Ajde Tanja da barem ti prestanes odbrajati
Ja imam osjecaj da cu jos neko vrijeme tu boraviti
Svako malo hodam gore dolje, toliko nisam cijelu trudnocu hodala po stepenicam
A sestre me na odjelu samo gledaju kamo ova opet ide
Glava mi puca, raspolozenje koma- ja to pripisujem vremenu a vidim da nisam jedina
I samo bi jela, ne znam dal to od dosade ili cega,...
Tjesim se da sutra dolazi moja doktorica
U cet mi bila rekla da bi ona moju trudnocu privela kraju pa se nekak i nadam da bude sutra pocela s induciranim
Ma sama sam u sobi pa mi jos gore i samo razmisljam kad ce to vec proc
A daaaj Nixie!
A necu tako,dogovorile smo se zajedno!Bas si neka,ja bi tebe cekala,samo da znas!hihihi!Ajde mala sretno,javljaj nam se!Makar kad rodis!
Hehe,vidis da je dobar dr!
Evo ja sam nova tu al isto brojim sitno ;) (37+5) nie mi bas svejedno ipak prvi put se nalazim u ovoj situaciji i iskreno nisam mislila da je sve to toliko tesko... Zapravo najteze mi je sta valjda previse razmisljam o svemu O_o eto... Ja umirem od brige sta..kako...itd... :\
Aaaaaa, ej ja sam sretna ko da je meni puka vodenjak i ko da ja iman trudove kad pročitam da je neku uhvatilo!! super mi je ovo druškanje, i baš mi brže vrijeme prođe u ovom iščekivanju trudova, bilo mojih bilo vaših curke :D
Ajde rodite te muškiće na dan žena, nek od malih nogu znaju koga se treba poštivat! sretnoooooo Nixiee, i tanjaaaa :****
Jos 6 dana brojimo.. hocemo li prije ili kasnije vidjet cemo. Samo da sve sto prije prode jer me vec nervoza drzi...
Sortiraj odgovore
Najstariji