Ajme strah me mjerit opseg struka hahahaha jer ga nemam :D Rekla mi je doktorica danas da mi je veliki trbuh... Znaci da je velik... Kako cu ga nazad vratit nemam pojma... ALi imam 2 mjeseca haha
Nosit cu steznjak i pod tusem...
Nemoj steznjak nosit. Bolje je bez njega. Steznjak ne pomaže vraćanju kože već samo izgledaš bolje dok ga nosiš. Nema ništ bez proteka vremena i vježbe. Sve će se to vratiti na svoje. Većina mojih prijateljica poslije poroda izgleda isto ko i prije pa čak i bolje. Tak da... Nema brige
Ana, meni je tako svaki dan. Sljedeći put ću reći da mi je termin mjesec dana kasnije
a meni sve cure preporucile steznik prvih mjesec dana :/ ja sam bila protiv u pocetku al su me nagovorile....
Ja nisam nosila steznjak,posudila od kolegice za krštenje da malo normalnije izgledam u odjeci i to je to!A ta ista kolegica je rodila carskim,rekli joj da ga stavlja,ona ga je malo nosila,samo kad bi nekud isla jer joj je smetao!Meni je trbuh se vratio koliko toliko u normalu nakon cca dva mjeseca a ona je jos 4-5 mjeseci izgledala ko da je trudna sest mjeseci!Kasnije je pala na 48 kg,igledala ko strasilo jadna,mala joj sve iscicala!Zbilja izgledas odlicno par mj.nakon poroda kad ti se vrati snaga,boja u licu,tijelo se vrati na svoje,nekako ti je kilaza ista ali tijelo drugacije,dobijes obline tamo gdje su ti falile!Ali naravno ako malo pazis na sebe,ja sam bas trenirala prije povratka na posao..ali ja imam priatnog trenera,hehe(MM)!
A vidit cu.. Mislim da cu ga prvo vrijeme nosit zbog trbuha, nervira me da imam trbuh a sve ovisi kako cu bit s hranom iza poroda :) Dolazi ljeto ja zivim na otoku, valja ce plivanjem otic :) Ako budem mogla ukrast sat vremena za sebe i kupanjac predvecer jer more iscrpi čovika pogotovo ako je jako sunce...
E da,meni se trbuh zbilja spustio malo!Dva dana hopsam na lopti ucestalo,kako i nece!Ali tuka,tek sam sinoc vidjela na youtubu sta sve radis sa tom loptom ustvari tako da cu danas pokusati tako!Mislim da to zbilja pomaze otvaranju,ako nista toliko mi je lakse na njoj samo sjediti da je to neuspredivo sa stolicom!
Ja sam odlučila samo relax i vise ne mislit kad cu rodit... Imam jos 10 dana do termina... Odmorit cu se jos malo i skupit snagu pa cemo vidit ....
Sortiraj odgovore
Najstariji