Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    04. Ožujak 2015. 12:04

Evo mene s pregleda. Napokon mi je cerviks na 2/3 članka. Dakle, bar se krenuo stanjivati. Kaže doktorica da ima još vremena, al u sljedećih tjedan dana bi mogao pilić van  Sluzni čep od sinoć izlazi, danas trudića nema, al eto bar se nešt događa pa mi je malo lakše 

renata6
    04. Ožujak 2015. 12:12

Nixie

Evo mene s pregleda. Napokon mi je cerviks na 2/3 članka. Dakle, bar se krenuo stanjivati. Kaže doktorica da ima još vremena, al u sljedećih tjedan dana bi mogao pilić van  Sluzni čep od sinoć izlazi, danas trudića nema, al eto bar se nešt događa pa mi je malo lakše 

Ajde, bar da je nešto krenulo, vjerujem da ti je već dosta i da želiš što prije to malo pile! Ja sam prenjela 6 dan a i to mi je bilo jojjjj, nikad kraja! Drž se i javljaj novosti!

Nixie
    04. Ožujak 2015. 12:15

Ma sad mi je puno lakše kad se nešto događa. Dok je sve stajalo, već sam počela ludjeti. 
    Jedva čekam da se mazimo i pazimo, a mališa nikako 

renata6
    04. Ožujak 2015. 12:16

Nixie

Ma sad mi je puno lakše kad se nešto događa. Dok je sve stajalo, već sam počela ludjeti. 
    Jedva čekam da se mazimo i pazimo, a mališa nikako 

Bude, bude, još malo mama!

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 12:21

Tooo Nixie! hahaha Napokon!! Jel ti doktorica rekla za sluzni čep ili si sama skužila?

Još malo malo malooo :) Sad fino odmaraj i spavaj jer nikad ne znas kad ce te uhvatit , moras bit sita i naspavana :D

Nixie
    04. Ožujak 2015. 12:31

Sama sam skužila, al ono kao nisam bila sto posto jel to to pa sam joj rekla danas kak je to izgledalo i onda je ona potvrdila i rekla da je to to, a i tijekom pregleda je opet izašlo malo.

Sad idem pripremiti tost s marmeladom, juhice i banane. Pročitala sam da to treba jesti kad počne porod 

Dvenas
    04. Ožujak 2015. 13:08

Netko je spomenuo neke vježbe na pilates lopti i youtube... može linkovi?

Ana76
    04. Ožujak 2015. 13:25

Dvenas

Netko je spomenuo neke vježbe na pilates lopti i youtube… može linkovi?

Ja sam spomenula!Ja sam probala nesto od ovoga danas pa pokusaj i ti!
    How to use the Birth Ball - www.SerenityBirth.com

Can't stop the signal.

Dvenas
    04. Ožujak 2015. 13:09

Yay Nixie! Konačno se pokrenulo, nadam se da ćeš uskoro držati i svoj mali mirisni smotuljak :)

Can't stop the signal.

Ana76
    04. Ožujak 2015. 13:23

Bravo Nixie!Javljaj nam promjene!

• baby.love
    04. Ožujak 2015. 13:23

Evo meni danas termin i nikakvih još pomaka nema...samo živci rade na svaki upit "još nisi?! "  :/

Nixie
    04. Ožujak 2015. 14:15

baby.love

Evo meni danas termin i nikakvih još pomaka nema…samo živci rade na svaki upit "još nisi?! "  :/

To mi je poznato 

Hvala cure! jedva čekam da vas izvijetim o porodu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI