Evo mene s pregleda. Napokon mi je cerviks na 2/3 članka. Dakle, bar se krenuo stanjivati. Kaže doktorica da ima još vremena, al u sljedećih tjedan dana bi mogao pilić van Sluzni čep od sinoć izlazi, danas trudića nema, al eto bar se nešt događa pa mi je malo lakše
Ma sad mi je puno lakše kad se nešto događa. Dok je sve stajalo, već sam počela ludjeti.
Jedva čekam da se mazimo i pazimo, a mališa nikako
Tooo Nixie! hahaha Napokon!! Jel ti doktorica rekla za sluzni čep ili si sama skužila?
Još malo malo malooo :) Sad fino odmaraj i spavaj jer nikad ne znas kad ce te uhvatit , moras bit sita i naspavana :D
Sama sam skužila, al ono kao nisam bila sto posto jel to to pa sam joj rekla danas kak je to izgledalo i onda je ona potvrdila i rekla da je to to, a i tijekom pregleda je opet izašlo malo.
Sad idem pripremiti tost s marmeladom, juhice i banane. Pročitala sam da to treba jesti kad počne porod
Netko je spomenuo neke vježbe na pilates lopti i youtube... može linkovi?
Can't stop the signal.
Yay Nixie! Konačno se pokrenulo, nadam se da ćeš uskoro držati i svoj mali mirisni smotuljak :)
Can't stop the signal.
Evo meni danas termin i nikakvih još pomaka nema...samo živci rade na svaki upit "još nisi?! " :/
Sortiraj odgovore
Najstariji