Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaDi
    08. Ožujak 2015. 17:13

Ajde Tanja da barem ti prestanes odbrajati

Ja imam osjecaj da cu jos neko vrijeme tu boraviti

Svako malo hodam gore dolje, toliko nisam cijelu trudnocu hodala po stepenicam
    A sestre me na odjelu samo gledaju kamo ova opet ide

Glava mi puca, raspolozenje koma- ja to pripisujem vremenu a vidim da nisam jedina

I samo bi jela, ne znam dal to od dosade ili cega,...

Tjesim se da sutra dolazi moja doktorica
    U cet mi bila rekla da bi ona moju trudnocu privela kraju pa se nekak i nadam da bude sutra pocela s induciranim

Ma sama sam u sobi pa mi jos gore i samo razmisljam kad ce to vec proc

Ana76
    08. Ožujak 2015. 17:37

TetaDi

Ajde Tanja da barem ti prestanes odbrajati

Ja imam osjecaj da cu jos neko vrijeme tu boraviti

Svako malo hodam gore dolje, toliko nisam cijelu trudnocu hodala po stepenicam
    A sestre me na odjelu samo gledaju kamo ova opet ide

Glava mi puca, raspolozenje koma- ja to pripisujem vremenu a vidim da nisam jedina

I samo bi jela, ne znam dal to od dosade ili cega,…

Tjesim se da sutra dolazi moja doktorica
    U cet mi bila rekla da bi ona moju trudnocu privela kraju pa se nekak i nadam da bude sutra pocela s induciranim

Ma sama sam u sobi pa mi jos gore i samo razmisljam kad ce to vec proc

Draga,druzi se s nama!vidis kak je napeto!Brze vrijeme prodje!

Nixie
    08. Ožujak 2015. 17:15

Cure, pukao vodenjak! Ode se polako spremiti 

tanja24
    08. Ožujak 2015. 17:26

Hahaha,Nixie rekla sam ja dan zena je nas. Sretnooo,javi se!

Ana76
    08. Ožujak 2015. 17:34

A daaaj Nixie!
    A necu tako,dogovorile smo se zajedno!Bas si neka,ja bi tebe cekala,samo da znas!hihihi!Ajde mala sretno,javljaj nam se!Makar kad rodis!
    Hehe,vidis da je dobar dr!

zizy2
    08. Ožujak 2015. 17:38

Evo ja sam nova tu al isto brojim sitno ;)  (37+5) nie mi bas svejedno ipak prvi put se nalazim u ovoj situaciji i iskreno nisam mislila da je sve to toliko tesko... Zapravo najteze mi je sta valjda previse razmisljam o svemu O_o eto... Ja umirem od brige sta..kako...itd... :\

Ukilele
    08. Ožujak 2015. 17:49

zizy

Evo ja sam nova tu al isto brojim sitno ;)  (37+5) nie mi bas svejedno ipak prvi put se nalazim u ovoj situaciji i iskreno nisam mislila da je sve to toliko tesko… Zapravo najteze mi je sta valjda previse razmisljam o svemu O_o eto… Ja umirem od brige sta..kako…itd… :\

Dobrodošla draga! nisi sama koja umireš od brige, umirem i ja svakim danom sve više kako se termin bliži..
    TetaDi, meni su isto rekli neki dan u bolnici da ukoliko ne rodim prije termina da dođem u bolnicu čekat porod jer živim poprilično daleko od bolnice a ovdje gdje se nalazim nemam di ić na ctg i pregled plodne vode, jer naime, moj gin ne posjeduje tu aparaturu! tako da nisam sigurna želim li da me uhvati nešto doma pa da krenem za rodilište ili da sam tamo na sigurnom pa da onda krene, ali znam samo da želim da krene i da se porodim pošto-poto! strah me jedino induciranog u slučaju da odem čekat u bolnicu..

kiki2906
    08. Ožujak 2015. 17:42

Sretno Nixie 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• Ukilele
    08. Ožujak 2015. 17:43

Aaaaaa, ej ja sam sretna ko da je meni puka vodenjak i ko da ja iman trudove kad pročitam da je neku uhvatilo!! super mi je ovo druškanje, i baš mi brže vrijeme prođe u ovom iščekivanju trudova, bilo mojih bilo vaših curke :D
    Ajde rodite te muškiće na dan žena, nek od malih nogu znaju koga se treba poštivat! sretnoooooo Nixiee, i tanjaaaa :****

• lorka
    08. Ožujak 2015. 17:45

Jos 6 dana brojimo.. hocemo li prije ili kasnije vidjet cemo. Samo da sve sto prije prode jer me vec nervoza drzi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI