Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    04. Ožujak 2015. 14:47

Hvala Ana! :)

Can't stop the signal.

Nixie
    04. Ožujak 2015. 14:52

Sa 39+0 je bio malo manje od 3500g, tako da je sad vjerojatno oko 4000g. Nije danas gledala, možda će u petak. Ali taman je danas zvala jedna cura da kaže da je rodila malog od 4045g, a njoj je prije 2 tjedna procijenila bebača na 3550 pa joj je jučer rekla da će biti 3900 +/- 100 grama. Eto ako ti to sve šta znači. Ako bude gledala u petak mog, obavijestim te 

Nixie
    04. Ožujak 2015. 15:22

Toga se i bojim  A ispočetka skroz bio manji. I onda nakon 33 tjedna ko gljivica 

kiki2906
    04. Ožujak 2015. 15:28

Pozz cure...čitam vaše komentare i kak se veselite svojim bebicama...ja sam 28 tt i također jedva čekam da mi čim prije prođe...cura mi je pravi boksač..rebra su joj najdraža...

Držim vam fige da čim prije zagrlite svoje bebice i da vam prođe sve savršeno 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Ana76
    04. Ožujak 2015. 15:53

Hvala Kiki,dobrodosla!
    Uff,ja sam danas kao i ovaj dan...nikakva!Glava me boli sve vise!
    Ei nema nam Tanje,a ni Poki...da nisu rodile?

Ana76
    04. Ožujak 2015. 15:54

Hvala Kiki,dobrodosla!
    Uff,ja sam danas kao i ovaj dan...nikakva!Glava me boli sve vise!
    Ei nema nam Tanje,a ni Poki...da nisu rodile?

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 16:00

nemojte o kilaži bebe , dobit cu panični -.-

e meni nesto curi vec dva dana non stop dok hodam al kaze dr nije plodna voda... svasta...

Adson, pa sad smijes se vec otvarat ili ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.