Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    04. Ožujak 2015. 17:39

I ja mislim da je to čep jer meni je sad stalno sluzavo i vodnjikavo, a potvrdila je dr da je to čep.
    Tanja, kak ti je bilo prvog bebača roditi? Mislim da bi moj mogao biti toliki, možda i veći malo. ovisi koliko ću još čekati.

tanja24
    04. Ožujak 2015. 17:52

Nixie,ja sam ti rodila sineka bez problema,u 7 ujutro na dan termina pukao vodenjak,nakon 15-20 min prvi trudovi poceli al odmah turbo jaki. U 8 smo stigli u bolnicu,jel sam se ja morala malo kao jel te sredit:) pripreme,uzv sa procijenom tezine 3400 dakle pol kile manje nego sto je moj princ bio. Usla u boks u 9, a rodila u 9:35 dakle expresno. Nit se sjecam kak je box izgledao:). Znaci nema pravila,i velika beba moze lako van. I cak nisam ni sivana puno,recnuli jesu jer je brzo islo i morali su inace bi pukla

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 17:58

ma meni curi to vec danima tako al nakon pregleda je bilo smede jedan dan ipak mislim da je samo iscjedak glupi jer mi plodna voda bila ok jucer.... Kako god, ja BH kontrakcije imam non stop! i to vec 10 tjedana... i malo su sad nezgodnije ali mi nista ne znace haha 

ipak ako mi se skratio cerviks znaci i da one nesto rade....

kamo srece da rodim za pola sata hehe

tanja24
    04. Ožujak 2015. 18:08

Joj i ja si zelim svoj prvi porod. Ali nekako mislim da bu curica zahebana:). Vidjet cemo. A sto se famoznog cepa tice u prvom porodu nisam uopce skuzila da je otisao. Ili se ne sjecam vise. Jedino mi se svidja sto sad nije toliko velika beba,pa mozda uspijemo i bez reckanja.

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 18:16

lako za rezanje nego za šivanje hahahaha

Poki2
    04. Ožujak 2015. 18:19

Evo i mene . Ja isto ne znam kako prepoznati taj  cep... a danas se osijecam kao govno . Trbuh mi je cijeli dan krut, kriza me razaraju, a pikica stalno bljucka zuti iscjedak.  Uz to me i glava boli-ali to je vjerojatno od vremena.  Danas su mi dvije starije zene rekle da im se cini da necu jos dugo. Hehe, a ja se nadam cijeli dan da ce me uhvatiti nesto konkretno

Poki2
    04. Ožujak 2015. 18:37

Izgleda da je danas stvarno takav dan...kako su hormoni cudni, joooj!!

Ana76
    04. Ožujak 2015. 18:42

Jesu jesu,ja od muke svoje šopam hranom,ja malo probam i nemogu nista jesti!Rekla sam im pravit palacinke sa nutellom,nakraju zavrsila mjeseci pizzu...kao jednostavnije mi!Uffff
    Jel i vama sad pri kraju tako,da bi jele nesta pa kad si napravite/kupite onda vam se bas i ne jede?Ja  nemogu vjerovati da nemogu jesti,i to sad kad mi se mali spustio nize i oslobodio mi zeludac napokon!hahaha

Nixie
    04. Ožujak 2015. 18:44

Joj, tanja, predivan porod! I ja bi tako!

Moj meni još pritišće želudac, valjd zato što je velik. I svašta mi se jede, pogotovo jer sam sad već nervozna, al onda malo pojedem i bude mi muka i sve me pritišće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.