Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    08. Ožujak 2015. 18:26

Curke SRETNO!

tanja24
    08. Ožujak 2015. 19:12

Meni i dalje na 15 min. Sad odradila đir-dva oko zgrade,sa 4.kata dole pa gore,sa psom i sinekom odsetala. I dalje na 15 min u setnji bili. Sad malo sa sinekom kartat uno i zapalit jednu u miru!

TetaDi
    08. Ožujak 2015. 19:14

Sretno cure ...

Evo mene poslali na ctg. Cijeli dan nesto boli trbuh, zateze
    Ja se ponadala mozda ce pokazat kakve slabe trudove, kad ono 0 bodova, ravno...

Ah sad cekam jutro, nadam se da kad dodje moja doktorica da ce me pregledat i da ce me razveselit i reci mi da sam se pocela barem malo otvarat

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 19:17

Ja nisam imala kontrakcije nikakve dan ipo i sad pocele neke slabe... Usrah se živa... MIslila beba ode... nema ni kontrakcija ni pokreta ali evo sad je pocelo. drukciji su malo ali i dalje su tu... 

Osjecam se drukcije, ne osjecam pritisak na mjehur ko ovih dana, ne bole me kontrakcije, mogu pojest tonu hrane i nece mi doc kiselina i ne guši me... Zbunjena sam...

Žene , drzite se! Jedva cekam kad cu ja javit a s je pukao vodenjak ili poceli trudovi jos bolje :D

tanja24
    08. Ožujak 2015. 19:31

Ma Loreen tak je i meni bilo,u jednom momentu neko olaksanje i onda pocelo za dva dana ovako...i dalje me trudovi na svakih 15 min soraju,kratko traju al bole u trticu...ne znam kako drukcije da objasnim. Sad cu vidjeti sta cu,podnosljivi su,traju vec 2 sata cca.

tanja24
    08. Ožujak 2015. 19:36

Ana,ja zapalim kad mi je gust,tako i sa sinekom sam isto pusila. Vise od svega sam htjela da mi se zgade,al jbg nisu i bas mi je gust zapaliti...no znam da kad rodim nebudem bas pusila. Meni su ovi trudovi zakon,bas mi fora gledat na sat i taman krenu na 15 min nemozrs vjerovat hihihi. U prvoj mi je vodenjak puknuo prvo pa nisam ni mjerila,kad je krenulo vec je tajorec porod poceo:)

TetaDi
    08. Ožujak 2015. 19:40

Ah kod mene nema jos nikakvog olaksanja

Znaci jos nista neko vrijeme, nisam ja jos ni bliz

mislim da ce ovaj moj boravak u bolnici biti malo duz

Tanja svaka ti cast, meni da trudovi krenu ja bi brzo krenula a ti jos seces
    Mene bi panika lovila... 
    Drzim fige da brzo prođe i cim prije drzis svoju bebicu

Ana76
    08. Ožujak 2015. 19:40

Tak je i meni sa prvom bilo!Isto sam prvo gledala na sat i ko urica bi se trud pojavio,al nije me dugo drzalo budnom,ja sam spavala cijelu noc budeci se na svaki trud i onda ponovno zaspem...nisu bili jaki bas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.