Ahahahahahaha, je ja sam ova prva što je za mužem došla u Hitch. Hahahaha, koje smo mi likuše
A nekako mi bilo prošlo kroz glavu kak bi to mogla bit ti. Ona starija kratke kose je deveti put trudna. Ta je došla odmah iza mene. Ma di je tebi toliko kila?! Ne bi nikad rekla. I baš ko curica izgledaš!
Jelda?NItko ziv mi neda toliko kila,sa malom sam bila 10 laksa od ovoga sad i izgledala sam jace na slikama nego sad,i to svi kazu kad usporede!Nemam pojma,pocela sam skupljati vodu od sestog mjeseca trudnoce,valjda zato te kile!
A bome ni godina mi nitko neda toliko,moram se pohvaliti,ljetos sam prije trudnoce isla na kiosk kupiti cigarete pa mi zenska trazila osobnu,hahahaha!
Uopće se ne čudim! Stvarno si ko curica A nek smo se mi vidjele
Di sad ideš na pregled i kad?
Ja idem kod svoje sutra na ctg. Tako mi rekao ovaj fini doktor
Hahahahahaha, ma baš nam je dobro.
Je, gledao je. Kaže čista i mliječna. Ma mi ćemo skupa rodit.
Ti onda lijepo k meni u srijedu. Ja sam ti na 5 min od Doma zdravlja.
Baš mi se ne da sad stalno hodati na taj ctg A svaki put mi je super ctg.
Joj ni meni a ti si barem blize,ja u Murvici!
E ja smazala tri reda cokse i evo sad setam okolo naselja,kazu da setnja itekako otvara
Evo da prijavim promijenu neku,desava se nesto,svakih 20 min-15 min javljaju se neki trudovi,vise mi nisu ko laznjaci,i upravo odradila" ciscenje" ...
Ajde zeno vise,otkad mi tebe cekamo!Evo drzim fige da ti se ustale!
Ja dosla iz setnje,dobrih sat vremena san setala al laganini sa malom!Nadam se da se i to racuna jer me boli lagano trbuh onak svuda i tvrd je!
Ajde zeno vise,otkad mi tebe cekamo!Evo drzim fige da ti se ustale!
Ja dosla iz setnje,dobrih sat vremena san setala al laganini sa malom!Nadam se da se i to racuna jer me boli lagano trbuh onak svuda i tvrd je!
I dalje su na 15-20 min...lagani su ali pravilni! Trbuh se stvrdne i lupa me bol u nogu
Sortiraj odgovore
Najstariji