Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    03. Ožujak 2015. 18:29

joj... bebica ribica.. :) znate da immao mjesec dana da sredimo papirologiju za sve te porodiljne itd sto cemo dobit... a ja necu znat di sam mjesec dana :o

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 18:36

Sreća grad u kojem živi je malen ali da živim u većem gradu i da moram čekat ,,redove,, spizdila bi....

Ana76
    03. Ožujak 2015. 18:50

a ja ovdje godinu dana tek,nemam pojma gdje trebam ici uopce!

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 18:52

A valjda i može muž to obavit umisto nas ili? Glupo je da moram ja ic osobno... Pogotovo ako mi se nece dat :D

Ana76
    03. Ožujak 2015. 19:12

Iskeno,ja ti nemam pojma vise!Bas sam ishlapila totalno,uopce se nesjecam tih nekih banalnih stvari!Jesi i ti zaboravna sad u trudnoci?

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 19:25

Ne znam kako kuhinju nisam zapalila. Stavim vodu za čaj i odem gledat seriju i vratim se kad voda ishlapi.. Po noci se tri puta dižem provjerit jesam li zakljucala vrata od kuce jer zaboravim jesam li prva dva puta zakljucila da su zakljucana ili ne.. . Grozna sam ...

Nixie
    03. Ožujak 2015. 19:31

Ja sam na +12 kg, al sam nakupila i prije trudnoće nekoliko viška kad sam prestala pušiti. Al ne sekira me to. 

U slučaju da vam termin prođe ko meni, bit će vam još više dosta svih ljudi koji svako malo pitaj i? jel ima šta novog? čim mi zazvoni mobitel, digne mi se kosa na glavi 

Ana76
    03. Ožujak 2015. 19:33

A covjece,,,ja sam onda jos i dobra!Kako si,jel ima jos iscjedka?Meni se trbuh poceo spustati lagano..neka,neka!Jesi mjerilla opseg trbuha?meni je 103 cm,oko pupka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.