Moj je zbilja jako nemiran,samo jednom sam se zabrinula al to je bilo na pocetku,navecer je inace najaktivniji i tu se vecer mrdnuo mozda dvaput,i ja cekala do jutra..opet mir,i ja ga malo promeskoljim po trbuhu,evo ga!!I otad stalno,stalno,na tatu je sportas!Rebra me doslovce bole,onako mi se zna odupirati od ispod cica pa kad me dolje spici,zvijezde vidim!Ctg i uzv nevoli,stalno se rita!A curica je bila dobra,ona mi se javljala na dodir vise,al je zato sad pravi vrazicak nestasni!Nadam se da ce on onda biti dobrica kad se rodi,mada sumnjam!
Mom je najdraži moj želudac. Cijeli se nagura ispod želuca
Joj, jedva čekam da taj mali smotuljak izađe van
Meni isto nista ne curi iz grudi osim ponekad mi na bradavicama znaju bit neke bijele nakupine onako polutvrde moj malac isto voli najvise moja rebra i zeludac sutirat, iako ga najvise osjetim tocno ispod lijeve dojke, tu mi gura nogicu
btw meni danas dan D.. jucer sam bila u totalnom pogonu a danas se osjecam ko da me netko premlatio..imate li i vi takvih oscilacija u energiji?
Pozdrav okruglice! <3
Ajme što ste se raspisale, treba vas pohvatat.
Što se grudi tiče, meni ništa ne curi, tu i tamo bude nešto malo žućkasto-bijelo, polutvrdo na bradavici pa to maknem.
Jučer bila u šetnji i malo se zabrinula, izgleda da je mali bi stisnuo neki živac pa me u jednom trenu na desnoj strani presjekla oštra bol... jedva došepala do zgrade i onda me još uhvatila vrtoglavica i slabost, valjda mi moj niski tlak još više pao... danas bi opet u šetnju ali malo me frka.. a tak lijepo izgleda vani.
E da, i danas imamo zadnji dan tečaja u bolnici, pričati će nam neonatologinja.
I kao što rekoh, meni nema baš nekih naznaka pokretanja stvari (zatovrena i sve to, bar bila na zadnjem pregledu) ali ja i dalje vjerujem da će naš mali miš uraniti. Živi bili pa vidjeli...
I da, on je jedan od aktivnijih beba, nadam se da će mu dosaditi skućen prostor i stalno laktarenje/nogarenje/guzičenje.
Can't stop the signal.
I ja s pregleda... Fino sam spavala i morala se dic rano :( I probudim se nesto mi hladno na prsima a cila ,,grud,, mi u fleki mokroj od mlijeka... Ode donja majica....
Dođem kupit jest neka nadrkana teta nema za vratit kusur i grubo vraca kekse sto sam htila uzet nazad i kaze ti meni dosla ujutro u 8 sa sto kuna.. Na Tisku... Ma mrs kravo...
Kupim napokon kroasan i vodu i odem na pregled i tamo fala bogu cekam od 8 do 10. Pregled gotov u roku 15 minuta ali ja sam cekala dva sata jer su sve dolazili neki preko veze. Fuj: Al eto bila sam dobre volje pa sam se zezala i smijala...
Na pregledu kaze cerviks oskracen jos. NIsam skontala bio je prst a sad je pola prsta. Znaci li to da je za jos pola prsta cerviks skroz otvoren ili se ja zatvaram? ja sam dr shvatila da imam jos pola prsta dok se skroz ne skrati.
Na uzv sve super. Beba debela, praščić od 3800 u 38+1... Dobio pola kile u dva tjedna... Kaže doktorica da neću ja dočekat ta dva zadnja tjedna da ću prije rodit.. Mislim se ja, sumnjam ali dobro...
I tako dodjem kući sretna jer se skraćuje cerviks i popiškim se i vidim cili uložak pun, prepun smeđe sluzi ... I još mi ta smeđa sluz curi.. Valjda od pregleda. NIšta me ne boli ali mislim da je to normalno iako je dr. bila jako nježna i samo mi pogledala koliko sam otvorena i nikakve metale nije gurala u mene....
I sad sam dosla kuci napravila kašicu od voća i oči mi padaju od umora. Trčkarala sam dosta. Puna sam energije bila valjda zbog sunca... I sad mogu krepat doma :D haha
Kako ste vi danas?
Dvenas, tako je i meni jednom bilo pa sam vidila sve zvizde i ispovraćala se dvaput pred trgovačkim centrom. Mislila sam da sam gotova i da ću u mrtvačnicu kako sam se loše osjećala. Momak mi rekao da mi je lice momentalno problijedilo i da mi usne nisu imale boju... A isto sam samo šetala...
Ma ne vjerujem ja da je išta krenulo dok ne izađe bar bebi glava
Mogu ja ovako jos 2-3 tjedna... Neke zene stoje mjesecima isto otvorene.. Ovo je luda kuća. Sad cu spavat stalno necu cekat noc nego cu non stop spavat kad mi se prispava jer ko zna kad cu morat bit budna...
Loreen,bas mi je drago da je sve super,bebica prava velika. Bit ce to momcina prava:) Sad samo cekati skup s nama. Bome bi ti mogla brzo nama s foruma,ma neka samo bude sto brze:). Moja bebica danas nesto full aktivna,mami radi razmjestaj rebara,i uz to stuca kp velika. Ja sutra na pregled,nadam se da ce sve biti ok,na uzv u petak. Jer ga nece raditi u bolnici...bezveze:(. Al ok sta sad. Drzite se curke:)
Loreen, ja mislim da ćeš ti roditi uskoro. Uvjerena sam da ćeš roditi prije mene
Što se energije tiče, ja sam isto jedan dan ko raketa, a drugi ko smrt. U zadnje vrijeme sam poslije pregleda ko da sam orala i kopala. Ništ mi se ne da i samo bi spavala. Danas sunce od ranog jutra i ja ko na raketni pogon. Nema šta nisam danas radila
Sortiraj odgovore
Najstariji