Pa sigurno je drukcije s drugim djetetom a i metabolizam spori sto se vise stari tako da sve to igra ulogu i onda se dodatno uspori u trudnoci a ako si jednom izgubila kile opet ces. Osim toga brzo ce i vrucine pocet pa cemo se topit htile ne htile :D
Zove me brat ; L. dođi gledat jedan film. Ja pitam koji, on kaze; Jedna zena drzi dite od 4 godine u nekoj špilji u kojoj je zapela na ramenima i rađa drugo dite u vodi... Samo da znaš da se sve može hahahaha
Jooj nadam se!Ja se tjesim da sam jos i dobra s obzirom da radim u fast-foodu,hehehe!A tamo sam cak i skinula kila od brzog tempa rada,a i ovako inace sam ko skakavac i veliki kompleks imam oko kilaze,nabila sam kao cura 25kg viska i skinula ih za 6 mj.,tako da vjerujem da cu ih skinut jer cim prijedjem 65kg hvata me panikai!Cak sam mislila upisati sate plivanja nakon sto rodim,nemoze odmoci a i sa malom bi korisno utrosila to vrijeme dok se tata i frajer cuvaju!
Plivanje je super, ne znojis se :) ! Ma samo je potrebna volja i organizacija. Ako se to sredi onda ne bi trebalo bit problema.... ako si naspavana,jel :)
pa kad mislis natrag na posao? ja sad sigurno necu radit godinu dana -.- jer ce bit ljeto kad beba bude par miseci i sumnjam da bi tu mogla vise od 4 sata dnevno radit s izdajanjem a zimi nema posla tako da tek do iduce sezone...
Sortiraj odgovore
Najstariji