Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    07. Ožujak 2015. 22:46

Cure moje, ja vam sad kažem i zapamtite da ću ja prenijet! Moja mama je svih prenijela i to po minimalno tjedan dana a i ja se zbilja ne osjećam da ću ikad brzo... Znači ama baš ništa se ne događa osim što imam taj osip koji me svrbi ko vrag da ću si kožu ogulit.

Poki , ti si riješena po mom, noćas ćeš u rodilište 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 22:51

Ja danas mamu zvala,troje nas rodila,nijedno prenijela!Sve prije termina,pitala za brata koliki je bio,3850g a mm 4200g,a evo moj ce na kraju ko mali cvarak biti!hahaha,jesam zlocesta!Ugl.ja mislila da ima tu neke veze,al u mene nema!

tanja24
    07. Ožujak 2015. 22:52

Hehehe Loreen,ma i ti ces brzo. Ja se necu gurati curke,u visim ste tjednima nego ja...al mene malena ludjacki lupa jako nisko,tako da bude sama izbusila vodenjak;) bas je neugodna bol uff. Stalno mi je trbuh tvrd ko kamen. Poki ima li sta?

Poki2
    07. Ožujak 2015. 23:03

A imala sam cini mi se dva truda do sad. Jedan u 22.15 i drugi u 22.45. Mislim da ne umisljam, jer intenzivno boli neko vrijeme pa popusti. Pratim i dalje

tanja24
    07. Ožujak 2015. 23:11

Samo laganini,pokusaj odmoriti. Mi smo tu sve nestrpljive da cujemo lijepe vijesti:) i podrska naravno. 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 23:11

onak ti se trbuh kao zgrci,drzi par sekundi(zaboravila sam) i pusti?meni je tako krenulo,prvo par njih po pola sata pa se onda smanje na 20 min.!ti stopaj sad i biljezi si,tak sam si ja ak su razmaci pravilni to ti je to al ni slucajno ne kreci prije neg dodju na 5 min.meni su krenuli navecer,ja bi cak i spavala izmedju trudova a ujutro su tek bili na 5 min.stigla sam i kakati,otusirati se,zbrijati.jesti i dosla u 8 ujutro na 4 prsta,samo ne zuri!

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 23:12

Jbt ode je napeto ko Mujin treger  sretno Poki! To je garant krenulo u tebe!

Poki2
    07. Ožujak 2015. 23:13

Hvala vam . Ja cu sad ispariti na neko vrijeme da se odmorim i pratim dalje situaciju. Vama svima veliki pozdrav do sljedeceg javljanja 

tanja24
    07. Ožujak 2015. 23:16

Super ti je sve Ana rekla. Samo polako i bez straha,kolko se moze. Vec sam i ja zaboravila kako ide,doduse kod mene je sa pucanjem vodenjaka krenulo,ni tad nisam jako panicno otrcala u bolnicu,nego laganini. Iako tad se preporuca odmah,ja sam nakon sat vremena jer su poceli i trudovi. I dobro da jesam jer sam brzoo rodila. A sad bome mi je ginic rekao da ja ne cekam 5 min razmak jer bi moglo to jako brzo ici. Pogotovo jer je malena spustanje vec odradila.

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 23:17

Curke, ti trudovi o kojima vi pričate su meni bili zadnjih dva tjedna skoro cijeli dan samo ne prebolni i ne u pravilnim razmacima. A danas ama baš ništa. I mali je udarao ko lud dolje ko da će mi izbušit nešto i ni tog više nema danas... Izgleda mi ovo da se sve smirilo i da su mi prestale te BH kontrakcije... Znači sve se zaustavilo... I mislim da je to to do daljnjeg haha

Ma ok mi je , nek je sve ok... Sad ću pojest malo kikirikija da vidim oće se mali počet više micat jer obično se drma kad pojedem. Baš me neka frkica uhvatila... Slabašni su mu neki pokreti danas. 

Poki, ti se koncentriraj na trudove a kad krenes u bolnicu napiši ; Odoooo jaaaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.