Curke evo mene sa pregleda,brojimo zaista sitnooo,2 cm otvorena,cerviks u nestajanju,beba se spustila imamo oko 3100 grama,kaze doktor i da sumnja da cemo do 40-tog tj dogurati,pa cak je upitan i iduci pregled za tjedan dana:). Danas dvaput ctg snimali,nesto je divljao.
HOce li mi netko objasnit? Sta ne nestane prvo cerviks pa se krenes otvarat jer ja zbilja vise nista ne kuzim? Cerviks prvo mora otic pa onda to ušće - je li to ušće ono što mi čekamo da se otvori?
Tanja , super, sad savjet ko i Nixie - jedi i spavaj da imas snage haha
Uh uz sineka tesko da cu puno spavat,taman uce tablicu mnozenja i dijeljenja a mama ima i peglanja jos:) Ali pokusat cu. A gle neznam ni ja kaj prvo se otvara hehehe. Moja curica ocito malo zuri:)
oho, Tanja stiže beba! Supika! Koliko sam ja shvatila taj nesretni cerviks, on se stanjuje i širi. Prvo se kao stanjuje onda se otvara, al može i malo se otvorit pa se stanjivat jel. Uglavnoom, čudo jedno
Loreen, svi neke male bebe imaju. Nas dvije smo se usrećile
haahah, a bas .. strah me samo one njihove krive procjene da ne bude neki extra debeljko...
Kako god guglala sam i gledam to ali mi i dalje nije jasno skroz koliko što i kad haha ali ok.... Bitno da se otvara pa što god bilo haha
Da vas pitam; malo sam se prepala; dr. me jucer pregledala i imala sam ostatak dana iscjedak tamnosmeđi... i curio je van cijelo vrijeme. I danas je skoro skroz proziran jos je malo ostalo smeđeg valjda... ali mi curi non stop kad hodam, pa iz ležećeg krenem u sjedeći, pa kad kašljem nekad, kad ispuhujem nos... Pretpostavljam da plodna voda ne bi curila tako slabašno... i ne svaki put kad zakašljem . Isto tako, ako je plodna smeđa( to nije dobro) ali ne bi onda prestala bit smeđa nego bi i dalje iste boje curila ili?
Ajoj zeno,u to se ne kuzim jer su meni probili vodenjak!Al mislim da bi mogao biti ako curi non stop!Negdje sam na forumu citala da se kao stavi ulozak i ako je nakon 20 min. pun da je to plodna voda!Znas sto,ja bi na tvom mjestu nazvala dr,ginekologiju,koga god i pitala jer ako nedaj Boze je plodna voda,a tak je neka šuć-muć,moze bit svasta!Ma ja bi i osla na ginekologiju kakva sam ja luda al nemoj se ti sad plasit,mozda nije bas nista!
Loreen draga mislim da ti nije to plodna voda,vec iscjedak samo. Mozda se cep laganini otapa:) Meni je curilo tjedan dana ko i sad,onako ko iz nosa,da prostite al tak fujkavo izgleda al bez boje ikakve. Al i to je cep moguce laganini,danas iscurio fini komad poslije pregleda. Meni je ova tezinica cist ok ak je 3100 jer prvi sin je bio 3980.. dosta. Iako sumnjam ja u te procijene,fulaju cesto. E sad me soraju kontrakcije bas opako,samo se stvrdne trbuh,dakle jos laznjaci.
Sortiraj odgovore
Najstariji