Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    08. Ožujak 2015. 14:59

Ahahahahahaha, je ja sam ova prva što je za mužem došla u Hitch. Hahahaha, koje smo mi likuše 
    A nekako mi bilo prošlo kroz glavu kak bi to mogla bit ti. Ona starija kratke kose je deveti put trudna. Ta je došla odmah iza mene. Ma di je tebi toliko kila?! Ne bi nikad rekla. I baš ko curica izgledaš!

Ana76
    08. Ožujak 2015. 15:04

Jelda?NItko ziv mi neda toliko kila,sa malom sam bila 10 laksa od ovoga sad i izgledala sam jace na slikama nego sad,i to svi kazu kad usporede!Nemam pojma,pocela sam skupljati vodu od sestog mjeseca trudnoce,valjda zato te kile!
    A bome ni godina mi nitko neda toliko,moram se pohvaliti,ljetos sam prije trudnoce isla na kiosk kupiti cigarete pa mi zenska trazila osobnu,hahahaha!

Nixie
    08. Ožujak 2015. 15:06

Uopće se ne čudim! Stvarno si ko curica  A nek smo se mi vidjele  Di sad ideš na pregled i kad?
    Ja idem kod svoje sutra na ctg. Tako mi rekao ovaj fini doktor 

Nixie
    08. Ožujak 2015. 15:50

Hahahahahaha, ma baš nam je dobro.
    Je, gledao je. Kaže čista i mliječna. Ma mi ćemo skupa rodit.
    Ti onda lijepo k meni u srijedu. Ja sam ti na 5 min od Doma zdravlja. 
    Baš mi se ne da sad stalno hodati na taj ctg  A svaki put mi je super ctg.

Ana76
    08. Ožujak 2015. 16:03

Joj ni meni a ti si barem blize,ja u Murvici!
    E ja smazala tri reda cokse i evo sad setam okolo naselja,kazu da  setnja itekako otvara

tanja24
    08. Ožujak 2015. 16:40

Evo da prijavim promijenu neku,desava se nesto,svakih 20 min-15 min javljaju se neki trudovi,vise mi nisu ko laznjaci,i upravo odradila" ciscenje" ...

Ana76
    08. Ožujak 2015. 16:50

Ajde zeno vise,otkad mi tebe cekamo!Evo drzim fige da ti se ustale!
    Ja dosla iz setnje,dobrih sat vremena san setala al laganini sa malom!Nadam se da se i to racuna jer me boli lagano trbuh onak svuda i tvrd je!

Ana76
    08. Ožujak 2015. 16:50

Ajde zeno vise,otkad mi tebe cekamo!Evo drzim fige da ti se ustale!
    Ja dosla iz setnje,dobrih sat vremena san setala al laganini sa malom!Nadam se da se i to racuna jer me boli lagano trbuh onak svuda i tvrd je!

tanja24
    08. Ožujak 2015. 16:55

I dalje su na 15-20 min...lagani su ali pravilni! Trbuh se stvrdne i lupa me bol u nogu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.