Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaDi
    08. Ožujak 2015. 17:13

Ajde Tanja da barem ti prestanes odbrajati

Ja imam osjecaj da cu jos neko vrijeme tu boraviti

Svako malo hodam gore dolje, toliko nisam cijelu trudnocu hodala po stepenicam
    A sestre me na odjelu samo gledaju kamo ova opet ide

Glava mi puca, raspolozenje koma- ja to pripisujem vremenu a vidim da nisam jedina

I samo bi jela, ne znam dal to od dosade ili cega,...

Tjesim se da sutra dolazi moja doktorica
    U cet mi bila rekla da bi ona moju trudnocu privela kraju pa se nekak i nadam da bude sutra pocela s induciranim

Ma sama sam u sobi pa mi jos gore i samo razmisljam kad ce to vec proc

Nixie
    08. Ožujak 2015. 17:15

Cure, pukao vodenjak! Ode se polako spremiti 

tanja24
    08. Ožujak 2015. 17:26

Hahaha,Nixie rekla sam ja dan zena je nas. Sretnooo,javi se!

Ana76
    08. Ožujak 2015. 17:34

A daaaj Nixie!
    A necu tako,dogovorile smo se zajedno!Bas si neka,ja bi tebe cekala,samo da znas!hihihi!Ajde mala sretno,javljaj nam se!Makar kad rodis!
    Hehe,vidis da je dobar dr!

zizy2
    08. Ožujak 2015. 17:38

Evo ja sam nova tu al isto brojim sitno ;)  (37+5) nie mi bas svejedno ipak prvi put se nalazim u ovoj situaciji i iskreno nisam mislila da je sve to toliko tesko... Zapravo najteze mi je sta valjda previse razmisljam o svemu O_o eto... Ja umirem od brige sta..kako...itd... :\

kiki2906
    08. Ožujak 2015. 17:42

Sretno Nixie 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• Ukilele
    08. Ožujak 2015. 17:43

Aaaaaa, ej ja sam sretna ko da je meni puka vodenjak i ko da ja iman trudove kad pročitam da je neku uhvatilo!! super mi je ovo druškanje, i baš mi brže vrijeme prođe u ovom iščekivanju trudova, bilo mojih bilo vaših curke :D
    Ajde rodite te muškiće na dan žena, nek od malih nogu znaju koga se treba poštivat! sretnoooooo Nixiee, i tanjaaaa :****

• lorka
    08. Ožujak 2015. 17:45

Jos 6 dana brojimo.. hocemo li prije ili kasnije vidjet cemo. Samo da sve sto prije prode jer me vec nervoza drzi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.