Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    04. Ožujak 2015. 16:15

Curke evo mene sa pregleda,brojimo zaista sitnooo,2 cm otvorena,cerviks u nestajanju,beba se spustila imamo oko 3100 grama,kaze doktor i da sumnja da cemo do 40-tog tj dogurati,pa cak je upitan i iduci pregled za tjedan dana:). Danas dvaput ctg snimali,nesto je divljao.

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 16:49

HOce li mi netko objasnit? Sta ne nestane prvo cerviks pa se krenes otvarat jer ja zbilja vise nista ne kuzim? Cerviks prvo mora otic pa onda to ušće - je li to ušće ono što mi čekamo da se otvori?
    Tanja , super, sad savjet ko i Nixie - jedi i spavaj da imas snage haha 

tanja24
    04. Ožujak 2015. 17:03

Uh uz sineka tesko da cu puno spavat,taman uce tablicu mnozenja i dijeljenja a mama ima i peglanja jos:) Ali pokusat cu. A gle neznam ni ja kaj prvo se otvara hehehe. Moja curica ocito malo zuri:)

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 17:12

<Ne daj se Tanja :) :)

Nixie
    04. Ožujak 2015. 17:16

oho, Tanja stiže beba! Supika! Koliko sam ja shvatila taj nesretni cerviks, on se stanjuje i širi. Prvo se kao stanjuje onda se otvara, al može i malo se otvorit pa se stanjivat jel. Uglavnoom, čudo jedno 

Loreen, svi neke male bebe imaju. Nas dvije smo se usrećile 

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 17:24

haahah, a bas .. strah me samo one njihove krive procjene da ne bude neki extra debeljko... 

Kako god guglala sam i gledam to ali mi i dalje nije jasno skroz koliko što i kad haha ali ok....  Bitno da se otvara pa što god bilo haha

Da vas pitam; malo sam se prepala; dr. me jucer pregledala i imala sam ostatak dana iscjedak tamnosmeđi... i curio je van cijelo vrijeme. I danas je skoro skroz proziran jos je malo ostalo smeđeg valjda... ali mi curi non stop kad hodam, pa iz ležećeg krenem u sjedeći, pa kad kašljem nekad, kad ispuhujem nos... Pretpostavljam da plodna voda ne bi curila tako slabašno... i ne svaki put kad zakašljem . Isto tako, ako je plodna smeđa( to nije dobro) ali ne bi onda prestala bit smeđa nego bi i dalje iste boje curila ili?

Ana76
    04. Ožujak 2015. 17:32

Ajoj zeno,u to se ne kuzim jer su meni probili vodenjak!Al mislim da bi mogao biti ako curi non stop!Negdje sam na forumu citala da se kao stavi ulozak i ako je nakon 20 min. pun da je to plodna voda!Znas sto,ja bi na tvom mjestu nazvala dr,ginekologiju,koga god i pitala jer ako nedaj Boze je plodna voda,a tak je neka šuć-muć,moze bit svasta!Ma ja bi i osla na ginekologiju kakva sam ja luda al nemoj se ti sad plasit,mozda nije bas nista!

tanja24
    04. Ožujak 2015. 17:36

Loreen draga mislim da ti nije to plodna voda,vec iscjedak samo. Mozda se cep laganini otapa:) Meni je curilo tjedan dana ko i sad,onako ko iz nosa,da prostite al tak fujkavo izgleda al bez boje ikakve. Al i to je cep moguce laganini,danas iscurio fini komad poslije pregleda. Meni je ova tezinica cist ok ak je 3100 jer prvi sin je bio 3980.. dosta.  Iako sumnjam ja u te procijene,fulaju cesto. E sad me soraju kontrakcije bas opako,samo se stvrdne trbuh,dakle jos laznjaci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.