Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    08. Ožujak 2015. 18:10

Super da se druzimo,samo da nam dani prodju i da djelimo iskustva. Bit ce uskoro temica sa nasim bebicama pa se i tamo nadjemo. E sad glupavi su mi ovi trudovi,al sam skuzila da kad god mene cope i mislim to je to,jedna s foruma ode stvarno roditi:))

Poki2
    08. Ožujak 2015. 18:12

Nixie vidimo se veceras u bolnici . Ja sam na redovnim trudovima svakih 9do 10 min i namjeravam veceras u bolnicu.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 18:16

E sad stvarno placem!
    Poki,ja mislila da si ti vec rodila,nema te cijeli dan!

Poki2
    08. Ožujak 2015. 18:18

Jooj, ja sam danas prvo sve pospremila i oribala, popila kavu, najela se i trpila trudove. Sad je vrijeme za poci više.  Dosta je bilo zafrkancije heheh

Dvenas
    08. Ožujak 2015. 18:19

Sretno Poki, Nixie i Tanja!!

Dobrodošle nove cure!

Moj dečko eto izgleda ipak ne bi van na dan žena, ništa se ne događa. Sad ću ja malo tv upalit i po lopti hopsat i razgibavat/pripremat zdjelicu.

Sretno svima! Za čas ćemo i mi ostale na red.

Meni sutra ujutro kontrola u bolnici i baš me zanima da li se išta promjenilo od zadnji put kad je još sve bilo zatvoreno.

Can't stop the signal.

• Ukilele
    08. Ožujak 2015. 18:26

Poki ženo ja isto računam ti si riješena kad ono ona em doma, em još 2u1! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.