Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    03. Ožujak 2015. 17:40

Pa sigurno je drukcije s drugim djetetom a i metabolizam spori sto se vise stari tako da sve to igra ulogu i onda se dodatno uspori u trudnoci a ako si jednom izgubila kile opet ces. Osim toga brzo ce i vrucine pocet pa cemo se topit htile ne htile :D

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 17:52

Zove me brat ; L. dođi gledat jedan film. Ja pitam koji, on kaze; Jedna zena drzi dite od 4 godine u nekoj špilji u kojoj je zapela na ramenima i rađa drugo dite u vodi... Samo da znaš da se sve može hahahaha

Ana76
    03. Ožujak 2015. 17:55

Loreen

Zove me brat ; L. dođi gledat jedan film. Ja pitam koji, on kaze; Jedna zena drzi dite od 4 godine u nekoj špilji u kojoj je zapela na ramenima i rađa drugo dite u vodi… Samo da znaš da se sve može hahahaha

Joooj to je onaj Apocalypto,jel tako?Od Mel Gibsona o nekom plemenu?De zamislite,uff!

Ana76
    03. Ožujak 2015. 17:53

Jooj nadam se!Ja se tjesim da sam jos i dobra s obzirom da radim u fast-foodu,hehehe!A tamo sam cak i skinula kila od brzog tempa rada,a i ovako inace sam ko skakavac i veliki kompleks imam oko kilaze,nabila sam kao cura 25kg viska i skinula ih za 6 mj.,tako da vjerujem da cu ih skinut jer cim prijedjem 65kg hvata me panikai!Cak sam mislila upisati sate plivanja nakon sto rodim,nemoze odmoci a i sa malom bi korisno utrosila to vrijeme dok se tata i frajer cuvaju!

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 17:56

Plivanje je super, ne znojis se :) ! Ma samo je potrebna volja i organizacija. Ako se to sredi onda ne bi trebalo bit problema.... ako si naspavana,jel :)

Ana76
    03. Ožujak 2015. 18:04

Loreen

Plivanje je super, ne znojis se :) ! Ma samo je potrebna volja i organizacija. Ako se to sredi onda ne bi trebalo bit problema…. ako si naspavana,jel :)

A vidjet cemo,sa curkom nam je trebalo nekih mj.dana da nadodjemo,da me rana od epi prestane zatezat,da uskladimo njeno spavanje,dojila je jako malo a sada bi se trudila sto vise da dojim,cura je samostalna vec ali muz radi vecinom nocne pa cu vidjeti..polako!Imam vremena,najbitnija je volja,zar ne?Bit ce mi dosta i sto cu trkati oko njih svih,mislim!I onda opet natrag na posao,uff!

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 17:56

Ne znam koji film nije mi se dalo dizat haha

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 18:07

pa kad mislis natrag na posao?  ja sad sigurno necu radit godinu dana -.- jer ce bit  ljeto kad beba bude par miseci i sumnjam da bi tu mogla vise od 4 sata dnevno radit s izdajanjem  a zimi nema posla tako da tek do iduce sezone...

Ana76
    03. Ožujak 2015. 18:18

Loreen

pa kad mislis natrag na posao?  ja sad sigurno necu radit godinu dana -.- jer ce bit  ljeto kad beba bude par miseci i sumnjam da bi tu mogla vise od 4 sata dnevno radit s izdajanjem  a zimi nema posla tako da tek do iduce sezone…

Pa nakon godinu dana,naravno!I godisnji od ove godine naravno,sve cu iskoristiti!Al vidjet ces kako to brzo proleti!Ovako ti vrijeme nikad proci dok cekas svoju bebicu,barem meni..a onda kad rodis vrijeme leti kao ludo i nisi se ni snasla a vec joj pripremas sve za prvi rodjendan a ti moras natrag na posao..uff!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI