Vau Loreen, pravi decko hahaa! Moja je cura tad imala 2500, to je bio 36 tt. Od tad nije pravljen uzv, samo 4 ctg-a. Sutra ujutro peti po redu u bolnici. Ja se nadam da je dobila na kilazi od tad
Heheheh Loreen mali princ je bome velik. Al evo da te utjesim moja sinčina je bio 3980 na porodu,pa je izletio samo:)) Curka bude ipak manja:) Meni i ovih 3300 dosta,ako je i njoj:) E cure moje divljaaa ko luda po trbuhu. Al ak sam sad 37+2 i ima 3300 i moja bi mogla do termina imati oko 3800. Iako sumnjam a i moj doktor jer nam je posteljica vec starija malo
Loreen ja mislim da ce i moj biti toliki dok ja nekad rodim..htio,ne htio!
Jos sam pocela ko i ti mlatit po mlijeku i mlijecnom,bas cu vidjeti djeluje li to zbilja
hahaha, Ane, nabavi domaće mliko ne ovaj škart iz trgovina... Bar tamo u okolici Zadra bi se moglo nabavit ako poznas ljude.... E ja sam se htila natapat s kozjim mlijekom pa su mi rekli da je ono extra masno da jesam poludila :)
Ma nema tu spasa, ako njemu treba i on/ ona hoće uzet će...
A nadam se da neće bit preko 4 kile haha Nada umire zadnja
Da znate da sam imala osjećaj da će bit debeo i uzela sam sa sobom dvije robice za izlazak iz rodilišta. Jednu za ,,normalnu,, bebu i drugu za dijete od mjesec dana hahaha
ma ne,nece uopce!Kad je tebi termin,koliko je zadnji puta imao?
Ishlapila sam,nemogu vas sve pohvatat
A kad ne znam stavit dole ovu trakicu di pise koliko sam trudna. Evo 15. 3. mi je termin. Iako je rekla 3830 u 38+1 ja mislim da je tad on vec bio na dobre 4 kile... Nekako ja to po osjecaju...
ali ovako. glava je glava... Mora izac... Glava od 3500 i glava od 4500 mozda nije prevelika razlika ( hahahahaha- tjesi se L. tjesi)
Ma meni je samo da ne bude neka komplikacija zbog težine.. Eto toga me frkica uhvati... Jer ipak ako bude jos veci... samo da ne bude vakum nekakav u điru... brrrr tog se užasavam jer imam osjecaj da je to nasilno prema bebi....
Sortiraj odgovore
Najstariji