Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    06. Ožujak 2015. 19:20

Vau Loreen, pravi decko hahaa! Moja je cura tad imala 2500, to je bio 36 tt. Od tad nije pravljen uzv, samo 4 ctg-a. Sutra ujutro peti po redu u bolnici. Ja se nadam da je dobila na kilazi od tad

tanja24
    06. Ožujak 2015. 19:20

Heheheh Loreen mali princ je bome velik. Al evo da te utjesim moja sinčina je bio 3980 na porodu,pa je izletio samo:))  Curka bude ipak manja:) Meni i ovih 3300 dosta,ako je i njoj:) E cure moje divljaaa ko luda po trbuhu. Al ak sam sad 37+2 i ima 3300 i moja bi mogla do termina imati oko 3800. Iako sumnjam a i moj doktor jer nam je posteljica vec starija malo

Ana76
    06. Ožujak 2015. 19:25

Loreen ja mislim da ce i moj biti toliki dok ja nekad rodim..htio,ne htio!
    Jos sam pocela ko i ti mlatit po mlijeku i mlijecnom,bas cu vidjeti djeluje li to zbilja

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 19:28

hahaha, Ane, nabavi domaće mliko ne ovaj škart iz trgovina... Bar tamo u okolici Zadra bi se moglo nabavit ako poznas ljude.... E ja sam se htila natapat s kozjim mlijekom pa su mi rekli da je ono extra masno da jesam poludila :)

Ma nema tu spasa, ako njemu treba i on/ ona hoće uzet će... 

A nadam se da neće bit preko 4 kile haha Nada umire zadnja

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 19:30

Da znate da sam imala osjećaj da će bit debeo i uzela sam sa sobom dvije robice za izlazak iz rodilišta. Jednu za ,,normalnu,, bebu i drugu za dijete od mjesec dana hahaha

Ana76
    06. Ožujak 2015. 19:30

ma ne,nece uopce!Kad je tebi termin,koliko je zadnji puta imao?
    Ishlapila sam,nemogu vas sve pohvatat

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 19:51

A kad ne znam stavit dole ovu trakicu di pise koliko sam trudna. Evo 15. 3. mi je termin. Iako je rekla 3830 u 38+1 ja mislim da je tad on vec bio na dobre 4 kile... Nekako ja to po osjecaju... 

ali ovako. glava je glava... Mora izac... Glava od 3500 i glava od 4500 mozda nije prevelika razlika ( hahahahaha- tjesi se L. tjesi)

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 20:31

Ma meni je samo da ne bude neka komplikacija zbog težine.. Eto toga me frkica uhvati... Jer ipak ako bude jos veci... samo da ne bude vakum nekakav u điru... brrrr tog se užasavam jer imam osjecaj da je to nasilno prema bebi....

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 20:32

Nixie, ako ja prenesem ko ti moj ce imat 5 kila :o

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.