joj... bebica ribica.. :) znate da immao mjesec dana da sredimo papirologiju za sve te porodiljne itd sto cemo dobit... a ja necu znat di sam mjesec dana :o
Sreća grad u kojem živi je malen ali da živim u većem gradu i da moram čekat ,,redove,, spizdila bi....
A valjda i može muž to obavit umisto nas ili? Glupo je da moram ja ic osobno... Pogotovo ako mi se nece dat :D
Iskeno,ja ti nemam pojma vise!Bas sam ishlapila totalno,uopce se nesjecam tih nekih banalnih stvari!Jesi i ti zaboravna sad u trudnoci?
Ne znam kako kuhinju nisam zapalila. Stavim vodu za čaj i odem gledat seriju i vratim se kad voda ishlapi.. Po noci se tri puta dižem provjerit jesam li zakljucala vrata od kuce jer zaboravim jesam li prva dva puta zakljucila da su zakljucana ili ne.. . Grozna sam ...
Ja sam na +12 kg, al sam nakupila i prije trudnoće nekoliko viška kad sam prestala pušiti. Al ne sekira me to.
U slučaju da vam termin prođe ko meni, bit će vam još više dosta svih ljudi koji svako malo pitaj i? jel ima šta novog? čim mi zazvoni mobitel, digne mi se kosa na glavi
A covjece,,,ja sam onda jos i dobra!Kako si,jel ima jos iscjedka?Meni se trbuh poceo spustati lagano..neka,neka!Jesi mjerilla opseg trbuha?meni je 103 cm,oko pupka
Sortiraj odgovore
Najstariji