Joj, joj ja sam baš grozna danas i tako mi je žao zbog toga jer je vanka tako prekrasan dan i nije hladno a ja se jedva vučem putem.. jučer sam bila kao zvrk, sve sam odradila po kući i šta treba i šta ne treba tako da se sad nemam na šta ni prisilit da odradim :(
Danas mi je baš jedan od onih dana kad doslovno pričam s malim da izađe više vani jer ću poludit u kući i oko kuće, teret sam sama sebi,teška, debela, natečena, nervozna i sve što uz to ide.. a s druge strane da mi sad netko ponudi da idem rodit ovaj sekund ne znam šta bi mu rekla jer me lovi panika i od toga.. mene usput još samo zanima kako da ovako neispavana i satrana opće skupim toliku snagu za porod.. kao: odmorite se prije poroda! šta ću se odmorit kad ne postoji više poza u kojoj mogu udobno sjest ili ne daj Bože zaspat, a ako kojim čudom i uspijem nešto od to dvoje moram ić pišat svako sat vremena i usput imam i žgaravicu joj ne zamjerite, danas nisam uračunljiva...
totalno te razumijem. ja sam takva bila jučer i vjerojatno ću biti sutra
Ja stalno mamim malog van, al ne pali. Danas sam sjedila na terasi, podigla majcu da trbuh grije sunce i pokušala ga uvijerit kak je lijepo i topli i kak bi mu super bilo da se rodi. Totalno sam pukla
Hahahaha dobra si! Jao ti si jos i prenijela a ja sam uvjerena da cu i ja prenijet jer jednostavno nisam te srece da rodim ranije od termina.. ugl ja san sad 37+2 a osjecam se ko da sam 45+2 a tako nekako i izgledam.. i da, jos komentari ljudi jesi li kad ces ajde vise..mislin upucala bi nekoga danas!!
hhahahahaha, joooj , sve smo iste ove zadnje tjedne :)
Mene danas teta na ulici pita a kad ce mali( kako zna da je musko ,mislim se, al nisam pitala) ja kazem jos dva tjedna a ona meni ; ma neee, necete vi jos dugo...
A ja bas danas nekako sretna sto jos necu rodit jer mi je gust lezat i gledat tv i bas mi se ne da tamo natezat 16 sati haha
Meni mama je prenila nas troje mene prvu 5 dana, brata mislim 7 i drugog brata 10 dana... I najdeblji brat je imao 4050 tako da bi mogla i ja prenit haha ali je i tesko radjala... Uvik na tom jebenom dripu...
Meni i dalje curi onaj tamno smedji iscjedak... Valjda me dobro zakacila kad me pregledavala... A sto ces...
Uzivajte u danasnjem danu jer sutra ce opet zima pocet . smrc
Tebi bar nesto curi Loreen, ja cilu trudnocu iman neki faking iscjedak i sad kad prizeljkujem da nesto curne sad nemam apsolutno nikakav nadajmo se da je to u tebe onaj cep, da bar jedna ode i olaksa se haha
hahahahahahaha olakša se hahahahah
a sumnjam da je čep jedino ako mi ga je dr. mogla probit prstom haha, nemam pojma.... Meni isto iscjedak cilu trudnocu i sad prid kraj je proziran a stalno bio žućkast.. i lipo iscuri ali kaže dr. da ima dovoljno plodne vode u stomaku... e sad....
E bas smo sve ko preslikane,i ja nema sta nisam danas radila,evo upravo sam oprala terasu od deset metara!Znaci OPRALA onim jogerom!!I cak sam stigla i na kavu otic,i isto mi susjeda se dere sa kraja ulice i pita"kooolikooo jooos?",a ja vicem "jos maaalooo!",a u sebi(""#$%&/&%=/&&) sta me pitas,vidis da se vucem ko morž!hahahahaha...poludila sam vise!
Nego da vas pitam za "the"kilazu?Koliko ste nabile,jel me koja moze prestic?da cujem!
Evo ja cu prva pa si predocite nasta licim:zasad dobila 21kg!!!krenula sa 67 na 1,62m!Ko morska krava sam a ne morž!Hahahahahaha
hahahaha evo ja krenula sa 57 ( 162 cm) i dosla na 71 ali zbilja se ne osjecam i ne izgledam si debelo ni nateceno ni nista... Dobila sam u rukama i u obrazima i u nogama i dupetu i sisama tj svugdi hahahah ali mislim da bi to trebalo brzo otic kad rodim ako se ne budem prezderavala jer mislim da mi je minimalno 10 kila samo u trbuhu hahaha
Olalaaa!!! Fino ste nabile te kilice . Ja sam krenula sam 55-6 i sad sam na 64-5. Dobila bih ja i vise jer sam nezasitna, ali doktor mi je stalno vikao Dijetaaaa!!! Pa sam morala paziti da ne vice na mene previse, stresno mi je to bilo
Ja sam jela normalno sto mi se jelo... A doktori ( pogotovo muski) neka vicu koliko hoce dijeta... Pojest cu i njih Kad budu trudni i trpili promjene raspolozenja, kad ti je Nutella jedini prijatelj u cijelom životu onda ih možda poslušam
Sortiraj odgovore
Najstariji