuti na žalost razvija mi se mastitis prije poroda pa mi sad to malo brigu daje ali eto šta je tu je.
Bila sam jutros na hitni ginekoloski pa mi je dr rekla i propisala antibiotike, naime bolila me lijeva bradavica/sisa prije oko 3 tjedna ali kao nista jer su me bradavice bolile cili trudnocu i kroz ova 3 tjedna ova ljeva kao svrbi, grebe ali nista sad strašno dok nisam skužila da je tvrda ko kamen definitivno razlika od desne i idem je izmasirat sinoć kad ono iz bradavice gnjoj i krv ajme fuj i tako sam masirala ali čim Duran bradavicu kontrakcije pa sam prestala, a i dr mi he rekla da ih ne diram. Ali naravno da mi Java ne da mira pa malo stisneš još izlazi gnjojna sukrvica. Ma sranje teško samo se nadam da ce do poroda proc.
Joooj, zao mi je... Cudno mi je da se mastitis vec razvio prije poroda. Ali meni curi mlijeko vec tjednima ne svaki dan ali racunam da mora izac da bi se zastopalo nesto ako bi ostalo unutra pa je valjda tako i moguce da se to upali.... S antibioticima bi to trebalo brzo proc.. Ja sam sebi kupila one silikonske kapice za bradavice ako me bude jako bolilo da beba ne moze puno žvakat.... Ne znam je li bi ti to moglo pomoc. meni je to rodica preporucila..
Sortiraj odgovore
Najstariji